2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

عزیزم برا میکرو خوبه ولی لیلا جون فکر کنم رو بقیه آیتما هم اطلاعاتش خوبه.......

به نظرم پ هاش یکم بالاست اما مطمئن نیستن حالا بقیه دوستان که تو تحلیل جزئیات آز اسپرم واردن میان میگن.......

ولی مورفو و تحرمش برا میکرو خوبه نگران نباش عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا میجرو خوبه ولی لیلا جون فکر کنم رو بقیه آیتما هم عطلاعاتش خوبه.......

انا جون مرسی از توجهت 

ازمایش اخرشو دیدی

همونه که حرکت آ صفره..ابن سینا آز داده

نتبجه میگیرم با میکرو به نظرت؟

خیلی درمونده شدم

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آنا جان برای توضیحاتت، توی سونو آخرم که مال چهار هفته پیشه گرید 0 بوده، قبلیها هم همینطور،، ...

عزیزم نگران رشد مغزیش نباش مگه ممکنه معجزه خدا ایرادی داشته باشه؟

یه لحظه هم شک نکن........

عزیزم گریدتم عالیه نگران نباش.......

این نشون میده جفتت جوونه و پیر نشده........

هر چه گرید بره بالا یعنی داره به زایمان نزدیک میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جان برای توضیحاتت، توی سونو آخرم که مال چهار هفته پیشه گرید 0 بوده، قبلیها هم همینطور،، ...

راستی یه چیزی.........

احتمال داره تا چند روز تحرک دخترت کم بشه ها و تکون نخوره اصلا نگران نشی.........

البته دختر من ماشالله کلا انقدر ورجه وورجه داشت بعد تزریق درسته تحرکش کم شده بود اما بازم تکوناشو حس میکردم.......

ملقاش تبدیل به حرکات نرم و ریز شده بود........

اما کسایی که تحرک جنینشون کلا کمتر بود تا چند روز وروجکشون تکون نخورده اینو گفتم هول نکنی........

فکر کن یه چند روزی وروجکت خوابیده........

سلام دوستان.کمکم کنین  سه تا ازمایش شوهرمو به ترتیب از بعد از عملش گذاشتم...ببینید چطوره وضعش ...

عزیزم من دو تا آز دیدم اما ظاهرا بهتر نشده........

مورفو ۶ بود شده ۲ و تحرکم درسته خیلی بد نبود اما بعدا کمتر شده.....

عزیز دلم به جمعمون خوش اومدی......... عزیز دلم ایشالله از تجربیات بارداریت مستفیض بشیممممممممم..... ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون مرسی از توجهت   ازمایش اخرشو دیدی همونه که حرکت آ صفره..ابن سینا آز داده نتبجه ...

عزیزم نگران نباش تحرک تندش صفره و کندش ۳۰ هست........

میکرو تحرک خیلی ملاک نیست مورفو مهمه......

آز مرداد نسبت به بقیه ضعیفتره ولی نتیجه میگیری........

شرایط ما بدترم بود........

کمپرس یخ برا همسرت یادت نره.........

عزیزم آز نهاییشو کجا داده؟ مرکز ناباروری داده؟

بله عزیزم مرکز ابن سینا داره آز نهاییشو .بعد با توجه به اینکه دکترای نازاییه مردان ابن سینا با تاکید آب پاکی رو ریخته بودن روی دستمون و گفته بودن محاله محال که طبیعی بتونید باردار بشید حتی با قرص و آمپولم همسرتون خوب نمیشه من مخصوصا بردمش اونجا که بهشون ثابت کنم گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.بهشون هم گفتم دیگه سعی نکنید دل ما منتظرا رو الکی خون کنید و ناامید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ستایشجون دفعات بعدو اگه برات خوش مسیره برو الغدیر با بیمه تزریق میکنن اون موقع که برا من ۳۰ میشد الا ...

به امید خدا آنا جون،حتما همین کارو میکنم، ممنونم ک گفتی، راستی سرم های منم ۵ گرمی بود یعنی دکتر دوتا ۵گرم تجویز کرد منتها چون آلمانیاش ۲/۵ گرمی بود من به جای دوتا ۵ گرم۴ تا ۲/۵ گرفتم،دوزشون یکیه،۵گرمیاش کره ای بودن اینجا دیدم دوستان میگن المانیش بهتره فک کنم خودتونم المانیو گفتین خوبه،منم کلی گشتم تا اینارو جستم😊

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ثمین جون منم بارز سفید موافقم همه چیو چک کن......... هیسترو هم بکن و حتی بگو برات خراشم بدن........ ...

همه رو چک کردم تنها آزی که نداده بودم انعقادی و ایمنی بود که اونم دادم هیسترو سال 92 شدم بازم به نظرتون برم سراغش یا لازم نیست؟

ممنونم ازت آنا جانم، آخه من هیچ علایمی نداشتم مثل لکه بینی یا درد یا هر چی، حرکتهاشم خوب بود و ذوقشو ...

نگران مباش خدا داده خودش محافظشه شما هم خوب استراحت كن و به دكترت اعتماد 

سلام بچه ها چندتا سوال دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید من عمل لاپاراسکوپی دارم برای باز شدن لوله هام ...

سلام

منم لوله هام بسته است، پیش چندتا دکتر هم رفتم، همشون گفتن خیلی احتمالش کمه که با عمل باز شه، مخصوصا اگر چسبندگی از سمت رحم به لوله باشه. بهم گفتن بیخود پول و وقتت رو حروم نکن برو میکرو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من دو تا آز دیدم اما ظاهرا بهتر نشده........ مورفو ۶ بود شده ۲ و تحرکم درسته خیلی بد نبود اما ...

ارمایش اول رویان

تعداد15 mکل 90m ..حرکت آ 1..حرکت بی 10 ...مرفو نرمال 3

آزمایش دوم رویان

تعداد m49 کل 254m....حرکت آ 6...حرکت بی 12....مرفو نرمال 4

آزمایش سوم ابن سینا

تعداد m25 کل 137m....حرکت آ صفر....حرکت بی 30 مرفو نرمال 2

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
عزیزم پردنیزولون تجویز شده واست......... سعی کن غذاهات بدون نمک یا کم نمک باشه......... آب زیاد بخ ...

اره عزیزم دقیقا همین قرص رو برام تجویز کردن گفته 1ماه روزی 2عدد بعد از اون 1هفته روزی 1عدد بعد 1هفته نخور بعدش 1هفته روزی نصف قرص.ترتیبش رو به بقیه هم اینجوری میدن؟بعد یک سوال دیگه دیواره رو خراش میدن ؟خودم به دکتر بگم برام انجام میدن یا باید لازم بدونه؟