2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام آنا جان.میشه این سوالمو جواب بدی چن جا دیدم در مورد خلط گلو گفتی.اگه باشه مگه مشکلی تو بارد ...

عزیزم ببین بذار بازتر کنم........

من خلط پشت حلق داشتم و به خاطرش پشت سر هم ذات الریه میکردم و چون برا نقص ایمنی پردنیزولون میخوردم و ایمنیم سرکوب میشد گفتم با دکترم مشورت کنم که اونم گفت پردنیزولون تشدیدش میکنه و ممکنه موقع بارداری اذیت بشی.......

برام پنتاپرازول تجویز کرد که به همراه پردنیزولونا میخوردم........

بعدا تو بارداری دیدم اواخرش دیگه خلط خونی داشتم البته خیلی کم و فهمیدم شانس آوردم با دکترم مشورت کردم لااقل یه کم بیشتر کنترل شد.....

برا تو بارداریم یه دوره رفتم گفت نگران نباش تا این خد جای نگرانی نداره و اگه ریه هات رو درگیر نکنه تحمل میکنیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هچینگ عمل بلاست کردن جنین به صورت دستیه....... پوسته احاطه کننده جنین رو میشکافن که جنین به م ...

یعنی منی که جنین فریز دارم قبل از انتقال ذوب میشه میتونن همون لحظه هچینگش کنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم مرکز ابن سینا داره آز نهاییشو .بعد با توجه به اینکه دکترای نازاییه مردان ابن سینا با تاکید ...

خدارو شکر که معجزه خدا شامل حالتون شده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدارو شکر که معجزه خدا شامل حالتون شده.......

خداروشکر .انشالله اینبار دیگه رسما معجزه ی بزرگم پیش بیاد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به امید خدا آنا جون،حتما همین کارو میکنم، ممنونم ک گفتی، راستی سرم های منم ۵ گرمی بود یعنی دکتر دوتا ...

آهان پس من حواسم نبود فکر کردم دوز پایین بوده نگو کلا ۲ تاپنج گرمی بوده یعنی تعداد کلا پایین بوده.......

چون من همیشه ۳ یا ۴ تا داشتم رقم پایین به نظرم اومد.......

چون معمولا برا هر بیست کیلو از وزن یه پنج گرمی تجویز میشه.......

خب اگه رفتید که دیگه هیچ چی...شکر خدا که سالم بودی از نظر اندومتریوز و هیسترو... ببخشید اگه پر چونگ ...

مرسی عزیزم لطف کردی انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده

من یه چیزی بگم اینجا مامان سبحان گفتن ک ذکر بسم لله خیلی حاجت میده،من دو بار چلشو برداشتم یکی ب نیت داشتن جنین خوب چون دکتر خیلی ناامیدم کرد و گفت برو اهدایی بگیر یکی هم ب نیت مثبت شدن ک از روز انتقال ک اتفاقا یکشنبه بود شروع کردم و خدارو شکر تا اینجا حاجاتمو گرفتم،البته قبلش باید هرکاری ک لازمه انجام بدین ک اگه مشکلی هست رفع بشه، بعد مطمئن باشید ک ب امید خدا نتیجه میگیرید.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
همه رو چک کردم تنها آزی که نداده بودم انعقادی و ایمنی بود که اونم دادم هیسترو سال 92 شدم بازم به نظر ...

عزیزم خوب ۴ سال ازش گذشته......

خراش بخوایی بدی با هیسترو بهتره......

باز ببین دکترت چی صلاح میدونه......

آهان پس من حواسم نبود فکر کردم دوز پایین بوده نگو کلا ۲ تاپنج گرمی بوده یعنی تعداد کلا پایین بوده... ...

منم ۶۲ کیلوام ولی نمیدونم چرا ب من ۲ تا داد، البته من مشکل ایمنی نداشتم لنفوتراپی رو هم داشتم شاید ب خاطر همین کم داده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اره عزیزم دقیقا همین قرص رو برام تجویز کردن گفته 1ماه روزی 2عدد بعد از اون 1هفته روزی 1عدد بعد 1هفته ...

عزیزم پرد معمولا روالش اینه اما بعضیا بعد انتقال نداشتن......

باید ببینی برات چه تجویزی میشه.....

عزیزم خراش رو پیشنهادشو بده ببین نظرش چیه.......

یعنی منی که جنین فریز دارم قبل از انتقال ذوب میشه میتونن همون لحظه هچینگش کنن؟

بله عزیزم میتونن بعد آنتی فریز هچینگ کنن.......

عزیزم خوب ۴ سال ازش گذشته...... خراش بخوایی بدی با هیسترو بهتره...... باز ببین دکترت چی صلاح میدون ...

متوجه شدم ممنون.باید باز با این دکتر صحبت کنم نمیدونم چرا من باید برای این دکترا تجویز کنم تا این دکترا برام تجویز کنن 

منم ۶۲ کیلوام ولی نمیدونم چرا ب من ۲ تا داد، البته من مشکل ایمنی نداشتم لنفوتراپی رو هم داشتم ...

آره منم حدسم اینه برا همین کم داده...

البته شاید ماههای بعد اگه بازم سرم داشتی زیادترش کنه البته چون نقص ایمنی نداری شاید دیگه نداشته باشی.......