2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
تازه اونموقع که فهمید من کیست دارم و اندومتریوز، برگشت بهم گفت میدونی هرگز بچه دار نمیشی، باز من چیز ...

همون موقع باید متوجه میشدی چه شخصیتی داره ....

واقعا که خیلی بی شعور بوده .

همه چیز دست خداست تا اون نخواد برگی از درخت نمیوفته .

خودتو ناراحت نکن بالاخره ماهم مادر میشیم 

این دل شکستنا تاوان داره بالاخره مطمئنم !!!! 

آدم واقعا دلش میشکنه.من که اصلا مریض شده بودم،یه دو سه هفته پیش برام اتفاق افتاد.حق داری اشکت بند نی ...

واااای دقیقا میفهمم چی میگی، لی لا ، خداشاهده من اصلا تا به حال بدجنسی نکردم. همین الان دوباره پیام داد، وااااااای نوشته متاسفم که تلاشهای تو با شکست برخورد کرده، بیشتر برات دعا میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون موقع باید متوجه میشدی چه شخصیتی داره .... واقعا که خیلی بی شعور بوده . همه چیز دست خداست تا ا ...

واقعا بیشعوره.... انگار ما انتخاب کردیم.اونم من بیچاره، وااای بخدا لحظه لحظه در کنارش بودم.... برای حل مشکلات ناباروریش...

واااای دقیقا میفهمم چی میگی، لی لا ، خداشاهده من اصلا تا به حال بدجنسی نکردم. همین الان دوباره پیام ...

به خدا منم بدجنسی نکردم،همسرم از دل من خبر داره که دلش برام سوخت.

بگو مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان.بگو دعات رو نخواستم.وای من که شرایط شما و ایشون رو نمیدونم اما به نظرم ازش خیلی موفق تری،بهت حسودی میکنه،نقطه ضعف پیدا کرده که حرصت رو دربیاره.حتما بهت حسودی میکنه من از رفتارش و حرفاش اینطوری حس کردم.به موفقیتت به رابطه ات با همسرت یا به هزارتا چیز خوبی که داری و اون نداره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جواب خدارو چی میخوان بدن اینجور آدما، جالب اینجاست که من دقیقا یک ماه قبل از اینکه باردار بشه خواب د ...

لیلا جون

بیا بغلت کنم هممون هم دردیم  

بااین جمله ات خیلی موافقم خدایاااا به درگاهت چه کردیم؟؟؟

واااای دقیقا میفهمم چی میگی، لی لا ، خداشاهده من اصلا تا به حال بدجنسی نکردم. همین الان دوباره پیام ...

اگرم میتونی نذار دیگه در جریان روند درمانت قرار بگیره که بخواد دلتو بسوزونه

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

بمیرم برای دلت لیلا جون. منم خیلی حرف و سخن شنیدم، خیلی از اطرافیانمون فرهنگ ندارن متاسفانه. بخدا قسم الانم که باردارم جرات ندارم به کسی بگم. میترسم بازم مثل دفعه قبل اتفاق بدی بیفته و صدبرابر حرف بشنوم. اینم امتحان ما تو این دنیاست و باید صبر کنیم. اما مطمئن باش ماها که اینجاییم کاملا درکت میکنیم و حرفاتو میفهمیم. این درد رو فقط کسایی میفهمن که سالها رفتن و اومدن و هربار با یه بتای منفی دنیا رو سرشون خراب شده.

خدا بزرگه لیلا جون. انشالله روزای خوشی برای تو بزودی سر میرسه عزیزم

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
به خدا منم بدجنسی نکردم،همسرم از دل من خبر داره که دلش برام سوخت. بگو مرا به خیر تو امید نیست،شر مر ...

لی لا ، چه جملات زیبایی گفتی ، 

اتفاقا یه دوست صمیمی دارم همیشه میگه شماها که با سختی مادر میشین خیلی خیلی دخترای خوب و مهربونی هستین ، همیشه میگه نمیدونم حکمت خدا چیه،

خدای ما هم بزرگِ ، 

دوست صمیمی من میگه این به تو حسودیش میشه، خارجی هم هست، اومده میگه ، فقط یه بچه نداشتم که اونم دارم.

واقعا بیشعوره.... انگار ما انتخاب کردیم.اونم من بیچاره، وااای بخدا لحظه لحظه در کنارش بودم.... برای ...

یکی از خواهرام بچه سه سالش رو به سادگی آب خوردن از دست داد،یه دختر باهوش و شیطون و پرجنب و جوش، کمر هممون شکست. روز خاکسپاریش یکی از فامیلای شوهرش تو بهشت زهرا با یکی دیگه بلند بلند شوخی میکرد و غش غش میخندید، دل خواهرم ریش شد و بدجوری شکست. بعد چند وقت اون بنده خدا بچه دار شد با فلج مغزی. خواهرم همش میگه من نه نفرین کردم نه آه کشیدم. خیلی هم سعی کرد بهشون کمک کنه شاید راه درمانی واسه بچه طفل معصوم پیدا کنن.اینو تعریف کردم بدونیم دنیا دارمکافاته. از هر دست بدیم از همون دست میگیریم.از اون به بعد خیلی سعی میکنم دل کسی رو نشکنم. از ضب خدا میترسم.

بمیرم برای دلت لیلا جون. منم خیلی حرف و سخن شنیدم، خیلی از اطرافیانمون فرهنگ ندارن متاسفانه. بخدا قس ...

قربونت برم الهی خاتون جون، ایشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل میکنی، فقط الهی شکر شماهارو دارم، خدای ما هم بزرگِ، ایشالله درست میشه. 

یکی از خواهرام بچه سه سالش رو به سادگی آب خوردن از دست داد،یه دختر باهوش و شیطون و پرجنب و جوش، کمر ...

وااای الهی بمیرم برای دل خواهرت ، خدا به هیچ مادری نشون نده داغ فرزند، ولی باهات کاملا موافقم، اصلا نیازی به آه و نفرین نیست ، دنیا واقعا دار مکافات.

وااای الهی بمیرم برای دل خواهرت ، خدا به هیچ مادری نشون نده داغ فرزند، ولی باهات کاملا موافقم، اصلا ...

خدا نکنه عزیزم.دشمنت بمیره. طفلی خواهرم به خاطر ما و شوهرش حتی نتونست درست عزاداری کنه.شوهر خواهرم که داشت از دست میرفت. باباها هم که دختری. راستی منظورم این نبود که شما نفرینش میکنی میخواستم بگم یه جا بالاخره باید جواب دل مهربون تو رو که شکسته باید بده. شاید تو بگذری ازش اما دنیا بدجور انتقام میگیره

سلام بچه ها ، خوبین ؟ دلم براتون یه ذره شده ،  ستایش جان خیلی خوشحال شدم که قلب خوشگل نی نی نا ...

سلامممممممم  جیغ  و دست و هورررررررررررا 

ببین کی اومده 

نمیدونی چقد خوشحال شدم  پیغامتو دیدم عزیزم 

خوبی؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...