2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047797 بازدید | 684626 پست
بچه ها بنظرتون fsh 27 خیلی بالاس؟

عزیزم مال کی انقدر بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون دارو داشت اما داروهایی بودن که قبلا هم داشت ولی اثر نکرده بود........ تنها چیز جدید همین ی ...

اره انا جون ال کارنتین قرص هاش اصولا 250 یا 500 میلی هست
من برای علی مایعش رو گرفتم
هم دوز 1000 هست هم 2000 من برا اینکه روزی دو بار نخوره دوز 2000 کرفتم

ال کارنتین خیلی تاثیر داره
علی ال کارنتین رو تازه یه ماهه شروع کرده
همراه با بقیه شروع نکرد

مال همسر شما هم قطعا همین ال کارنتین و اون کیسه یخ تاثیر داشتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای رز سفیدم این کارو نکن میشی مثل من .هی استرس بتای پایین رو دارم به خدا توکل کن حتما ماامااااا ...

وای ثمین نمیدونی چقدر اضطراب دارم...همسرم راضیم کرد بمونم پنجشنبه آز بدم...بدجور وسوسه بی بی زدن دارم ولی خیلی میترسم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون من میخوام آزمایشات تکمیلی و انجام بدم ولی واسه منظم شدن پریود و تقویت تخمدان داروی گیاهی مصر ...

عزیزم به نظرم تداخل نداشته باشه بهتره یعنی اول تست رو بده بعد درمان دارویی رو شروع کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مطمئن باش من هر روز اینجام هی نق نق میزنم براتون و از خودم خبر میدم .بخدا دست خودم نیست اینقدر ...

فدات شم امیدوارم شادیتون برای همیشه مستدام باشه
ان شاء ا... خدا هر سه تاتون رو برا هم نگه داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جان...ممنون بابت وقت و حوصله ای که میذاری و همه رو با حوصله راهنمایی میکنی.. من  چند ...

عزیزم من بعد دو میکروی منفی و قبل میکروی سومم که مامان شدم جدی قضیه آندومتریوزمو پیگیر شدم.......

بله ذخیرم لب مرز بود اما چون تخمدانام درگیر نبودن جای نگرانی نداشتم و راحت درمان کردم........

تقلب😁😁  آخه میدونی ما آخر هفته جابجایی داریم. بعدشم از شهرستان برای خونه دیدنی میان و چندروز ...

خب اسباب کشی سخته به نظرم
ولی نمیدونم

عزیزم به نظرم تداخل نداشته باشه بهتره یعنی اول تست رو بده بعد درمان دارویی رو شروع کن.......

آخه من سه چهار میشه داروی گیاهی میخورم همچنین اسید فولیک،چقدر فاصله بدم بعد برم آز بدم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
بچه ها من جونم داره از استرس بالا میاد،بنظرتون فردا برم آز بدم؟الان حس میکنم قلبم تو حلقمه.... از د ...

رز عزیز اینارو به فال نیک بگیر منم روزای آخر تو جسمم نمیگنجیدم........

حس میکردم دارم منفجر میشم.........

قراره اشک شوق بریزی و سبک بشی........

من جات بودم زود نمیرفتم اما اگه واقعا برات غیر قابل تحمله برو......

منظورم سه چهار ماهه که دارو گیاهی میخورم و دوماه اسید فولیک،اینا به نظرت رو نتیجه آزمایش تاثیری دارن چقدر باید فاصله بدم تا برم آز بدم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
کاری نداره آمپول عضلانی راحته. کاش همسرت یاد بگیره تو خونه خودش تزریق کنه. من خودم دلم نمیاد آمپول ب ...

واااای  اگه پژمان دست به آمپولام بزنه چنان جیغ بنفشی میزنم سرش 4متر بپره هوا.من میترسم از آمپول کلا هم از اون دسته آدمای جیغ جیغو هستم تویه آمپول زدن.بیچاره تزریقاتیه که منو امپول میزنه میگه باز این اومد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم مطمئن باش من هر روز اینجام هی نق نق میزنم براتون و از خودم خبر میدم .بخدا دست خودم نیست اینقدر ...

اگه بگم میفهمم که غلطه چون شرایط شما رو نداشتم 

اما همه دوستان اینجا برام مثل خواهر عزیزن و غم ها و شادیهاشون روی من تاثیر مستقیم داره ,دیگه شما که ویژه همیشه به یادتم و از خدا بارداری راحتی رو برات می خوام

هر نگرانی تو نگرانی منم هست و در کنارتیم

ایشالا 35 هفته دیگه بیایی و عکس از سیسمونی و دست و پای نی نیت بذاری  

فدات عزیزم.منظورت 56+16 هست؟

بله عزیزم مال من ۱۳/۵ بود و به نظر ایمونولوژم بالا بود.......

برا ثمین جون ۱۳ بوده برا اونم دکترش گفته ۵ واحد بالاتره........

نمیشه مقایسه کرد چون رنج نرمال نسبیه اما اگه برات بگن بالاست سرم نیاز خواهی داشت.........

دوستان شماها هیچکدوم حساسیت دارویی ندارید؟
من دقیقه 7 روز پیش پانکچر کردم که چون بهشون گفتم به دو تا از آنتی بیوتیک ها قبلا حساسیت دادم این بار برام سفیکسیم نوشت. اونم خیالم راحت بود چون قبلا مصرف کرده بودم و مشکلی نداشتم باهاش. اما دقیقا یک روز و نیم بعد از عمل دوباره بدنم کهیر زد و حساسیت نشون داد.
فرداش رفتم بیمارستان که بپرسم چه داروهایی سر بیهوشی یا کلا روز پانکچر برام مصرف شده ، که پرستار اتاق عمل خیلی بد باهام برخورد کرد. خیلی تند جواب داد که نه اصلا مربوط به اینجا نمیشه و برید دکتر نشون بدید.
پارسال هم دو روز بعد از پانکچر قبلیم همینطوری کهیر زد بدنم. که اون موقع مترونیدازول بهم داده بودن.
یه بار دیگه هم دو سال پیش بعد از عکس رنگی اینطوری شدم که رفتم دکتر بهم گفت همه داروهاتو قطع کن. همونجا بهم یه امپول زد فکر کنم کورتون. و بعدشم تلفست داده بود.
دیگه منم هفته پیش خودم شروع کردم به خوردن تلفست. و تقریبا خوب شده بودم تا امروز که دیدم  2 جای بدنم کهیر وحشتناک زده. تیکه های قرمز بزرگ. یکی روی زانوهام. یکی هم روی ب ا س ن م . قسمت پایینش
خیلی ناجوره. نمیدونم دیگه برای چه . چون این یه هفته از ترسم هیچ قرصی هم نخوردم حتی ویتامین هامو. فقط اسپرین رو ادامه میدم
فقط یه چیزی دیشب تخم مرغ خوردم ممکنه مال اون باشه؟ وای خدا نکنه از این ببعد اگه بخوام به تخم مرغ هم حساسیت بدم که دیگه کارم زاره. چون مشکلی نداشتم باهاش قبلا:(

خدایا شکررررررر
وای ثمین نمیدونی چقدر اضطراب دارم...همسرم راضیم کرد بمونم پنجشنبه آز بدم...بدجور وسوسه بی بی زدن دار ...

اصلا بیبی نزن بخدا اعتباری بهش نیست ادم فقط  استرسی میشه.میدونم سخته ولی صبرکن وای منو بگو هنوز روز 13 تموم نشده دوییدم رفتم آز دادم دکترم چنان دعوام کرد بیا و ببین .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....