2777
2789

نیتم این بود روسری بگیرم تنها خودم

اما گفت ۴۰۰ میزنم دوتایی بشه 

منم رفتم مغازه همیشگی یه پیرهن شلوار نخی گرفتم جنس خوب شد ۷۳۰

تو چتم الکی ۱۰۰ گرونتر گفتم🙂 خخخ

خدایی دست و دلم به چیز بد خریدن نمیره 

پیرهن ۳۵۰ ایم داشت

گفتم زشته دوتایی فقط پیرهن بدیم

برا تولدم یه شومیز آورده بود پارچش کهنه بود رنگ و رو رفته 

انگار که پارچه اضافه گیر آورده بود دوخته بود خیاطه اصلا تن نزدم انداختم گوشه کمدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک خالی تمام🙂

عزیزم شما شخصیت تمیزی داره 

بخاطر بقیه تغییرش نده❤️

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نفهمیدم چی شد؟

خب شما رفتی خریدی با رضایت خودتم رفتی گرونتر خریدی بعد به همسرتم ۱۰۰تومن بیشتر گفتی که اینجا تحسین میکنم کارتو و همسرتم تشکر کرده 

الان ماجرا چیه دقیقا چرا ناراحتید؟

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من واقعیتش هر سال میخرم برای هر دو طرف، ولی روز دختر روز زن روز تولدم. چ من چ شوهرم. 

ن خانواده خودم ن خانواده شوهرم جز تبریک هیچی نیست. 

دست و بالمون هم تنگه، امسال روز پدر و روز مادر ی کیک درست میکنم میبرم. 

تا سال دیگ ببینیم چی میشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
نفهمیدم چی شد؟خب شما رفتی خریدی با رضایت خودتم رفتی گرونتر خریدی بعد به همسرتم ۱۰۰تومن بیشتر گفتی که ...

از اینکه حس میکنم اشتباه کردم برا این مقدار هزینه

اگر زن بی حاشیه و خوبی بود دلم نمیسوخت

اصرار مادرم بود زشته خوبشو بردار

از اینکه حس میکنم اشتباه کردم برا این مقدار هزینهاگر زن بی حاشیه و خوبی بود دلم نمیسوختاصرار مادرم ب ...

نه عزیزم مشکلی نیست شما دلتون رو دریا کنید مطمعن باشید خدا بیشتر بهتون میده خوبی کردن ی چیز مثبته شما بهش از ی بعد دیگه نگا کنید

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