2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
parpar parpar جون دفع پیش قبل از انتقال سرم زده بودی؟ دکتر زنانت کیه؟

نه عزيزم فقط از روز انتقال انوكساپارين داشتم دكتر زنان تهران رزاقي ميرم ولي بايد واسه شهر خودمم يكي رو پيدا كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهکان عزیزم دلم برات تنگ شده بود......... یه چیزی بگم بخنددددددد....... عزیزم لاتین نوشتی مهکان نم ...

ممنون مامان آنای مهربون.منم دلم خیلی تنگ شده بود برای شما و بقیه.دورادور جویای احوال بودم از افسون جونم.

من امشب میرم شمال تا جمعه برمیگردم.لطفا با مرخصیم موافقت کنین مدیر جان.نیومده میخوام برم.چه کنم دیگه.یه تعطیلی میشه دلم میخواد برم مامان و بابامو ببینم.جای همه شمارو خالی می کنم...

بچه ها من چرا نمی تونم شکلک بذارم؟اصلا صفحه شکلکها ظرف 2ثانیه باز میشه و بسته میشه.

سلام بچه ها ، خوبین ؟ دلم براتون یه ذره شده ، 

ستایش جان خیلی خوشحال شدم که قلب خوشگل نی نی نازتو دیدی، ایشالله بعد از 9 ماه بارداری با دل خوش و با یه زایمان راحت بغلش میکنی.

دوستای خوب من که برام پیامهای محبت آمیز گذاشتین از همتون ممنونم.

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت باردار و هفته 10 بارداریشه، بعد بهش گفتم وااااای چه عالی خیلی برات خوشحالم ، یهو بزگشت بهم گفت میدونم به من حسودی میکنی ولی اشکالی نداره دلیلی نداره خودتو خوشحال نشون بدی، میدونم نازاحت شدی،یعنی انقدر دلم شکست که خدا میدونه، همینجوری فقط دارم اشک میریزم، یعنی الهی شکر یه حسود بهم نگفته بود که گفت، خدا میدونه چقدر بهش روحیه دادم و کمکش کردم، چقدر تو سختیای لاپارا و حل ناباروریش کمکش کردم،چرا باید اینو بگه؟ یعنی اگر خدا نخواد من بچه داشته باشم باید به عنوان یه حسود منو نگاه کنن و ازم دوری کنن؟ جزام دارم؟

برای همین اومدم پیش شماها دردو دل کنم، فقط شماها رو دارم که حالمو درک میکنین، 5 سال تموم فقط دارم میرم و میام ، هر چی خدا خواست قبول کردم و گفتم حکمتی درش هست عیبی نداره ولی این رو دیگه نه ، نمیتونم قبول کنم،من با مثبت شدن تک تک شماها شاد شدم، اونوقت یکی اینجوری بهم بگه بعد بگه شکممو ببین یه حس عجیبی دارم هر کسی باید خودش تجربه کنه.

بچه ها شاید حرفام مسخره باشه ولی دلم شکسته، بخدا من حسود نیستم، خب هر کسی یه سرنوشتی داره دیگه .

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

اعصابم خورد شد خیلی.ناراحت نباش شاید به ما هم مستقیم کسی نگه اما از رفتارشون مشخصه که فکر میکنن ما بهشون حسودی میکنیم.جدیدا یکی از نزدیکام بهم همچین چیزی گفت،اینکه دیگه دوستته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

وای لیلا عزیزم درکت میکنم ...

چقد بد حرف زده ...این دوست بود !!! از صدتا دشمن هم بدتره 

منم خواهرم باردار شد دو سال بعد از من ازدواج کرد همون ماه اول باردار شد خواهر شوهرش به من گفت تو ناراحت نشی یه وقت که خواهرت زودتر بچه دار میشه یه فامیل دیگه میگفت یه وقت حسودی نکنی که تو نداری خواهرت داره!!!  اینقدر دلم شکست ازشون .حالا من گوشیم پره از عکسهای خواهرزاده هام .عاشقشونم 

رابطه تو با این آدمها کم کن بی جنبه ان ! 

خدا دلتو شاد کنه انشاالله به زودی 

اعصابم خورد شد خیلی.ناراحت نباش شاید به ما هم مستقیم کسی نگه اما از رفتارشون مشخصه که فکر میکنن ما ب ...

تازه اونموقع که فهمید من کیست دارم و اندومتریوز، برگشت بهم گفت میدونی هرگز بچه دار نمیشی، باز من چیزی بهش نگفتم. ولی امروز واقعا دلمو شکوند. خدایا انقدر من بدبخت شدم. خیلی ناراحتم خیلی ، اصلا اشکام بند نمیاد. خب خدا نخواسته ، هر کسی یه سرنوشتی داره، حالا تا پریروز هر کدوم از اطرافیانش باردار میشد به من میگفت اه اعصابم خورده اینم حامله شده من نشدم. 

اینکه میگم مریض شده،میخواستم برم عیادتش،پیغام داد که این نیاد به من حسودی کرده،چشمم زده که مریض شدم!

فقط چندروز گریه میکردم،همسرم کلی دلش برام سوخت دلداریم داد.با اینحال برا سلامتیش دعا میکنم،چون حالش خیلی بده

وای لیلا عزیزم درکت میکنم ...  چقد بد حرف زده ...این دوست بود !!! از صدتا دشمن هم بدتره&nbs ...

میبینی کیانا ، فقط بهم گفت بیا همدیگرو ببینیم اینو بهم بگه، واقعا نمیدونم چی بگم. بخدا منم دوست صمیمیم یه دختر ناز داره، از مثبت شدن بی بی چکش بهم گفت لحظه به لحظه، تمام گوشیِ منم پر از عکسای دخترش، خیلی اوقات از کارای دخترش به خاطر من فیلم میگیره ، من عشق میکنم ، تازه اون ماه دوم اقدام باردار شد، ولی خداوند شاهد اگر یه لحظه حسادت کرده باشم، منم دلم میخواد باردار بشم ولی حسادت، اینجور بیاد یکی تو چشمات بگه ...

تازه اونموقع که فهمید من کیست دارم و اندومتریوز، برگشت بهم گفت میدونی هرگز بچه دار نمیشی، باز من چیز ...

آدم واقعا دلش میشکنه.من که اصلا مریض شده بودم،یه دو سه هفته پیش برام اتفاق افتاد.حق داری اشکت بند نیاد.منم اشکم دراومد

اینکه میگم مریض شده،میخواستم برم عیادتش،پیغام داد که این نیاد به من حسودی کرده،چشمم زده که مریض شدم! ...

جواب خدارو چی میخوان بدن اینجور آدما، جالب اینجاست که من دقیقا یک ماه قبل از اینکه باردار بشه خواب دیدم باردار شده، بهش گفتم تو حامله میشی، گفت نه، من از بچه متنفرم، الان میگه من خیلی دلم بچه میخواست.خدایاااا ما ها به درگاهت چه کردیم.؟

جواب خدارو چی میخوان بدن اینجور آدما، جالب اینجاست که من دقیقا یک ماه قبل از اینکه باردار بشه خواب د ...

هرکه در این بزم مقرب تر است

جام بلا بیشترش میدهند

یا

اگر با من نبودش هیچ میلی

چرا جام مرا بشکست لیلی

من دل خودمو اینجوری میخرم