2777
2789

تو محیط کارم یکی از همکارا گف یه آقایی هست که شما رو میخوام بهش معرفی کنم من همیشه تو اینجور مواقع قبول نمیکردم ولی تو رودروایسی با این خانم گفتم اشکال نداره البته آقا هم به لحاظ شغل و وضعیت مالی شرایط خیلی خوبی داشت. بعد من گفتم هر وقت خواست منو ببینه بیا محیط کارم چون میخواستم محیط کاریمو ببینه و قیافه ساده من رو هم تو محیط کار ببینه. البته بگم به لحاظ تحصیلات مثل هم هستیم. بعد این آقا اومد تو محیط کارم تقریبا ۸ روز بعد از اولین آشنایی به من زنگ زد که خانواده ها رو در جریان بذاریم و من گفتم من هیچ شناختی از شما ندارم اینم بگم جلسه اول که اومد محیط کارم فقط بحث کاری کرد حرفی از ازدواج نزد. بعد گفت باشه همو بیرون محیط کار ببینیم. تو کافی شاپ قرار گذاشتیم کلی هم حرف زدیم تازه میگف باید جلسات بیشتری همو ببینیم ولی الان یک هفته هست ازش خبری نیست فقط برام سواله چرا حتی اگه خوشش نیومد یه پیام محترمانه نداد. الان میگم شخصیتشو خوب شناختم بهتر نشد ولی ادمی با این سطح تحصیلات و ادعا این رفتار خیلی زشت بود. همش میگم تا حالا هر کی معرفی کرد نه گفتی و خوشت نمیومد چرا خودتو کوچک کردی.

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا این رفتار رو داشته و بدون هیچ اطلاعی رفته 

بعنوان یه پسر میگم ک واقعا شعور نداشته. 

شما یه جمله بخای بنویسی آخرش یه نقطه میزاری. نماد پایان. هر سلامی یه خدافظی داره

حتی دو نفر وقتی دعوا میکنن آخرش تهش یچیزی همو میگن

این چجوری رفته ک رفته ک رفته بی خبر

فقط نشون داد ک هیچ نوع شعوری نداره 

باید قبول میکردی خانواده ها درجریان باشن و بعد باهم اشنا میشدید شاید فکر کرده قصدت ازدواج نیست اخه ه ...

چی بگم شاید هر جوری میشه فکر کرد ولی من گفتم پای خانواده ها وسط نیاد شاید تو یه جلسه اصلا از هم خوشمون نیومد

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی
اگه واقعا این رفتار رو داشته و بدون هیچ اطلاعی رفته بعنوان یه پسر میگم ک واقعا شعور نداشته. شما یه ج ...

خیلی بی احترامیه بزرگی به من کرده چون من تو محیط کارمم طوری مرز تعیین کردم که همه با احترام با من برخورد میکنن این رفتارش زشت بود

خیلی بی احترامیه بزرگی به من کرده چون من تو محیط کارمم طوری مرز تعیین کردم که همه با احترام با من بر ...

نگران نباشید. اتفاقا اون فقط به خودش توهین کرد و اوج شخصیتشو نشون داد

بازم خدا رو شکر. چون میشه گف از اون آدمایی بوده ک توی زندگیش منطق و مرز نیس. چهار چوب نیس اصول نیس

خوشحال باش

نگران نباشید. اتفاقا اون فقط به خودش توهین کرد و اوج شخصیتشو نشون دادبازم خدا رو شکر. چون میشه گف از ...

میدونی همش میگم من چه کاری یا رفتاری کردم که باعث شده اینجور با من برخورد کنه به خودم بارها شک کردم و اون معرفم بارها به من گفته بود پسر خوبی سخت گیری نکن

میدونی همش میگم من چه کاری یا رفتاری کردم که باعث شده اینجور با من برخورد کنه به خودم بارها شک کردم ...

ببین خانم. شما باید اول یه کنشی داشته باشی تا واکنش ببینی. 

شما بعد از اون دیدار ها هنوز مات و مبهوت ایستادی بینم اون اقاعه کو

چیشد اصلا

شما هنوز حرکت خاصی انجام ندادی ک بخای منتطر جوابی باشی

هنوز هیچ نشده و اون طرف معلوم نیس چرا بی‌خبر رفته

شما اگه هر کاری میکردی ک ایراد داشته باشه خب، اون باید با یه پیام میگف سلام خانم فلانی ببخشید من بنا به دلایلی برای خودم و یا هر چیزی ک میتونست بگه خب 

با عرض معذرت بیشتر از این مزاحمتون نمیشم. اینکه فک میکنم ما کیس مناسب هم نیستیم. امیدوارم در ادامه مراحل زندگیتون موفق باشید. خدا نگهدارتون

آخه این پیام کار داره؟