2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
راستی لیلا یه سوال؟ روند رشد استروژنتو تو سیکل دقیق میگی........ میخوام بدونم قبل آزادسازی چند بود ...

سلام به روی ماه آنای عزیزم، خیلی ازت ممنونم، تو مسافرت هم به یاد ما هستی ،یه دونه ای، اتفاقا منم به همسرم گفتم این دردونه ما میگه تا خرج نکنین نمیام ، والا مگه من الکیم 😄😄

استروژن بعد از ۵ تزریق در مونیتوراژ اول روز چهارشنبه ۸۰۰، همون شب تزریق ستروتاید شروع شد فرداش هم تزریق ستروتاید، روز جمعه استروژن ۴۰۰، ولی اندزه فولی ها ۱۸ به بالا، شب دوز گونال افزایش دادن به ۱۵۰، جمعه،شنبه،یکشنبه گونال و ستروتاید، دوشنبه صبح استروژن و پروژسترون بررسی شد با سونو ، دکتر گفت فولیها سرجاش هستن ،اندازه ها ۲۲،۲۳،۱۸،حدود ۹ تا ۱۰ تا ، ولی دکتر گفت ۵ تا سمت راست و ۴ تا سمت چپ، استروژن رسید به دور و بر ۱۶۰۰، دقیق یادم نیست ولی ۱۶۰۰ بود یا ۱۸۰۰ ، که گفتن اندازه پروژسترونت هم خوبه و تو پیک تخمک گذاری نیستی، 

آنا جون میگن هر فولی بالغ ۱۵۰ تا ۲۰۰ استروژن رو میبره بالا،و اندازهوفولی بین ۱۵ تا ۱۸ باید بره برای پانکچر، متاسفانه اون افت استروژن من تصمیم دکتر رو عوض کرد و خورد به تعطیلی و اون بزرگا هم فایده نداشتن چون زیادی بزرگ باشن دیگه تخمک خوب نمیشه ازشون گرفت. حالا دکتر خودم که پروتوکل رو داد گفت من نمیدونم چرا همه رو در نیاوردن، ولی من ۹ تا برات نوشته بودم ،اما اینبار مدل سیکلتو عوض میکنم داروتو همم تغییر میدم، حالا ایشالا اینبار درست میشه.

لیلا جون یه چیزی میگم وفقط تجربه شخصی من هست. من حدود یکسال تو کلینیک تحت پوشش بیمه همه آزمایشات ژنت ...

ممنونم ازت عزیزم ، یه نکته مهم هست که اینجا دولتی که میری اگر بری بیمارستان دولتی که هر دفعه یکی سونو میکنه، روز پانکچر هم سرپرست و یه دکتر خوب پانکچرت میکنن رسیدگیشون خوبه، ولی باید یکسال و چند ماه تو نوبت باشی. من اینبار رفتم نیمه دولتی، دکتر پانکچرم یکی دیگه بود ،رسیدگیشون فرقی نداره فقط از یک لحاظ متفاوته که خصوصی یه دکتر ثابت داری، همونه، تو نوبت نباید صبر کنی و روزای تعطیل هم اگر لازم باشه کارتو انجام.میدن، ولی واقعیت رو بگم اینجا خصوصی با دولتی تفاوت نداره ،خداییش ما همه کارامون دولتیه،سیستم اینجا فرق داره، منتهی بخوای با دکتر خوب ویزیت بشی باید بری خصوصی وگرنه همون دکتر رو تو نوبت بخوای بری با هزینه تیکت ممکنه یه سال طول بکشه نوبتت بشه،فرقش فقط همینه، خداییش رو بگم. آلمان میدونم سیستمش با ما فرق داره ولی سیستم بهداشت ایتالیا خیلی خوبِ،منتهی سخت نوبتت میشه و اگر بخوای خودت دکترتو انتخاب کنی باید بری خصوصی، به هر حال من اینبار میرم خصوصی،والا به تعطیلی میخوره اینجوری میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی منو یادش هست؟ دیر به دیر میام آخه برخلاف میلم واقعن:-/ 

مهرو جوووووون، سلاااااااام چطوری تو؟ یعنی فکر میکنی ما فراموشت کردیم، خوبی؟ بیا بهمون سر بزن، از خودت بگو،خیلی کار خوبی کردی اومدی   😘😘😘😘

سلام دوستاي گُلم بچه ها من امروز روز ١١ انتقالم، ولي هيچ علامتي ندارم. امروز صبح رفتم تست داد ...

سلامم  مامی جان ان شالله که مثبته  و خوش خبر میایی گروه

یادمه انتقال قبلیمون با هم بود  تو اوایل مرداد ماه 

سری قبل یادمه استراحت نکردی زیاد این سری چطور؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان کسی منو یادش هست؟ دیر به دیر میام آخه برخلاف میلم واقعن:-/ 

سلام به همه دوستان عزيزم ، مگه ميشه فراموشت كنيم خانمي ، ني ني ات چطوره عزيزم ؟ ديگه داري به لحظه ديدار نزديك ميشي . 😘😘

مهرو جوووووون، سلاااااااام چطوری تو؟ یعنی فکر میکنی ما فراموشت کردیم، خوبی؟ بیا بهمون سر بزن، از خود ...

لیلا جون سلام چطوری عزیزم

صفحات قبلی رو خوندم ولی  نمیتونستم وارد سایت بشم ..

عزیزم  خیلی خیلی ناراحت شدم ولی چاره چیه ...  حتما حتما صلاح خدا بر این بوده

من تو مطب دکتر خیلی ها رو دیدم که اصلا بدنشون ب دارو جواب نداده و سیکل کنسل شده برای شما ک بنظرم یه اشتباه محاسباتی بوده ...

ان شالله با همین روحیه تخت گاز می ری جلو عزیزم به امید موفقیت ...

دوستان عزیزم منم تو سیکل پانکچرم  صبح ها سینا فکت می زنم و عصر ها یه دونه پرگوریس ... دکتر ازم سوال کر د سری قبل چند تا تخمک داشتی گفتم 32 تا بخاطر همین این سری فک کنم داروی کمتری بهم داده

ازین بابت نگرانم  که روزی یه دونه پرگوریس داده بهم 

اگه کسی از دوستان امپول پرگوریس رو شنیده یا استفاده کرده برا تخمک گذاری می شه یه توضیح و شرح حالی بده مممنون می شم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلامم  مامی جان ان شالله که مثبته  و خوش خبر میایی گروه یادمه انتقال قبلیمون با هم بود &n ...

سلام افسون جون

مرسي عزيزم

اين دفعه يه كم بيشتر كردم استراحتم رو اما چون مشكل انعقادي دارم كلا نبايد استراحتم بالا باشه.❤️

سلام بچه ها... من استراديول رو ميخورم يه ساعت بعدش سردرد ميگرم تا نوبت بعديش كه سردردم كمتر ميشه.. خيلي اذيتم ميكنه... خودمم ميگرن دارم... آنا جون گفتي نيستي كلي غصه ام شد.. نزديك انتقالمه شما نيستي ...ولي ديدم توي مسافرت هم جواب ميدي خيلي خوشحال شدم