2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
سلام دوست جونا  من فردا میرم برای انتقال خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم دعا کنید همه چی خوب پیش ب ...

به سلامتی عزیزم.........

منتظر یه بتای عالی و تپل هستیممممممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای عزیز و مهربونم ،همونطور که وقتی حالم خوب نیست میام و اینجا درد و دل میکنم، باید تو حال خوب هم ...

راستی لیلا جون ناز دردونه های ما بالاست و میخوان نرخشونو بالا ببرن.......

گفتن بذار مامان بابا یه کم خرجشون بره بالا نی نی گرونتر گیرشون بیاد بیشتر قدر بدونن.......

خبر ندارن اونا همه دنیامون هستن........

بعدا میفهمن و نازشونو جبران میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از همتون،رفته بودم سونو گفتش که قلب جنین نمیزنه و باید منتظر بمونی اگه خود به خود سقط نشد از ...

عزیزم هفته چند بودی؟

تو بارداری طبیعی ممکنه دیرترم بزنه ها........

یکی از دوستامونم قلبو خیلی دیر دید.......

عجله نکنیا.......

منتظر بمون تا مطمئن بشی.......

ممنون عزیز دلم ایشالا هرچی از خدا بخوای بهت بده.برات ارزوی بهترینها دارم

عزیزم من حدسم رو بحث هماتومه.......

به دوستت بگو آب زیاد بخوره.......

هر لز گاهیم یه دوری تو خونه بزنه.......

ضمنا اگه خدس هماتوم درست باشه باید آمادگی خونریزی و لک داشته باشه اما بهش بگو اگه همچین اتفاقی افتاد خودشو نبازهمن خودم نمونه بارز هماتوم هستم که تو بارداریم خونریزی داشتم ولی شکر خدا الان پرنسسم یه سالشه......

پس آب زیاد بخوره و تا وقتی درد و خونریزی ای نباشه در حدی که خسته نشه تو خونه پیاده رویم داشته باشه.....

منتظر جون بار اول ای وی اف بودی؟  

اره عزیزم دفعه اول بود

چشم اگه قابل باشم دعا میکنم

ماها همو خوب درک میکنیم میدونیم چقدر راه سختیه برا همین حتی وقتی هم نتیجه بگیریم هیچوقت کسایی مث خودمونو فراموش نمیکنیم تاجایی که بتونیم براشو دعا میکنیم😍😍😘😘😘🙏🙏🙏

سفیده تخم مرغ آبپز هم بنظرم روز عمل بعد اینکه مرخص شدی منظورمه تا سه روز روزی یکی دوتا بخور

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶

سلام دوستان

کسی منو یادش هست؟ دیر به دیر میام آخه برخلاف میلم واقعن:-/ 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
آنا جانم مشكلم اينه كه اينجا نميتونم برم دكتر، تهرانم خب بالاخره شاغلم دانشجوئم واااقعا سخته واسم رف ...

پرپر جان بنظرم داروتو با اسپرین بخور...این داروها باعث غلظت خون میشن با اسپرین بخور جبران شه....من که از تیر ماه دارم همراه اسپرین ال دی مو میخورم...تا جایی که یادمه ژن غلظت رو هم داشتی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ببخشید یه سوال سفیده تخم مرغ رو قبل ای وی اف باید خورد یا بعد ای وی اف؟ 

سفیده تخم مرغ اگه منظورت برای جلوگیری و کنترل هایپری هست برای کسایی میگن بخورید که تعداد فولیکولای زیادی تو سونوشون هست که احتمال هایپری براشون بالاست..مثل من که بالای بیست فولی داشتم و 16 تخمک کشیدن بیرون....

از دکترم پرسیدم گفتن قبل از پانکچر خوردن این چیزا بی فایده ست چون هنوز تخمکی نکشیدیم که مایع تو بدنت جمع بشه همه پروتئین ها و دوغ و غیره بعد از پانکچر مفید هست که اون مایع رو جمع کنن و شکم اب نیاره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ببخشید یه سوال سفیده تخم مرغ رو قبل ای وی اف باید خورد یا بعد ای وی اف؟ 

عزیزم من از دو ماه قبل میخوردم به خاطر پروتئینش روزی دو تا اما برا کسی که ریسک هایپری داره با شروع تزریقا و خصوصا با مشاهده علایم هایپری تجویز میشه........

البته کسی که هایپر شده روزی ۵-۶ تا هم بخوره لازمه و این بار بیشتر به خاطر آلبومینش تجویز میشه.......

من حتی تو بارداریم هم روزی دو تا سفیده رو میخوردم.......

فقط یه مدتی که حالت تهوع داشتم زده شدم بعد مجدد میخوردم.......

کلا برا رشد جنینم خوبه.......

حتی کسایی که بدنسازی کار میکنن هم سفیده تخم مرغ رو میخورن......

زرده پروتئینش بیشتره اما چون باعث بالا کلسترول میشه نمیگن تخم مرغ کامل!!!!!

سلام دوستان کسی منو یادش هست؟ دیر به دیر میام آخه برخلاف میلم واقعن:-/ 

عزیزم مگه میشه فراموش کنیمت؟

مامان معجزه معجزت چی کار میکنه؟

سلام دوستاي گُلم بچه ها من امروز روز ١١ انتقالم، ولي هيچ علامتي ندارم. امروز صبح رفتم تست داد ...

عزیزم پس عصری جشن داریم به لطف خدا........

عزیزم من حدسم رو بحث هماتومه....... به دوستت بگو آب زیاد بخوره....... هر لز گاهیم یه دوری تو خونه ...

ممنون از راهنماییتون.خدا فرشته کوچولوتونو حفظ کنه

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم