2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست
منتظر جونم، من نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه، ولی الان میخوام کلیییییییییییی بهت تبریک بگم و یه قر هم ...

ممنون عزیزممم

قربونت برم

منم میخوندمت اما نمیدوستم چی بگم که دلداریت بدم...

ان شاءالله خیلییییی با قدرت و با روحیه درمانتو ادامه بده تا به زووودی چشممون به جمال بیبی مثبت تو هم روشن شه دوستم😍🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
بچه اگر کسی جواب سوال دوستمونو میدونه راهنمایی کنه، دوستشون به تازگی بعد از 12 سال انتظار مثبت شدن ب ...

ممنون عزیز دلم ایشالا هرچی از خدا بخوای بهت بده.برات ارزوی بهترینها دارم

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی،همون روز دکتر بعد از سونو گفت تو دیگه میری برای پانکچر، یهو شب گفتن نه ،دوز داروتو ۱۵۰ کن، را ...

لیلا جون یه چیزی میگم وفقط تجربه شخصی من هست. من حدود یکسال تو کلینیک تحت پوشش بیمه همه آزمایشات ژنتیک و ایمنی وهر آنچه لازم بود انجام دادن تا چهار ماه پیش اولین میکرو انجام دادم که با بیمه بود طبق روال تحریک تخمدان وپانکچر پنج روز بعد انتقال که ننیجه منفی شد.بعدش از دکتر خواهش کردیم که راهنمایی کن چه کنیم تا بشه شما که میگین همه چی عالی (من کاملا سالمم، شوهرم انتی بادی اسپرم داره)دکتر هم رک گفت شخصی پرداخت کنین هزینه ها رو شانستون تا ۸۰%بالا میره.سیکل دوم رو کلا هزینه های پای خودمون بود و متوجه شدم چقدر تلاش کردن و هورمون و رسیدگی وسونو و برخورد همه جی صد برابر متفاوت بود و نهایت مثبت شد.حالا اینکه خدا چی بخواد و ختم به خیر بشه یا نه نمیدونم؟ولی با بیمه برای ادم در این مورد تلاش خواستی نمیکنن حداقل تو آلمان که اینطور بود☹☹

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
لیلا جون یه چیزی میگم وفقط تجربه شخصی من هست. من حدود یکسال تو کلینیک تحت پوشش بیمه همه آزمایشات ژنت ...

سلام به همه دوستان ، خيلي برام اين حرفتون عجيب بود ، پس توي همه جاي دنيا واقعا اين كلك ها هست . 🤔🤔🤔

ستایش جون مرسی از توضیحاتت، حتما اینکارو انجام میدم، کلا دارم آب جوش میخورم به جای چایی، فقط من روغن ...

عزیزم تو مشکل تخمک نداشتی........

به این موارد خیلی نیاز نداری.......

تو مشکلت این دفعه بحث تخمک نیست بحث آزادسازیشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا ليلا چه فرقي ميكنه اگر قرار هست همين كلينيك بموني؟! براي چي پول بدي؟!  حدس من اينه كه ه ...

منم حدسم اینه نوع پروتکلش باید تغییر کنه که کنترل بیشتر باشه......

به نظر سیکل لانگ اما در عین حال دوز دارویی خوب مثل همین دفعه براش مناسبه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستایش جون مرسی از توضیحاتت، حتما اینکارو انجام میدم، کلا دارم آب جوش میخورم به جای چایی، فقط من روغن ...

راستی لیلا یه سوال؟

روند رشد استروژنتو تو سیکل دقیق میگی........

میخوام بدونم قبل آزادسازی چند بوده......

قبل آزاد سازی اگه برا هر تخمک بالا ۱۰۰۰ باشه نشون میده قبل آزادسازی چند تخمک بالغ داشتی.......

یادمه نازی جون قبلنا یه همچین توضیحی داده بود اگه اشتباه نکنم.......

مثلا باید تو یه محدوده زمانی برا ۱۵ تخمک بالغ ۱۵۰۰۰ی بوده باشه.......

بارانبهاری،ایتالیا هستم. نیلو جون، ممنونم عزیزم از همدردیت، دیگه امروز صبح آخرین اشکارو ریختمو لباس ...

لیلا جون میدونم سخته اما منم دو بار آخرو عملا بیمه بهم تعلق نگرفت........

دومی چون فاصلش از اولی سه ماه بود و برا هر سالبیمه تکمیلیمون به سقفی میداد.......

سونیم سقفم با لاپرا پر شد و میکرو مجبور شدم آزاد بدم......

سخته اما به نتیجش میارزه.......

آنا جان esr واسه چي ؟ التهاب رو نشون ميده ؟ واسه من بعد از عملم يه كم بالا بود با دكتر داخليم مشورت ...

عزیزم ای اس آر سرعت رسوب گلبولهای قرمزه اگه اشتباه نکنم و نشونه غلظت بالای خون........

من اولین تستی که داشتم و دکتر زنانم گفت غلظت خون داری و میکروی دوم برام هپارین داد همین بود........

احتمالا ال دی این قضیه رو تشدید کرده.......

حس میکنم درد مفاصلتم از همبنه......

آخه همین از نشونه وجود التهابم هست......

شاید رو مفاصلتم تاثیر گذاشته.....

راستی یادمه روماتولوژمم این تست رو تو چکاپام در نظر گرفته بود.......

باید زیر بیست باشه مال منم ۲۴ و بعضا ۲۷ هم بوده.......

حتی تو آخرین تستی که یه ماه پیشم دادم باز بالا بود.......