2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ازمایش دوم رو مرکز ناباروری دادید یا ازمایشگاه معمولی؟یه کم غیر طبیعی بنظر میاد این تغییر تو یک ماه

رز سفید چه جالب منم دقیقا این سوال رو گرسیدم چند تا پست قبلم........

برا منم غیر عادی به نظر اومد چون مورفولوژی و اینهمه تغیییییییییررررررر........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی که جواب دادین🙏 یعنی شما خودتون به دکتر گفتین هیسترو بنویسه؟ بعد معمولا کجا انجام میدن ؟ 

عزیزم همونجایی که میکرو میکنی معمولا هیسترو هم انجام میدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم من سال 92 هیسترو شدم مشکلی نبود یعنی دوباره به نظرتون برم؟ازمایش انعقادی رفتم و مش ...

عزیزم پردنیزولون تجویز شده واست.........

سعی کن غذاهات بدون نمک یا کم نمک باشه.........

آب زیاد بخور........

اگه یه هیسترو و خراش هم جدیدا انجام بدی بد نیست.......

خراش شانستو هم بالا میبره......

کلا آزمایشها رو مراکز ناباروری دادیم .هر 3ماهم تکرار کردم چون خودمم باورم نمیشد ولی خداروشکر مشکل حل ...

جالبه واقعا معجزه بوده.......

ایشالله معجزه بعدیم تو راهه و مامان میشی .......

جنین اهدایی یعنی منظورت اسپرم اهداییه؟

جنین اهدایی یعنی تخمک و اسپرم یه زوج دیگه.......

خیلیا اسپرم اهداییو نمیتونن قبول کنن و به جاش از جنین اهدایی کمک میگیرن برا همین در این موارد جنین اهدایی توصیه میشه........

البته خوب جنین اهدایی در موراد دیگه هم توصبه میشه........

خلاصه جنین اهدایی تخمک و اسپرم هر دو مال خودتون نمیشه.......

اخه تا حال نشنیدم .احتمالا منظورش اسپرم اهداییه اخه همسرتم مشکل اسپرم داره

نه عزیزم هم تخمک اهدایی داریم.......

هم اسپرم اهدایی.......

هم جنین اهدایی......

سلام بچه ها... امروز سونوي روز يازدهم برد براي انتقال... آندومترم سه خطي نه ميليمتري بود.. دكترم خيل ...

عزیزک پرد رو یه هفته قبل انتقال قطع میکنن نگران نباش........

بعد از هفته دوم انتقال نیاز باشه مجدد شروع میکنن........

خدارو شکر همه چی داره عالی پیش میره.......

منتظر خبر بتای تپلتیم عزیزم.......

هجینگ چیه ؟نشنیدم./امیدوارم نتیجه بگیری و مامان بشی اینبار

عزیزم هچینگ عمل بلاست کردن جنین به صورت دستیه.......

پوسته احاطه کننده جنین رو میشکافن که جنین به مرحله بلاستوسیت برسه......

یه توصیف ساده ش همچین چیزیه........

ممنون از همه خواهراي گلم كه دوستانه پاسخ منو ميدن  اگه من اين ازمايشو دادم و خواستم سرم بگيرم ...

عزیزم سرم رو دکترت تجویز میکنه.......

عزیزم با تجویز دکتر میری واسه تایید اما ظاهرا بار اولو اگه ستبقه سقط نداری تایید نمیکنن و باید آزاد تهیه کنی........

خوب آزادش حدودای ۷۰۰ و خورده ای هست هر یه دونش........

بر اساس هر بیست کیلو از وزنت یه دونه تجویز میشه.......

مثلا ۶۰ کیلو باشی سه تا میشه حدودای دو میلیون و خورده ای........

اگه سابقه سقط داری مدارکشو ببری بیمه واست تایید میکنن........

اونطوری دونه ای حدودای دویست میفته........

برا تهیشم داروخونه های بزرگی مثل شهید کاظمی،۱۳ آبان، ۲۹ فروردین، هلال احمر و..... میتونی بری که خودشون مامور بیمه دارن برا تایید......

من واسه حالت تهوع زنگ زدم مطب رو روزه بالا می یام. منشی گفت قرص دمیترون بگیر بخور. شما ها مصرف کردین ...

عزیزم بله دکتر معمولا دمیترون تجویز میکنه.......

نگران عوق زدن نباش پس ماری جون و امثالش که از زور بالا آوردن بستری شدن چی؟

نیبینی شکر خدا نی نی شون سالمه.........

بهتره مشکلت واسه راحتی خودت حل بشه ولی بدون وروجکت بیدی نیست به این بادا بلرزه........

پس الکی به خودت استرس نده.......

بچه ها رفتم دکتر بهم آسپرین و آمپول هپار ...

نگران نباش عزیز دلمممممممممممم........

ببین تو اوج ناامیدی خدا بهت این معجزه رو داده پس شک نکم صحیح و سالم میذارت بغلت.......

دکترا ابزارن.........

ببین خدا میخواد سالم بذاره بغلت که دکترو وسیله کرده برات هپارینو تجویز کنه........

بخورر و بزن تو رگگگگگگگگگگ.......

نوش جون خودت و وروجکتتتتتتتتت........

بعدا چند تا نیشگون ازش میگیری جبران میشه........

البته اگه دلت بیاد........

راستی آبم زیاد بخور خیلی زیاد........

حداقل روزی دو سه لیتر بخور.......

ای خدا عجب چیزا چه جالب . خوب بعد پدر و مادر بچه یکی دیگست دیگه 

خوب مراحل دادگاهش برا همینه دیگه.........

مثل این میمونه فرزند خوندگی از دوران جنینی باشه و تو رحم خودت گرورش یافته.......

ایشالله که با همین دو تا وروجک خودت مامانی.........

به این چیزا فکر نکن.......

بچه ها من خیلی گاز معده دارم. ببخشید ببخشید همش در حال آروغ زدنم. به نظرتون چه چیزی از خوردنی ها خوب ...

عزیزم چیزای نفاخ کمتر بخور اما کلا نگران نباش میگذره........

به تهش فکر کن.......

ممنونم تورک آنا .عزیزم انتقال نچرال هم داریم بدون دارو باشه

بله عزیزم سیکل نچرالم داریم........

البته باید شرایطشو داشته باشی........

یعنی روال طبیعی بدنت اوکی باشه!!!!!!!

سلام بچه ها چندتا سوال دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید من عمل لاپاراسکوپی دارم برای باز شدن لوله هام ...

عزیزم والا من نظر خاصی ندارم اما از تجربیات دوستان میدونم هر دو دکترای خوبین هم میکرو هم لاپرا........

باز دوستان میان دقیقتر راهنماییت میکنن.......