2777
2789
عنوان

باکس گل و پول برا نوزاد زشته

132 بازدید | 13 پست

می خوام برم سر بزنم خونه پسر خالم که تازه بچش به دنیا اومد یه باکس  دارم  یه دونه گل توشه و دورش پول تزیین شده همینو ببرم یا پول بزارم تو پاکت ببرم بعضیا میگن باکس مال خونه عروس  رفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین خوبه ببرخیلیم قشنگهچقدر میخای پول بزاری؟بچه برادر من ماه دگ ب دنیا میاد نمی‌دونم چقدر پول بدم

من که ۶۰۰ولی خب شما بچه برادرتون  خب  ترجیحا باید بیشتر ببرین البته اگه عروستون خوبه  من خواهرم سکه پارسیان تو همین قیمت خرید براشون شما مثلا پلاکی چیزی تو قیمتی‌که می خواین هم می تونین بگیرین 

برای ب دنیا اومدن بچه خواهر برادر شماها چقدر کادو یا پول میدید بچه ها

من به بچه خواهرم دو تومن دادم .بچه های خواهر شوهر و برادر شوهر پونصد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
همین خوبه ببرخیلیم قشنگهچقدر میخای پول بزاری؟بچه برادر من ماه دگ ب دنیا میاد نمی‌دونم چقدر پول بدم

دیگه شما حداقلللل باید ۱ میلیون بزاری البته بازم به توانایی مالیتون بستگی داره

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

من به بچه خواهرم دو تومن دادم .بچه های خواهر شوهر و برادر شوهر پونصد

خخ چه فرقی اخه البته منم برا جاریم اون اوایل زیاد می بردم بعد دیدم چشم تو روش نیست یعنی اصلا اهل جبران نیست و فوق العاده خسیسه منم دیگه می خوام مثل خودش باشم 

من که ۶۰۰ولی خب شما بچه برادرتون خب ترجیحا باید بیشتر ببرین البته اگه عروستون خوبه من خواهرم سکه ...

ب نظرتون طلای سبک بخرم حدود یک تا یک و نیم

یا پول بدم کدومش قشنگتره

خخ چه فرقی اخه البته منم برا جاریم اون اوایل زیاد می بردم بعد دیدم چشم تو روش نیست یعنی اصلا اهل جبر ...

خانواده شوهر منم اهل جبران نیستن و بیشتر می‌خوان از آدم بکَنَن.ولی خواهرم خیلی به بچه هام محبت می‌کنه.

خانواده شوهر منم اهل جبران نیستن و بیشتر می‌خوان از آدم بکَنَن.ولی خواهرم خیلی به بچه هام محبت می‌کن ...

من که همیشه ازم می کنن شوهر احمقم نمیفهمه دارن ازش بیگاری میکش  حسودن خیلی

من که همیشه ازم می کنن شوهر احمقم نمیفهمه دارن ازش بیگاری میکش حسودن خیلی

بله چون خانواده خودشه نمی‌فهمه .اگرم بفهمه خودشو میزنه به اون راه.حالا همین مرد کوچکترین چیزی از خانواده زن ببینه زود می‌فهمه و کوتاه نمیاد.من مخصوصا خواهر شوهرم همش انگار برادرش رئیس جمهوره همش میخواد تیغ بزنه ولی خودش دریغ از ی محبت .