2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست

ثمین جان دو تا قول بده بهمون 

اول این قدر نی نی ها رو حرص ندی

دوم هر روز بیایی بهمون از خودت خبر بدی

راستی دوستان برای غسل هم تو احکام گفته حتی اگر دکتر هم چیزی رو نگه و به احتمال عقلانی حس کنین حموم و غسل برای نی نی و خودتون بده پس غسل ندارین همون تیمم رو با خیال راحت انجام بدین

درسته ما باید بنده خدا باشیم

ولی خود خدا خیلی حواسش بهمون هست و اصلا راضی نیست به خاطر غسل اونهم امثال ما که شاید روزی سه بار نیاز پیدا کنیم واسه لک و ترشح بریم حموم ، نی نی رو به خطر بندازیم

بالاخره گرمای حمام باعث شل شدن عضلات رحم میشه و ...

ان شاالله خودش کمکمون کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نه اونو پاک کردم چون دیدم لینک پیغام خودت نیومد پاک کردم........ عزیزم اتفاقا میخواستم به لین ...

پای وان دقیقا زیر mthfr  هست. فقط اسم کامل آزمایش رو نوشته. pai1 رو به اختصار ننوشته. اینجوری نوشته PLASMINOGEN  ACTIVATOR  INHIBITOR  1

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یاس شما کدوم مرکز درمانی میری؟منم کرد هستم برا اون پرسیدم

اگه شهرتون نزدیک کرمانشاه هست که میتونین اینجا بیاین. کرمانشاه دوتا مرکز ناباروری داره. مرکز معتضدی که دولتیه. و مرکز جهاد دانشگاهی که وابسته به رویان هست. من اول مرکز معتضدی رفتم. اونجا با خانم دکتر کشاورزی ویزیت شدم. دیگه بعدش نرفتم اونجا. فعلا مطبش میرم. حالا اگه بخوام iui یا ivf بشم، خانم دکتر هردو مرکز هم همکاری دارن. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
الان هم تو ابن سینا دکتر های زنان تفکیک شده هستن یعنی با توجه به مشکلت میری نه یه دکتر رو برای همه چ ...

عزیزم اتفاقا به توضیحات خوبت اضافه کنم تشخیص مشکل آندومتریوز من سختتر بود چون داخل رحمم مشکلی نداشت و آندومتریوزم لگنی بود و تشخیصش بدون لاپرا و با معاینه تبحر میخواست که خانوم دکتر پا دمهر این تبحرو داشتن و با معاینه مشکلمو تایید کردن و با عملمم که درمان شد.......

یعنی اگه داخل رحم بود راحتتر قابل تشخیص بود با سونو یا عکس رنگی........

اما چون تو لگن بود تشخیصش سختتر بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان دیفرلین برای چی میده دکتر؟...و اینکه من خیلی بدنم میخاره و پوستم خیلی خشک شده و ی جاهایی از پوستم از خشکی زیاد قرمز شده این میتونه ب خاطر قرص هیدروکسی باشه؟مخصوصا پشت بازوم و عذر میخوام دور هاله سینه م خشک شده و میخاره

رز سفید عزیزم ممنون از اینکه اسم منم اضافه کردی فقط مشکلی نیست من بجای دعای توسل حدیث کسا به نیت بچه ...

عزیزم با اجازه رز عزیز........

هر دعایی که دوست داری بخون.......

یا قران بخون.......

یا اصلا بشین دعاشون کن فقط.......

هر جوری باور داری واز دلت میاد دعا کن.........

چون هر آنچه از دل برآید بر دل نشیند..........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من سوالمو باز تکرار می کنم اگه کسی می دونه بگه ممنون می شم  من بعد هیست ...

عزیزم من فکر کردم جوابتو دادم........

والا دکتر لیلا جون ظاهرا گفته بود پریود شدی که هیچ نه بیا بررسی کنیم شرایط مساعد باشه انتقال میدیم........

فدات عزیزم. شما هم همینطور. امیدوارم طبیعی باردار شین. آره سی دی هام ظاهرا نرماله. فقط سی دی 69 رو آ ...

