2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
سها جون به منم اکویین دادن قوی هست مال من روز ۸پریودی  ۵/۵ بود بعد سه روز بعد شد ۸/۵ که ۵ روز ب ...

آتی جون نه مانع بارداری نميشه. مگه برای شما انتقال ندادن؟ بعد انتقال فکر کنم دیگ نخوری درسته؟ احتمالا بعد انتقال استرا بهت بدن. پس برای ضخامت انتقال بهت اکویین دادن درسته؟ کاش به منم بده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مرمر جون شما اکویین رو واسه چی میخوری ؟

مرمر جونم به من هم اکویین 1/25 یک عدد تا بیست وپنج شب و از یازده قاعدگی تا شب بیست پنج دوتا دوفا ستونه....و پونزده سیکل نوبت سونو دارم ببینم این ماه اندمتر م چه قرررررری مياد واسم خانم خانما 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.کلی دلگرم شدم.انشاالله که شرایط هممون زود خوب بشه 

انشالله 

سها جون به منم اکویین دادن قوی هست مال من روز ۸پریودی  ۵/۵ بود بعد سه روز بعد شد ۸/۵ که ۵ روز ب ...

چه دوزی و چند تا ميشه بگي منم به دکترم بگم اين ماه بهم بده 

منم از روز اول سیکل آی وی اف روزی 4تا اکویین 0.625 میخوردم.از روز نهم شد 3 تا.دکترم گفته تا روز آزمایش ادامه بدم.پنتوکسی فیلین روزی یه دونه.ویتامین ای و ویتامین دی 1000 واحد یه دونه و آمپول پروژسترون روز دو تا

سلام آناجون و تموم خواهرای گلم.ی سوال.من 5شنبه انتقال دارم از کی دیگه نزدیکی ممنوعه؟قبلا من از دوروز قبلش نزدیکی نمیکردم دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون و تموم خواهرای گلم.ی سوال.من 5شنبه انتقال دارم از کی دیگه نزدیکی ممنوعه؟قبلا من از دوروز ...

جواب سوالتو نمیدونم ثمین جان،اما الهی به حق سوره های قرآن،اینبار مامان شی و بچه هات صحیح و سالم  به دنیا بیان و خستگی اینهمه پیگیری دربشه بره پی کارش.آیت الکرسی میخونم برات عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آتی جون نه مانع بارداری نميشه. مگه برای شما انتقال ندادن؟ بعد انتقال فکر کنم دیگ نخوری درسته؟ احتمال ...

بعد انتقال گفتن بخور چون دکتر گفت میترسم قط کنی به خونریزی بیوفتی حالا روزی سه تا استرادیول و یه اکویین میخورم واسه این نگرانم که قطعش نکردن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال اینکه میگن جنین فرش و هیچینگ و.. بود یعنی چی ...

ای جانم الهی همینا برات نی نی میشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چه دوزی و چند تا ميشه بگي منم به دکترم بگم اين ماه بهم بده 

اول روزی دوتا بهم داد تا سه شب که رفتم سونو گفت ۸/۵ شده بعدش گفت قط کن دوباره گفت نههه قطع نکن میترسم به خونریزی بیوفتی ادامه بده شبی یکی . دیگه نمیدونم تا کی باید بخورم سها جون ابن سینا میری ؟ البته یه قرص دیگه هم به اسم سینال اف البته اگه اشتباهدنگفته باشم اسمش رو اونم همون سه شب داد بعدش قط کردم من از اول استرادیول هم میخوردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