2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
می تونم بپرسم شما چرا سل فری دادین؟ تو غربال اول موردی بود؟ نمونه خون رو می فرستن خارج؟  غربا ...

عزیزم خانوم دکتر معمولا غربال دوم رو نمیده ولی من خودم انجامش دادم فقط سونوی ۴ بعدیو نوشته بود واسممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الحمدالله مشکلی نداشتی،بعضی دکتر ها نمیدونم چرا اینطور میکنن به جای اینکه با مریض راه بیان و خوش برخ ...

دکتر فرشچیان رو گفتما! برای عکس رنگی! من اصلا تکون نمیخوردم همش میگفت خودتو شل کن! بعدشم اصلا اولش درست راهنمایی نکرد. موقعی که ماده حاجب رو تزریق میکرد یهو شروع کرد به استرس وارد کردن! که نفس بکش نفش بکش حالا نفس نکش! من یکی حالم از رفتارش بد شد!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده: در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی ر ...

مرسي گلم ممنونم عزيزدلم   

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه هااگه تو یکماه دوبارشوهرم ازمایش بده مشکل نداره؟ب این ک تازه داده اعتمادندارم میخام برم جایی دیگ ...

چه ربطی داره ده بارم میتونی بدی فقط سه روز بعد آخرین تخلیه باشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیرین بانو جان ، دقیقا همینطورِ که میگی ، جالب این که این خانوم خودش 2 سال تو اقدام بوده بعد کلی راه ...

قربونت برم عزیزم، ممنونم، دختر عمه ی من، دوست شما، اینا نمیدونن با گفتن این حرفهای نسنجیده چطور دل مارو میشکنن، شایدم میدونن و فکر میکنن کارشون خیلی درسته، منم مثل تو وقتی دختر عمم اینطور باهام حرف میزد توی دلم میشکستم، تا چند روز ناراحت میشدم و همش تو خودم بودم، ولی بعد که فکر میکردم ما هم خدا رو داریم و خدا با ما هست آروم میشدم،

تو هم به دل نگیر لیلا جان، تو دلت دریاست، به حرفای دوستت اهمیت نده، خدا بزرگه، به امید خدا تو هم خیلی زود صاحب یه نی نی ناز میشی عزیزدلم 😍😍😍😍 خدا همیشه با ما هست😘

من سختیهایی رو دارم میگذرونم که هیچ وقت تصور نمی‌کردم... امیدوارم به قول حرف بعضیها که میگن وقتی از ...

عزیز دلم از خدا میخوام هر چه زودتر روی راحت زندگی رو بهت نشون بده و دلت رو شادِ شاد کنه ایشالله، پایان شب سیه سپید است .

دکتر فرشچیان رو گفتما! برای عکس رنگی! من اصلا تکون نمیخوردم همش میگفت خودتو شل کن! بعدشم اصلا اولش د ...

آره میدونم واسه عکس رنگی رفتی ،من واسه عکس رنگی رفتم یه دختر بود خیلی خوش اخلاق بود خوبم راهنماییم کرد

عزیزم آره جارو هم نکش و زیادی دولا راست نشووووو....... آب زیاد بخوررررر....... سفیده تخم مرغ تا می ...

عزیزدلم ممنونم از پاسخت از دیروز منتظر جواب شما بودم

راستی آناجون همون دیروز چندساعت بعد مرخص شدن بهم زنگ زدن گفتن پنج شنبه بیا برای انتقال گفتم من که هایپر شدم گفتن مشخص نیست انتقالت گفت نه شما بیاین برای انتقال مشکلی نداره 

نمیدونم چرا همش نگرانم نکنه چون بار اولمه و سز و دو سالم هست اینا زیاد مسایل رو در نظر نمیگیرن میگم نکنه جدی نمیگیرن .آخه یکم این موضوع برام مشخص شده که این ناباروری یجورایی دستمایه تجارت شده.من میترسم حالا هم میخوام فردا اول درخواست سونو. بدم اگر نکردن منم میگم انتقال نمیدم تا وضعیتم رو برام روشن و کامل توضیح بدید.نظر شماچیه؟

من ابن سینا میرم همش دکترا میگن سنت کمه آخه سی و دو کمه ؟من نمیفهمم چرا هرکسی را بنابه شرایط خودش در نظر نمیگیرن وقتی شوهرمن مشکل اسپرم داره از اول هم دوبار آی یو آی کردن برای من بیخود. بود که انجام دادن من واقعا دلهره گرفتم اینهمه با این داروها و عمل دیروز اذیت شدم حالا بخوان سرسری بگیرن و بی تفاوت باشن میشه بنظر شما؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزدلم ممنونم از پاسخت از دیروز منتظر جواب شما بودم راستی آناجون همون دیروز چندساعت بعد مرخص شدن ب ...

نه بابا دیگه اینقدرا هم الکی نیست ، یعنی دکترت مستقیم گفت هایپر شدی؟؟ یا خودت چون تخمک زیاد داشتی میگی!!! 

اونا میگن بیا وقتی رفتی دوباره علایم رو چک میکنن اگه واقعا هایپر باشی انتقال نمیدن ،

یه دلیل دیگه که  گفتن بیا چونکه تا فردا مشخص میشه چندتا جنین برات تشکیل شده و باید هزینه فریزش رو پرداخت کنی   

وای چه زجری کشیده خواهرت....... خدا به همه تون صبر بده....... ایشالله انقدر شاد باشین این تلخیا یا ...

آره عزیزم.هم خواهرم هم همسرش. آخرشم دکترا نفهمیدن چرا این اتفاق افتاد.گفتن یک در میلیون ممکنه اتفاق بیوفته که یه ویروس ساده مثل سرماخوردگی به سیستم عصبی حمله کنه و نتیجه اش بشه این. یه استرس ناخواسته تو جون شوهرخواهرمه که هنوز بعد 10 سال پنج دقیقه بیشتر نمیتونه یه جا بشینه. خواهرم هم که دیگه نگو. مرسی از دعای قشنگت. واقعا امیدوارم خدا به هرکی بچه میده براش نگه داره.و هیچ پدر و مادری داغ فرزند نبینن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا دیگه اینقدرا هم الکی نیست ، یعنی دکترت مستقیم گفت هایپر شدی؟؟ یا خودت چون تخمک زیاد داشتی می ...

بله دکتر بهم گفت هایپرم و. گفت که تخمدانام متورم و. بزرگ شدن حتی گفت مراقب باش تخمدانات پیچ نخورن گفت تغییر وضعیت یکباره نده و. دولا راست نشو و. حتی راجع به تغذیه هم کلی سفارش کرد. 

ممنونم از توضیحاتت عزیزم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
چه ربطی داره ده بارم میتونی بدی فقط سه روز بعد آخرین تخلیه باشه........

چ میدونم دیگه ازبس فک کردم خنگ شدم...عکس ازمایشوبفرستم میتونیدتفسیرکنید؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام خانومای گل ....منم مث همه شما تو سیکل ای وی اف هستمو منتظرم تا روز انتقالم برسه...تویه تایپیک سر زدن مشکله و خیلی عقب میمونیم از بحث ها و تجربه های مامانای عزیز...توی ت ل گ رام یه گروه زدم ادرسشو میزارم لطفا بیاین اونجا عضو بشین تا باهم باشیم