حتما اونم نرماله بوده. واقعا حیف شد کاش اون یه فاکتور هم نرمال بود تا بدون دردسر باردار میشدی. میشه بپرسم چند روز طول کشید جواب آزمایش آماده بشه. من طاقت نمیارم. احتمالا فردا برم آزمایش بدم. امروز آش پختم جاتون خالی. فکر کردم غذاهای دیگه ممکنه برای آزمایش مشکل ایجاد کنن. باید اسیدفولیک و ویتامین ای هم نخورم؟ ناشتایی هم لازم داره؟

لیلا هم میگفت دکترش چنین کاری میکنه،میگه پریود مهم نیست..ولی یادم نیست که خودش هم اینجوری تو سیکل رف ...

قرار بود مثلا تا جمعه گریود شد که هیچ اگه نشد بره برا شروع سیکل که البته لیلا جون پریود شد.........

عزیزم با اجازه رز عزیز........ هر دعایی که دوست داری بخون....... یا قران بخون....... یا اصلا بشین ...

چشم انای مهربان و دوست داشتنی.خدا همیشه نگهدارت باشه اینقدر با صبر و حوصله نسبت به بچه ها هستی

آناجون من دیروز بالاخره موفق شدم. اون لیست رو به خانوم دکتر که نشون دادم، گفتن اینارو قبلا انجام ندا ...

به نظرم شانستو امتحان کن شاید با همین روش مامان شدی........

ایشالله آزاتم نتیجش میاد و نیاز به دارو باشه میگیری فقط از بابت انعقادیا یه کم میترسم چون لتروزولم یه جورایی غلظت رو بالامیبره........

لااقل آب زیاد بخور......

یا اگه تا اون موقع آزات جوابشون میاد که چه بهتر نیاز باشه دارو میگیری.......

راستی یه چیزی فکر کنم علت گرونی آزات اینه که میفرستن تهران خودشون انجام نمیدن.......

یه سوال شرایط همسرت چطوره؟

ببین اصلا برا آی یو آی مناسبه؟

ثمین جان دو تا قول بده بهمون  اول این قدر نی نی ها رو حرص ندی دوم هر روز بیایی بهمون از خودت ...

عزیزم مطمئن باش من هر روز اینجام هی نق نق میزنم براتون و از خودم خبر میدم .بخدا دست خودم نیست اینقدر به سختی .و سالها انتظار و سالها درمان ی همچین معجزه ای نصیبم شده حساسم الان .وگرنه منی که 10سال و 7ماه صبرکردم و همیشه هم گفتم خداروشکر . حتما مصلحتم نبوده تا الان نشونه ی صبرم نبوده یعنی؟بخدا خیلی دلم میسوزه برا شوهرم تموم غم و غصم شوهرمه اینقدر شادی  تویه اینهمه سال زندگی ندیده بودم ازش میترسم بخوره تویه ذوقش.انقدر ذوق زدست همه رو خبردار کرده الان همه میدونن من باردارم جز خواجه حافظ شیرازی اونم احتمالا تا الان خبردار شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب خدا رو شکر که نوشتن برگه ات هم نگه داشتن از روش تقلب کنن که 😂😂😂 به نظرم ای یو ای رو انجام بده ...

تقلب😁😁

آخه میدونی ما آخر هفته جابجایی داریم. بعدشم از شهرستان برای خونه دیدنی میان و چندروز میمونن! هفته بعد هم موعد پری هست. نمیدونم با این شرایط صلاح هست ماه بعد iuiکنم؟!!

حتما اونم نرماله بوده. واقعا حیف شد کاش اون یه فاکتور هم نرمال بود تا بدون دردسر باردار میشدی. میشه ...

فدااات عزیزم. حدودا دو هفته طول کشید، البته جواب بهار 10 روزه آماده شد. من آزمایشگاه دانش رفتم. والا تو آزمایشگاه به من گفتن برای آزمایش هموسیستئین باید ناشتا بود، من گفتم یه استکان چای خوردم گفتن اشکالی نداره. میدونم روز قبلش گوشت نباید بخوری و حدودا از ده روز تا دوهفته قبل آزمایش نباید وارفارین و آسپرین و هپارین و از این دست داروها استفاده کرده باشی.

آش هم نوش جونت عزیزم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم