2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
شاینا جونم، درست میگی، مامانم که یکسال و ۱۰ ماه پیش عمرشو داد به شما، اگر خونه خودت باشی میتونی پنها ...

خدا مامانتونو رحمت كنه عزيزم انشالله به زودي به شما هم ني ني سالم بده

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
😂😂😂😂یعنی بیمارستانای ایران بوی الکل میاد و یه بویی داره، اینجا بیمارستان خوشبو خیلی،بوی قهوه میا ...

من حس ميكنم يه خورده خارجيا حالت خل و چل دارن مثل ايرانيا خيلي زبرو زرنگ نيستن

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حس ميكنم يه خورده خارجيا حالت خل و چل دارن مثل ايرانيا خيلي زبرو زرنگ نيستن

ممنونم عزیزم، خدا رفتگانتو بیامرزه،

باور کن درست فکر میکنی، حالت ماست دارن، مثلا به یه چیزای جانبی توجه دارن تا مسایل اصلی، ایران ممکنه بو قهوه نیاد بیمارستان ولی کادشون درسته، اینجا گفتم فقط مسایل جانبی.

عزیزم چرا از طریق ز ر ن ا ن ی پیگیر نمیشی اون تخصصش تو این زمینس......... فعلا تا حواب سوالتو پیدا ...

آنا جانم مشكلم اينه كه اينجا نميتونم برم دكتر، تهرانم خب بالاخره شاغلم دانشجوئم واااقعا سخته واسم رفت و آمد، امروز ب طرز عجيبي بهترم البته نه كامل، احساس گرفتگي دارم هنوز، ديشب چند بار رفتم دستشويي خيلي آب خوردم يه ترشح خوني اومد بعد دردم يهو آروم شدالانم خيلي بهترم، حالا اگه بشه نوبت هرسه تا دكترو بگيرم ميرم همين روزا

ممنونم عزیزم، خدا رفتگانتو بیامرزه، باور کن درست فکر میکنی، حالت ماست دارن، مثلا به یه چیزای جانبی ...

ليلا جونم چي شده ؟؟؟؟ من چند روز نيومدم بي خبرم از همه جا، نگران شدم خدا كنه خوب باشي دوستم

خدا شاهده سپردم به خدا، این سیکلو با یه دید دیگه شروع کردم، فقط گفتم خدایا خودمو سپردم دست تو، کمکم ...

الهي فدات شم عزيزم روحيه ات رو نباز... من هشت ساله منتظرم.... توكلت رو از دست نده... مطمئن باش بهترينها رو برات كنار گذاشته فقط زمانش نرسيده

ليلا جونم چي شده ؟؟؟؟ من چند روز نيومدم بي خبرم از همه جا، نگران شدم خدا كنه خوب باشي دوستم

دوست گلم ، متاسفانه سه تا تخمک ازم گرفتن که هیچکدوم به درد نمیخورد و جنین هم تشکیل نشد. عیبی نداره ایشالا دور بعد.راستی در مورد مشکلت ،تمام قرصای جلوگیری باعث غلظت خون میشن، تا میتونی آب بخور، خوب کاری کردی ،و تحرک داشته باش، حتما حتما پیاده روی کن، 

چرا عزیزم، من دومین سونو فولیکولام به بالای ۱۸ رسیده بودن دکتر گفت دیگه میری برای پانکچر، ولی همون ر ...

اره واقعا که موردی نادری، ولی خب اتفاق افتاده انشالا تلاش میکنی دوباره. البته میدونم  گفتتش راحته فقط و خودت اذیت میشی ولی چاره ای نیست.اخر این تلخی ها حتما برات شرینی وشهده عزیزم.😗

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
ببینین حتما در مورد انقباضات رحمی با دکتر حرف بزنین، بارداریه ما ها این اتفاق ممکنه برامون پیش بیاد ...

اره دکتر هم گفت بخاطر داروهاست نرماله

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
دوست گلم ، متاسفانه سه تا تخمک ازم گرفتن که هیچکدوم به درد نمیخورد و جنین هم تشکیل نشد. عیبی نداره ا ...

عزيزم ☹️ آخه چرا اينجوري شد ؟؟ نظر دكتر چي بود ؟ واقعا آدم ميمونه به خدا... نميدونم حكمتش چيه ولي ان شاءالله هرچي كه هست ختم به بهترررين چيزا بشه به زودي واست

عزیزم چرا از طریق ز ر ن ا ن ی پیگیر نمیشی اون تخصصش تو این زمینس......... فعلا تا حواب سوالتو پیدا ...

آنا جان esr واسه چي ؟ التهاب رو نشون ميده ؟ واسه من بعد از عملم يه كم بالا بود با دكتر داخليم مشورت كردم گفت چون كوليتي هستي اين خب هميشه هست كمي ولي عمل ميتونه بالا برده باشه... واقعا ديشب ترسيدم خيلي درد شديد داشتن و مشخص بود درد استخون و مفصلي مثلا بر اثر كار زياد و كمبود ويتامين دي نيست

الهي فدات شم عزيزم روحيه ات رو نباز... من هشت ساله منتظرم.... توكلت رو از دست نده... مطمئن باش بهتري ...

قربون محبتت برم دوست خوبم، با همدردیه شما دوستای عزیزم، با دکتری که سیکلمو دنبال میکرد و پروتوکل رو برام برنامه ریزی کرده بود حرف زدم، گفت باورم نمیشه سه تا تخمک ، علامت زده بودم ۵ تا راست و ۴ تا چپ،نمیدونم چرا ۳ تا رو فقط درآوردن، گفت من پروژسترونت رو چک کردم ولی تو رنج نرمال بود و تو پیک تخمک گذاری نبودی، حالا متاسفم،این سری خودم همه کارارو انجام میدم، البته چون میخوام برم خصوصی .عیب نداره، ایشالا دفعه بعدی میشه.