2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
سلام دوستان اگر با گذاشتن ۲ تا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لکه بینی داشته باشی باید چه کار کنم مرکز هم الان جو ...

عزیزم خوب معمولا برات بیشترش میمنن مثلا سه تا هر ۸ ساعت اما بهتره از مرکز بپرسب و سر خود کاری نکنی......

ولی تا میتونی استراحت کن استراحت خودش کمترش میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان راستي نميدونم چرا صورتم پشت سر هم جوش ميزنه.

عزیزم به هاطر تغییرات هورمونیه نگران نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان صبح بخیر.. ببخشید دوتا سوال داشتم یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر ...

عزیزم من شب قبل انتقال شیاف داشتم استفاده کردم صبح هم داشتم بازم استفاده کردم رفتم برا انتقال پرستاره گفت چرا استفاده کردی خلاصه بعد گفت عیبی نداره شستشو میدیم شما بپرس مال من شاید به همین خاطر منفی شد ولی دکتر خودش گفت عیبی نداره شستشو میدیم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
زنگ زدم بیمارستان عرفان و بهمن. کسی جواب نمیده

معمولا این جور سوالای اورژانسیو از بخش زایمان بیمارستان بپرسی دکترتو پیدا میکنن......

برا من که اینطوری بود موقعی که به خونریزی افتادم از طریق بخش زایمان دکترمو بهم وصل کردن و خودش با صدای خودش بهم توضیح داد......

ممنون  دوستان بعد از اینهمه بدبختی وعمل دوباره لکه بینی به خدا خسته ام اگر کسی شرایط مشابه منو ...

عزیزم اولش باید استراحت کنی یعنی استراحت مطلق ببینی قطع میشه یا نه اگه دیدی نشد پروژسترون اضافه میشه و آسپرین یا سلکسان یا مشابهاتش قطع میشه.......

عزیزم تجربه من برا لک بینی که قبل بتای + بود با وجود اینکه دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ داشتم وقتی به لک افتادم فقط یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ اضافه کردم بعدیکی دو روز لک قطع شد و همچنان دو آمپول و یه شیاف داشتم بعد + شدم و برای سونوی قاب که رفتم دیگه دکترم شیاف رو قطع کرد اما چند روز بعد به خونریزی افتادم که با شروع خونریزی استراحت مطلق شدم، علاوه بر دو آمپول دو تا شیاف برام اضافه شد و سلکسانمم قطع شد.......

عزیزم من شب قبل انتقال شیاف داشتم استفاده کردم صبح هم داشتم بازم استفاده کردم رفتم برا انتقال پرستار ...

ممنون عزیزم 

شما واژینال استفاده کردی؟؟؟؟

به من نگفتن استفاده نکن اما به توصیه یکی از بچه ها شب انتقال رکتال استفاده میکنم

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
ممنون  دوستان بعد از اینهمه بدبختی وعمل دوباره لکه بینی به خدا خسته ام اگر کسی شرایط مشابه منو ...

عزیزم دلک که چیزی نیست میبین شکر خدا با اچن همه خونریزی پرنسسمو صحیح و سالم بغل کردم پس وهله اول استرس رو کمتر کن نمیگم استرس نداشته باش چون واقعا دست خودمون نیست اما امیدوار باش و بگو خیلیا با خونریری زایمان موفق داشتن چه برسه به لک......

دوستان من امروز روز بیست و یک انتقالم بود روز پونزده که آزم منفی شد منم داروهامو تا روز هفدهم بیشتر نخوردم ولی هنوز پری نشدم گاهی توهم میزنم نکنه حامله باشم و آزمایش نشون نداده آخه یکم تنگی نفس و حالت تهوع و معده درد دارم البته روز نوزدهم انتقال بی بیچک گذاشتم منفی شد دیگه دلم نیومد برم آز بدم و اینکه موعد پریمم روز پونزده انتقالم بود حالا نظرتون چیه فردا بیبی بذارم اگر خبری باشه دیگه میده؟؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
ممنون عزیزم  شما واژینال استفاده کردی؟؟؟؟ به من نگفتن استفاده نکن اما به توصیه یکی از بچه ها ...

