2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

اشکام بند نمیاد😢

میفهممت 

اصلا مسخره نبود حرفات

خدای ما هم بزرگه

مطمئن باش معجزه خدا در راهه ❤

نفس جون منم همتونو دوست دارم،

sara17 عزیزم کاملا موافقم ، منم اعتقاد دارم به این حرف .

سها ستاره جونم ، ممنونم از دعای قشنگت و خیلی ناراحت شدم واقعا آدم ناراحت میشه، نمیدونم چرا دیگرون تو این موارد عادت کردن قبل از اینکه از دلمون خبر داشته باشن احساسمون رو قضاوت کنن، ولی عیبی نداره ما قویتر از این حرفا هستیم، ایشالله به زودی خبر خوش بهم میدی عزیز دلم.

پرستو گلی جون ، ببخشید ناراحتت کردم، کاملا درست ، خدا خیلی مهربونِ ماها هم بنده های خیلی خاصی هستیم که اینجوری امتحانمون میکنه ولی بزودی هممون سربلند و با نتیجه عالی از امتحان میام بیرون.

دوقلوهای عزیزم ،ممنونم ازت، ایشالله زود خبرای خوش بهم بدی .

بچه ها توی این پست اول از آنا جون و بعد از همتون معذرت میخوام که پستایی میذارم که مربوط به تاپیک نیست و باعث ناراحتیتون میشم.

و باید بگم تک تک تون رو دوست داریم، خیلی خوبین شماها، من هر وقت ناراحت شدم یا غصه داشتم همتون بدو بدو اومدین در کنارم بودین من واقعا حضورتون رو درکنارم حس میکنم، خیلییی شماها خوبین ، تک تک شماها عزیزان من هستین و دوستتون دارم. واقعا بنده های خاص خداوند. تو شرایط سخت معلوم میشه، الهی آمین همه ماها بزودی نتیجه میگیریم.آمین.

عزیزم آره جارو هم نکش و زیادی دولا راست نشووووو....... آب زیاد بخوررررر....... سفیده تخم مرغ تا می ...

آناجون اینارو که گفتین بعد از پانکچر خوبه مصرف بشه یا قبلش؟ یعنی برای کیفیت تخمک خوبه یا لانه گزینی؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آناجون اینارو که گفتین بعد از پانکچر خوبه مصرف بشه یا قبلش؟ یعنی برای کیفیت تخمک خوبه یا لانه گزینی؟ ...

عزیزم ادرس بالارو تو گوگل بزن بیا عضو شو اونجا راحت تر میشه باهم باشیم .....از چند جا دیگه هم دارم فعالیت میکنم که بشه تو ت ل گ رام عضو شیم لطفا بیاین 

بچه ها لطفا بیاین ت ل گ رام امروز زدم گروه رو چون تویه تایپیک واقعا از خیلی صحبت ها عقب میمونیم و آنلاین شدن همزمان همو متوجه نمیشیم ...ادرس رو به طور مکرر میزارم تا همه اطلاع پیدا کنین و بیاین عضو شین....صبور باشین تعداد کمه ولی بیشتر میشه باهم باشیم تا از تجربه های هم استفاده کنیم

به سلامتی عزیزم...... ایشالله بهترینا منتظرته...... ضخامتتم بدون دارو خوب بوده دارو بگیری حتما عال ...

انا جون برای راحت کنار هم باشیم تو ت ل گ رام یه گروه زدم لطفا همکاری کنید و بیاین عضو شین تا اونجا باهم باشیم منم تو سیکل ای وی اف هستم و تایپیک خیلی سخته و امکان همزمان حرف زدن باهم کمه چون انلاینی ها متفاوته لطفا عضو شین