2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام دوستان من اسفند 95 ای وی اف کردم ولی منفی شد و دیگه به تاپیک سر نزدم. دوباره بعد از 6-7 ماه رف ...

من مریونال عضلانی زدم ...ولی بودن کسانی ک زیر جلدی زدن این آمپولو...از دکترت سوال کن ک چجوری باید بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شياف سيكلوژيست و شما از كجا تهيه كردين؟؟

به سختی و از شهرستان  از هر دارو خونه ۵ تا ۱۰ تا. بعضی ها هم با قیمت بالاتر مجبور شدم بگیرم چون به بقیه  پروژسترون ها حساسیت دارم

سلام دوستاي عزيزم من دوشنبه رفتم سونوگرافي براي بررسي رحم و ضخامت اندومتر اولا چون دكترم بخاطر مشكل ...

مامی جان سلام عزیزم، ببین محل پولیپ خیلی مهمِ، اگر خارج از رحمت باشه برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه ، حالا من نمیدونم برای تو کجاست، ولی تا انتقال ندادی یه پیگیری بکن ، چون برداشتنش کاری نداره.

سلام به همگی میشه کسانیکه تجربه هیسترو داشتن کمکم کنید میتونم اون ناحیه رو بشورم( ببخشید ولی منظور ...

بله عزیزم میتونی بشوری ، معمولی زندگی رو ادامه بده کار خاصی نیاز نیست بکنی، باید بعد از هیسترو یکی دو روز استراحت کرد، من از همون فرداش حالم نسبتا خوب بود دوچرخه هم سوار شدم، ولی کار سنگین نکن، به خودت فشار نیار، بعد تا 15 روز لکه بینی داری که کم کم ناپدید میشه که طبیعیه، بعد از یک هفته هم میتونی ن ز د ی ک ی داشته باشی، شستن و حموم رفتن هم ایراد نداره، من همون روز رفتم حموم البته موهامو نشستم چون حال نداشتم ولی نتمو شستم کامل، موردی نداره، حالا من نمیدونم چه جوری مشخوای بشوری ولی شستن عادی مثل همیشه ایرادی نداره.

سلام دوستان من اسفند 95 ای وی اف کردم ولی منفی شد و دیگه به تاپیک سر نزدم. دوباره بعد از 6-7 ماه رف ...

سلام مامان مارال جان، خوبی عزیزم، به سلامتی ایشالله اینبار مامان میشی، عزیزم من بروشورشو نگاه کردم همونطور که دریا دل عزیز گفت، هم میشی عضلانی بزنی هم زیر جلدی حالا یا توی شکم یا توی رون و ...

حتمااااا زنگ بزن از دکترت بپرس.

مامی جان سلام عزیزم، ببین محل پولیپ خیلی مهمِ، اگر خارج از رحمت باشه برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه ...

ليلا جون اگر شنبه جواب سونو براي اندومتر خوب باشه انشالله چهارشنبه هفته اي كه داره مياد بايد انتقال بدم تو اين مدت فكر نكنم بشه كاري كرد. نظر شما چيه؟

سلام...زیر 7 نباید باشه هر چقدر بالاتر باشه بهتره...در روند لانه گزینی جنین ضخامت اندومتر خیلی مهمه

عزيزم براي من ضخامت ٧ سه خطي بود ولي دكتر گفت ضخامت كمه و انتقال نميديم داروها رو بايد ادامه بدم فعلا، البته من بخاطر مشكل انعقادي دوز كمتري از استراديول رو تو اين دوره استفاده كردم.❤️

مشکل اینجاست که مطب دکتر جواب نمیده. دسترسی به دکتر عارفی هم ندارم 

عزيزم به نظرم به اورژانس بيمارستاني زنگ بزن كه دكترت باهاشون كار ميكنه اونها ختما ميتونن با دكتر تماس بگيرن

مامی جان سلام عزیزم، ببین محل پولیپ خیلی مهمِ، اگر خارج از رحمت باشه برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه ...

ليلا جون پوليپ من كه تو رحم هستش به نظرم منتها بالاي رحم. ديگه نميدونم عزيزم اميدوارم اگر خيره ضخامت اندومتر مناسب بشه و مشكلي پيش نياد اگه هم نه كه سيكل كنسل بشه و برم هيسترو، سپردم به خدا ، شما انتقالت حدودا كي هست؟