بله واژینال استفاده کردم 

به نظر من استفاده نکن بعد انتقال خودشون میذارن به منم پرستاره گفت نباید میذاشتی ماخودمون بعد انتقال میذاشتیم برات 

عزیزم اگه اشتباه نکنم تو آخرین سون بین ۸ تا ۱۲ باشه خوبه اما نرنش فکر کنم همون ۹ الی ده هست ولی یه خ ...

مرسی عزیزم ک با حوصله جواب میدی 

فردا سونو دارم ایشالا ک خوب باشه

فقط این هایپر چی هست استرس گرفتم من   

خدا کمکم کن
دیگه زیر جلدی زدم. امروز اولین روز تزریقم بود. چون داخل بروشور آمپول نوشته هم زیرجلدی میشه هم عضلانی ...

عزیزم نگران نباش مهم اینه وارد بدنت شده خالا باز بعدا پرس و جو میکنی ببسنی دکترت چی میگه......

ممنون از مامان سبحان و اناجوون😍😍😍 ورزش پيلاتس براي من كه ٤٥روز ديگه انتقال دارم مشكلي ايجاد نميك ...

عزیزم پیلاتس عالیم هست اگه انتقالت فریز داری که تا روز انتقال میتونی به ورزشت ادامه بدی اما اگه پانکچر داری قبل از شروع آمپولای تحریک تخمدان ورزش تعطیل میشه.......

من میکروی آخرم ۶ ماه قبل شروع سیکلم پیلاتس کار میکردم.......

پیلاتس خونرسانی به رحم و تخمدانارو بهتر میکنه......

آنای عزیز و لیلا جون ممنون میشم به سوال منم جواب بدین من از امروز سیکل میکرو رو شروع کردم امروز ...

عزیزم سیکل لانگ رو بر اساس همین سونوت تعیین کرده بر اساس شرایط تخمدانت....

یا ذخیرت بالاست و تخمدانت پلی کیستیکه.......

یا تعداد فولیای ریزت زیاده یا یه چیزی تو این مایه ها که حدس زده بدنت به مهار بیشتر نیاز داره خلاصه نگران نباش و با خیال راحت برو جلو.......

عزیزم من به همه توصیه میکنم سر خود هیچ مکملس نخورن چون ممکنه یه مکملی به یکی بسازه به یکی نسازه......

راستی برام آزمایش PRL و Veno هم نوشت میدونین اینا برای چی هست؟؟؟

عزیزم اولی که فکر کنم به بحث انعقادی و بررسی ژن غلظت خون بر میگرده اما دومی اگه اشتباه نکنم یه اصطلاح آزمایشگاهیهو به معنی ونوجکت یعنی همون شیشه های خون گیریه........

البته اگه اشتباه نکنم......

از برگه آزمایشگاه اینو برداشتی؟

آنا جون منم مثل شما طبعم سرده. رحمم هم سرده ب نظرم چون قبل از پری لکه بینی دارم میشه راهنماییم ک ...

عزیزم اگه طبعتم سرده و رحمتم........

خوب من کلا دور سردی خط قرمز کشیدم و از سردیجات فقط مرغ و ماهیو حذف نکردم که اونارم با ادویه جات و مصلحاتشون اصلاح کردم.......

کلا هیچ چیز با طبع سرد نخوردم تا ماه سوم بارداریم.......

چه قبل انتقال چه بعدش کلا گرمی خوردم و بعد انتقال فقط گرمیایی که قاعده آورن رو نخوردم......

علاوه بر رعایت رژیم غذایی این نکات رو هم سفت و سخت رعایت کردم.......

موقع پری به هیچ وجه خودمو نشستم نه حموم رفتم نه تو دستشویی خودمو نشیتم و برا اینکه راحتتر بتونم تحمل کنم تند تند لباسمو عوض کردم و نهیت موهامو تو روشویی شستم......

آب سرد و یخ رو کلا حذف کردم......

بعد حموم و ن ز د ی ج ی بلافاصله آب نخوردم......

شال کمر پشم شتر کلا بستم، جوراب پشم و شلوار پشم.......

من حتی تا غربالگری اول همچنان شالمو میبستم بعدش دیگه به مرور بازش کردم......

ایشالله ب سلامتی طبعت و رحمت اصلاح میشه و به زودی زودی مامان میشی......