2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
اومدم اینجا با شما دوستای خوبم حرف زدم حالم بهتر شد، خیلی دوستتون دارم. 

خدارو شکر که بهتری. انقد حالت خوب باشه که دوستت بشینه سرجاش و دست از آزار برداره. ببینه تلاشش بی فایده است واسه آزار دادن دختری به قوی بودن شما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا نکنه عزیزم.دشمنت بمیره. طفلی خواهرم به خاطر ما و شوهرش حتی نتونست درست عزاداری کنه.شوهر خواهرم ک ...

آره لی لا جون منظورتو کاملا متوجه شدم ، یعنی ماها حرفیم نزنیم خدا که اون بالاست .... 

الهی خدا به خواهرت صبر بده ولی هرگز فراموش نمیشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب خدارو چی میخوان بدن اینجور آدما، جالب اینجاست که من دقیقا یک ماه قبل از اینکه باردار بشه خواب د ...

لیلا جون  مطمئن باش خدا بدجور می زاره تو کاسه ش ... 

دل شکستن بهای سنگینی داره 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلامممممممم  جیغ  و دست و هورررررررررررا  ببین کی اومده  نمیدونی چقد خوشحال شد ...

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام به روی ماهت ، دلم انقدر تنگ شده بود، اتفاقا پیامای همتونو اسکرین شات گرفتم، حواسم هست که اینماه هیسترو داری و بعدش هم به امید خدا میری برای انتقال، خیالت راحت باشه، هستم حساااابی بهت روحیه بدم.

خدارو شکر که بهتری. انقد حالت خوب باشه که دوستت بشینه سرجاش و دست از آزار برداره. ببینه تلاشش بی فای ...

میدونی لی لا، من اعتقاد دارم حتما حکمتی خداوند که ما باید یه راه سختی رو برای مادر شدن طی کنیم، این موضوع رو قبول کردم خیلی وقته و دارم سعی میکنم با آرامش زندگی کنم، چون همون که خدا بخواد میشه، و خدا همه مارو دوست داره و حتما بهترین رو برای ماها میخواد ، ولی خب ما هم آدمیم، دل داریم، ناراحت میشیم.... الان با همسرم حرف میزدم گفت واقعا دختر نادانیه که تو چشمات نگاه میکنه و این حرفارو میزنه ولی مهم نیست ما به راهمون ادامه میدیم، خدا بزرگه، درست میشه....

حالا منم میزارم وقتی 7 ماه باردار بودم بهش میگم     

آره لی لا جون منظورتو کاملا متوجه شدم ، یعنی ماها حرفیم نزنیم خدا که اون بالاست ....  الهی خدا ...

فدات عزیزم. آره فراموش نمیشه. اگه دخترش بود الان 13 سالش بود. 

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام به روی ماهت ، دلم انقدر تنگ شده بود، اتفاقا پیامای همتونو اسک ...

ليلا جونم خيلي ناراحت شدم

بسپار به خدا

وتقعا نميدونم چه حكمتي كه ما اينقدر بايد زجر بكشيم

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام به روی ماهت ، دلم انقدر تنگ شده بود، اتفاقا پیامای همتونو اسک ...

قربونت برممم دوست جونی 

از راه دور می بوووووووووسمت  

من به انرژی های قشنگتون احتیاج دارممممم   دارم روی روحیه ام کار کنممممم  کمر ای وی اف رو بشکنمم این بار

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
میدونی لی لا، من اعتقاد دارم حتما حکمتی خداوند که ما باید یه راه سختی رو برای مادر شدن طی کنیم، این ...

آره از پست هات آرامشت و خیرخواهیت کاملا مشخصه. معلومه از همچین رفتارهایی آدم دلش میگیره و دلتنگ میشه. مخصوصا وقتی خودت میدونی که چقد دلت پاکه و بد هیچکس رو هیچوقت نخواستی دل آدم بدتر میگیره. از ته دل آرزو میکنم این آرامشت با خوشحالی مادر شدنت همراه شه عزیزم.

آره از پست هات آرامشت و خیرخواهیت کاملا مشخصه. معلومه از همچین رفتارهایی آدم دلش میگیره و دلتنگ میشه ...

خداروشکر که اینجا هست شماها هستین ، دوستای خوب و فهمیده و مهربونی دارم، الهی شکر، واقعا کارم درست بود اومدم پیشتون ، خدای ما هم بزرگِ درست میشه ، خیلی برای خواهرت ناراحت شدم خیلی، خدا برای هیچ مادری نیاره،آمین.

سلام..خانوما عکس رنگی از رحم دردش کمتره یا سونو در آب؟؟ مگه واسه ای وی اف واجبه این سونو؟؟

عزیزم برا میکرو برا تکمیل پرنده عکس رنگی لازمه خوب شاید سونو در آب هم همون اطلاعات رو بده........

من تجربه سونوی در آب ندارم......

اما عکس رنگی اگه گرفتگی خاصی نداشته باشی خیلیم درد نداره در حد درد پریودی معمولی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان الان از گاندي برميگردم دكتر زرناني رو ديدم الان تشخيصشونو واست ميدارم عكسشو شما هم لطفا نظر ...

خوب خوبه که پس شانس طبیعیت بالاتر میره.......

آندومتریوزتم که ایشالله حله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون مامان آنای مهربون.منم دلم خیلی تنگ شده بود برای شما و بقیه.دورادور جویای احوال بودم از افسون ج ...

فدات عزیزم........

برو از روزای تعطیلت لذت ببر.......

مرخصی مام دست شماست جیگرررررررررر.......

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

عزیزم اون دوست البته به اصطلاح دوست کلی کمبود داره و مطمئنا همیشه با حس حسادت به شادی بقیه نگاه کرده که فکر میکنه تو هم همچین حسی داری پس عزیزم ازش ناراحت نباش چون نشون از کمبودشه......

تو بزرگتر از این حرفها هستی که با گفته یکی از بزرگی و مهربونیت کم بشه.......

بذار به پای ضعفش.......

کمبودش......

براش دعا کن که دلش بزرگتر بشه......

براش دعا کن دنیا رو از چشای تو ببینه......

اصلا خودتو ناراحت نکن......

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

سلام به همه دوستان گلم ، سلام ليلاي عزيزم ، عيد شما و همه دوستان مبارك باشه . ان شا الله به واسطه اين شب عزيز خداوند به واسطه رحمت و مهرباني پيامبر مهربانيها به همه ما كمك كنه .

ليلا جونم ميدونم واقعا دلت شكسته ولي واقعا بعضيها من نميدونم چرا به اين راحتي دل كسي رو ميشكونن ، خودت رو ناراحت نكن مطمئنم كه دوستت خودش حسوده و فقط كه بچه نيست توي زندگي ما آدمها ، اون قطعا به بقيه شرايط و موقعيت شما حسادت ميكنه و اينطوري ميخواد خودش رو خالي كنه ، اصلا بهش محل نگذار ، مطمئن باش كه اون هم يه جايي توي همين دنيا جواب اين حرفش رو ميگيره . 😘😘😘🌷🌷🌷