2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی وآنای عزیز یه سوال هزینه آزمایش dfa اسپرم چقدره؟

سلام ،،من همسرم تازه داد بیمارستان صارم بدون بیمه آزاد شد صد و پانزده هزار تومن،،،،هفده تو منم برای آنالیز گرفتن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

آنا جون من مولتی کامپلیت میخورم،دکتر داخلیم بهم داده بود،الان کیوتن رو سرچ کردم،عناصری که تو کیوتن هست،تو مولتی کامپلیت هم هست،البته به جز کوآنزیم کیوتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اف اس اچ رو من زدم اما برند کارما نخر حتما برند مِرک بخر من نمیدونم این دکترای یزد چرا این ...

چراعزیزم مگه برندکارمامشکلش چیه ،اصلااف اس اچ برای چیه؟شمابرای چی زدین؟شماهم ازدوم تاششم قاعدگی استفاده کردین؟

آنا جون من مولتی کامپلیت میخورم،دکتر داخلیم بهم داده بود،الان کیوتن رو سرچ کردم،عناصری که تو کیوتن ه ...

احتمالا همین کفایت میکرده که نزازه اما بازم کوکیوتن که تجویز میشه رو پیگیر باشه لازم باشه تجویز میکنه من هم مولتی کاملپت رو داشتم هم کوکیوتن۱۰۰ رو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چراعزیزم مگه برندکارمامشکلش چیه ،اصلااف اس اچ برای چیه؟شمابرای چی زدین؟شماهم ازدوم تاششم قاعدگی استف ...

عزیزم اینا همه از محرکهای تخمدانن......

من برند کارما رو نداشتم و نمیدونم خوبه یا بد.......

به نظرم خیلی در مورد برنهای مختلف نمیشه قضاوت کرد......

مثلا بعضیا به گونال بهتر جواب میدن بعضیا پاسخ بدی میدن پس نمیشه قطعی گفت کدوم بهترن یا بدن؟

مثلا بدن من به مریونال خوب جواب داد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. برای روز سیزده اندمتر شش زیاد بد نیست تا روز بیست هم جا داری عزیزم. انشالله این سری بری ...

سها جون به منم اکویین دادن قوی هست مال من روز ۸پریودی  ۵/۵ بود بعد سه روز بعد شد ۸/۵ که ۵ روز بعدش انتقال دادم . فقط این اکویین خوردنش تا چند روز بد نیست به نظرت اخه استروژنه همش فک میکنم از بارداری جلوگیری میکنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

Ati جون این دفعه دو تا انتقال دادن. علائم که نمیشه ربط به بارداری داد چون داروی هورمونی مصرف میشه.سینه هام تیر میکشه ولی سفت نیست.گاهی وقتا زیر دلم درد میگیره.یه ذره معده اذیت می کنه

سلام عزیزم. برای روز سیزده اندمتر شش زیاد بد نیست تا روز بیست هم جا داری عزیزم. انشالله این سری بری ...

ممنون عزیزم.کلی دلگرم شدم.انشاالله که شرایط هممون زود خوب بشه