2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
عزیزم والا در مورد چیزایی که گفتی اطلاعاتم در حد صفره اما منم خیلی دوست داشتم یه بررسی هورمونی درست ...

ممنونم عزیزم. دکتر برای همسرم آزمایش نوشت. حالا فردا بره انجام بده تا جوابش بیاد ببینیم چیکارمیکنیم. شماره دکتر جنتی رو هم پیداکردم. زنگ بزنیم ببینیم چی میگن. توکل بخدا. ما که فعلا درگیر جابجایی هستیم و فعلا نمیتونیم وارد سیکل بشیم. تو این فاصله کاش یه راه چاره پیدا بشه برای درمان همسرم. خودم هم قراره یه دکتر برم برام آزمایشهای خودایمنی وانعقادی رو بنویسه. پارسال که باردارشدم اما سقط شد، شبها بخصوص موقع خواب دستها و پاهام خیلی دچار گرفتگی عضلات و گزگز زیاد میشد. البته tshام 4.88 شده بود. شاید مشکلی داشتم اما تشخیص داده نشده! خودم خیلی دنبال آزمایشهای تکمیلی بودم.حتی دکتر روماتولوژی هم رفتم. اما اینجا شما بیشترین راهنمایی رو کردید❤

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه جون عزیزم خیلی واست ناراحت شدم....... ببین کاش در مورد همسرت بیشتر بررسی کنین...... کاریوتا ...

انا جون ما کاریوتایپ ازمایش ایمنی انعقادی هیسترو ازمایش dfi همرو انجام دادیم.متاسفانه dfiنشون داد اسپرم ۸۷ درصد مشکل داره.مورفولوژی هم همیشه صفر هست.

انا جون ما کاریوتایپ ازمایش ایمنی انعقادی هیسترو ازمایش dfi همرو انجام دادیم.متاسفانه dfiنشون داد اس ...

ببخشید کاریوتایپ یا آزمایشهای دیگه تون مشکلی نداشتید؟ همسرتون آزمایشهای هورمونی یا آزمایشهای تشخیصی دیگه انجام ندادن که معلوم بشه چرا مورفولوژیشون پایینه؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام خانما من امروز رفتم سونو خیلی داغونم اندومترم  5/5 بود . قرص استروزن بهم داده با یه قرص دیگه باید دوباره شنبه برم سونو نمیدونم چیکار کنم  تک و تنها مجبورم بمونم تا شنبه . از یه طرفم سینه هام درد میکنه فیبروادنوم دارم انگار بزرگ شده  به نظرتون تو این سه روز بالا میره . چیکار کنم به نظرتون

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام خانما من امروز رفتم سونو خیلی داغونم اندومترم  5/5 بود . قرص استروزن بهم داده با یه قرص دی ...

سلام عاطي جون ، چرا بيخود حرص ميخوري ، مگه روز چندم سيكل بودي ؟ حتما ضخامتت ميره بالا اصلا نگران نباش ، اين قرص هم اكويين هست كه توي خانواده همون استراديول هست براي ضخامت آندومتر زياد بهت داده چون قراره ان شا الله مامان بشي و تقريبا تا ٣ ماه اول بارداري داري اين قرص رو .

سلام به همه دوستان عزیز وآنا جان مهربان خانما امروز زنگ زدم مطب دکتر طرازی جواب نمیدن کسی اطلاع داره ...

عزیزم روزاش فرق کرده........

شنبه و یکشنبه و سه شنبه شده اگه اشتباه نکنم........

چشم چک میکنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما کسی میدونه ازمایش sdfاسپرم چیه؟ کسی شوهرش اینو انجام داده؟  

عزیزم احتمالا همون دی اف آی اسپرم یا همون شکست دی ان ای اسپرم باشه.......

میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرمو بررسی میکنه و از نمونه اسپرمه و حتما باید مرکز ناباروری انجام بشه.......

البته اگر درست متوجه شده باشم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com