2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
چ میدونم دیگه ازبس فک کردم خنگ شدم...عکس ازمایشوبفرستم میتونیدتفسیرکنید؟

عزیزم بفرست من یا هر کدوم از دوستات طلاعات داشته باشیم دریغ نمیکنیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نفس جون منم همتونو دوست دارم، sara17 عزیزم کاملا موافقم ، منم اعتقاد دارم به این حرف . سها ستاره ج ...

عزیز دلم اینجا خونمونه و هر حرفی که رو دلمون سنگینی کنه مجازه گفته بشه و پس هر چه میخواهد دل تنگت بگوووووووووو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون اینارو که گفتین بعد از پانکچر خوبه مصرف بشه یا قبلش؟ یعنی برای کیفیت تخمک خوبه یا لانه گزینی؟ ...

هم قبلش هم بعدش خوبه عزیزم........

قبلش برا تقویت و جلوگیری از هایپری بعدشم برا کم شدن علایم هایپری و تقویت تو خود بارداری........

آب کلا برامون حیاتیه چون داروهای هورمونی شدیدا غلظت خون رو بالا میبره و آب کمک میکنه خونرسانی بهتر بشه......

انا جون برای راحت کنار هم باشیم تو ت ل گ رام یه گروه زدم لطفا همکاری کنید و بیاین عضو شین تا اونجا ب ...

عزیزم دوستان اکثرا میدونن من تو هیچ گروهی عضو نمیشم و بودن تو گروه برام سخته ولی ممنون ازت که گروه تشکیل دادی چون هستن دوستانی که ترجیح میدن تو تل گرام با همدیگه در ارتباط باشن.......

آناجون واقعا ممنونم که زحمت کشیدی و روند میکروی خودتون رو برامون نوشتید. میخواستم بدونم روش تشخیص آن ...

عزیزم خوب تشخیص قطعیش با لاپراسکوپیه ولی دکتری که کار و تخصصش تو زمینه آندومتریوزه بسته به شرایط ممکنه با معاینه هم تشخیص بده.......

مثلا مشکل منو با معاینه تشخیص دادن......

در حالی که قبلش من صد بار معاینه شده بودم ولی دکتر پ ا د م ه ر تو کلینیک آندومتریوز ابن سینا با معاینه ندولهای کف لگنمو لمس کرد و تشخیص داد که آندومتریوز لگنمو درگیر کرده......

عزیزم سونوی آندومتریوز هم میتونه تو تشخیص کمک کنه یعنی دکتری که سونو میکنه کارش تو این زمینه هست و تو تشخیصش تبحر داره.....

من قبل لاپرا دیگه سونوی آندومتریوز انجام ندادم چون تشخیصم با معاینه قطعی شد ولی بعد زاینانم یه دوره که برا چکاپ رفتم سونوی آندومتریوز انجام دادم که شکر خدا برنگشته بود........ 

عزیزم طبق شرایطی که گفتی خوب احتمال داشتن آندومتریوزت پایین میاد ولی رد نمیشه.......

بد نیست یه چکاپی بشی........

اگه تهرانی به سر کلینیک آندومتریوز ابن سینا بزن......

به نظرم بگو حتما سونوت کنن و یکم ترسو بازی در بیار و بگو اگه بعد انتقال هایپریم تشدید بشه چی؟ بگو ت ...

آنا جون ممنونم از اطلاعاتی که میدی حتما پیگیر میشم الان هم اومدم منتظر دکترم برای سونو 🙏🙏😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام كسي هست، اقدامات بعد از انتقال جنين به منم بگين،چه كاري بعد از انتقال بايد انجام داد

عزیزم وهله اول آرامش داشته باش.......

آب زیاد بخور........

تحرک نسبی داشته باش یعنی هر از گاهی پاشو تو خونه یه دوری بزن......

تغذیت مطابق طبعت باشه و کارای عجیب غریب نکن و چیزی که تا حالا نخوردی نخور.......

خودتو سرگرم کن که گذر زمان رو نفهمی.......

مولظب نفخ و یبوست باش و چیزای نفاخ نخور و ملین بخور که کمتر اذیت بشی......

بچه ها سلکسان رو تا آخر بارداری داریم و هر روز؟ این تزریقش عمودی هست یا با زاویه؟ هرکی برای منو ی م ...

عزیزم اگه شرایط خاصی نداشته باشی معمولا تا دو سه روز قبل زایمان داری.......

اولویت تزریق با دور نافه.......

بعضا من دور نافم کم میاورد یه چند روز رو رونام میزدم که یکم شکمم استراحت کنه......

زاویه هم به تپل بودن شکمت ربط داره اگه تپلیه عمود بزن اگه لاغره که با زاویه بزن......

نهایتش باید زیر جلد زده بشه وقتی لاغری نود درجه بزنن احتمال تزریق تو عضلات هست برا همین لاغرا ترجیحا زاویه دار میزنن.......

آنا جون ممنونم از اطلاعاتی که میدی حتما پیگیر میشم الان هم اومدم منتظر دکترم برای سونو 🙏🙏😘

فدات بشم برات بهترینارو از خدا میخوام.........

رزسفید یعنی 5 روز تو هفته باید لووتریکسین بخوری؟

بله مرمر جان گفت هر روز نصف قرص منهای پنجشنبه جمعه...میشه 5روز در هفته

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون دکتر عارفی این سری سیکل من رو با دوفاستون شروع کرده از روز 15 پریود به مدت 10 روز روزی 2 تا ...

عزیزم والا چی بگم به نظر میاد سیکلت لانگ باشه.......

ایشالله که خیره و بهترینا منتظرته.......

لیووتیروکسین المانی بگیرید بچه ها . برای بدن من خیلی خیلی با ایرانی اش فرق می کرد نتیجه

جداً؟ برا من فک کنم داروخانه ایرانی داده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!