2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میدونم واسه عکس رنگی رفتی ،من واسه عکس رنگی رفتم یه دختر بود خیلی خوش اخلاق بود خوبم راهنماییم ک ...

جاییکه شما گفتی رو نتونستم پیدا کنم راستش من میدان شهنازو میشناسم اما ندونستم منظورتون از بریدگی شهناز کجاست. انقدرم ترافیک زیاد بودا. دیگه قسمت این بود برم اونجا. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
جاییکه شما گفتی رو نتونستم پیدا کنم راستش من میدان شهنازو میشناسم اما ندونستم منظورتون از بریدگی شهن ...

همون میدان بیای پایین روبه ۴ راه اجاق یه بریدگی سمته چپ هست اونجا بریدگی شهنازه،همین که خوب بودی و چسبندگی نداشتی خداروشکر دیگه بعضی از دکترها هم اخلاق ندارن

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده: در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی ر ...

آناجون واقعا ممنونم که زحمت کشیدی و روند میکروی خودتون رو برامون نوشتید. میخواستم بدونم روش تشخیص آندومتریوز دقیقا چیه؟ باتوجه باینکه گفتید سونوی شما همیشه نرمال بوده.

من عکس رنگی هم گرفتم که گفتن رحم نرماله. علایم درد و لکه بینی مابین پریودهام هم ندارم. چطور میتونم مطمئن بشم آندومتریوز ندارم؟

همون میدان بیای پایین روبه ۴ راه اجاق یه بریدگی سمته چپ هست اونجا بریدگی شهنازه،همین که خوب بودی و چ ...

ممنون عزیزم. چون ما کرمانشاهی نیستیم کمی تو آدرس پیدا کردن مشکل داریم. اما حتما یه بار میرم اونجا رو شناسایی میکنم. از بابت راهنماییهاتون هم خیلی ممنونم. ببخشید گاهی زحمتت میدم.

پرپریییییی منِ، عشقم، قربووووون تو برم ، دلم تنگ شده بود ، ببخشید تروخدا ، همین الان نگاه میکنم ، ای ...

مطمئن باش جواب قلب مهربونتو ميگيري عزيزم به زودي ان شاءالله... دعاي از ته قلب هممون پشت سرته

خدا كنه منم تكليفم روشن باشه همينجوري برم جلو اتفاقاي خوب بيفته واسم، هرچي نكشمون يقين داشته باش قويترمون ميكنه، شايد دلمون شكسته باشه ولي صبور و محكميم ، خودتو ناراحت هيچي نكن ليلاي مهربونم، ميگذره اين شب، باز ميشه اين در

عزیز دلم از خدا میخوام هر چه زودتر روی راحت زندگی رو بهت نشون بده و دلت رو شادِ شاد کنه ایشالله، پای ...

قربونت مهربون، با دعای شما ان شاءالله  

امیدوارم خدا به هممون کمک کنه 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ببین به نظرم مامان سبحانم ریسک متوسط شده بود و غربال دوم رو داد،من از ترس اینکه منو نفرسته آمینوسنتز ...

سلام به همه دوستان ، خوبي خانمي ؟ ني ني خوبه عزيزم ؟ شما چند هفته هستي دقيقا ؟ بله عزيزم براي من فقط سندروم داون متوسط بود كه البته من غربال اول رو يك آزمايشگاه معمولي داده بودم كه آزمايشگاه بدي هم نيست ولي دكترم گفت غربال دوم رو بدم كه اون رفتم يك آزمايشگاه ديگه كه نمونه رو فرستاد آزمايشگاه نيلو و توي غربال دوم هيچ ريسكي نداشت و من هم ديگه سل فري ندادم يعني دكترم هم گفت لازم نيست ، ديگه منم سپردم به خدا ، ان شا الله خودش ني ني هامون رو سالم و سلامت در پناه خودش حفظ ميكنه .

سلام به همه دوستان ، خوبي خانمي ؟ ني ني خوبه عزيزم ؟ شما چند هفته هستي دقيقا ؟ بله عزيزم براي من فقط ...

سلام گلم،ممنون،شما چطوری؟ من ۲۸ هفته رو تموم کردم، یه روز عالی میگذره یه روزم با درد و استرس و ... ،خدا انشاالله آخرشو ختم بخیر کنه،کلا با وجود اینکه آدم فوق العاده بی خیالیم در تمام وجوه زندگی،تو این یه مورد خیلی حساس شدم،دیگه دلم واسه شوهرم میسوزه اینقدر به خودم و خودش سخت میگیرم!

در مورد سلفری،به نظرم حتی در موارد ریسک متوسط هم نیازی بهش نیست، من یه ذره جوابمو دیر گرفته بودم،دکترم هم گفت باید با فلان دکتر مشورت کنی و اینا ،دیدم تا از اون وقت بگیرم شاید دیر بشه واسه همین سر خود رفتم دادم،به هر حال حتی این آزمایش هم یک صدم درصد خطا داره،هممون باید بسپریم به دست خدا

انشاالله دخملی شما هم سالم و سلامت بیاد بغلت

سلام گلم،ممنون،شما چطوری؟ من ۲۸ هفته رو تموم کردم، یه روز عالی میگذره یه روزم با درد و استرس و ... ، ...

براي من هم همينطور ميگذره ولي با تمام وجودم براي همه دوستان گلم آرزوي چنين روزهايي رو ميكنم حتي اگر با استرس هم باشه براشون البته ان شا الله كه براي همه با آرامشش قسمت بشه ولي خوب بارداريهاي اين دوره حتي براي كساني كه طبيعي هم باردار ميشن استرس داره تا برسه به ما ، توكل به خدا . 

عزیزدلم ممنونم از پاسخت از دیروز منتظر جواب شما بودم راستی آناجون همون دیروز چندساعت بعد مرخص شدن ب ...

به نظرم بگو حتما سونوت کنن و یکم ترسو بازی در بیار و بگو اگه بعد انتقال هایپریم تشدید بشه چی؟

بگو تضمین میکنین برنگرده؟

اینارو نمیگم بترسیا........

میگم که بهشون بگی که بدونن بعدا خرشونو میچسبی و قشقرق به پا میکنی اگه اشتباه کنن........

اینطوری مجبورن دقت بیشتری کنن و سرسری نگیرن.......

میدونی چیه؟

بعضا از بی اطلاعی و بی تجربگی ماهاست که سرسری میگیرن.......

ببینن یه چیزایی بارمونه دقتشون بیشتر میشه و بیشتر احتیاط میکنن و جوانبو میسنجن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com