2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگر با گذاشتن ۲ تا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لکه بینی داشته باشی باید چه کار کنم مرکز هم الان جو ...

عزیزم الان برگه ی دستوراتمو نگاه کردم نوشته در صورت بروز لکه بینی یا خونریزی شیاف قطع و روزانه 3عدد آمپول پروژسترون 50m عضلانی یکجا در یک سرنگ تزریق شود، بازم میگم شیافهای من 200m هستن

ممنون  دوستان بعد از اینهمه بدبختی وعمل دوباره لکه بینی به خدا خسته ام اگر کسی شرایط مشابه منو داشت وشیاف فرتی ژست ۴۰۰ دوبار داشته بگه چی کار کنم زنگ زدم بلوک زایمان گفت لازم نیست شیاف اضافه کنی 

به اورژانس زنگ زدي؟ به بخش زايمان هم زنگ بزن

دیگه زیر جلدی زدم. امروز اولین روز تزریقم بود. چون داخل بروشور آمپول نوشته هم زیرجلدی میشه هم عضلانی. منم زیر ناف زدم خودم.توکل به خدا.

ممنون از راهنمایی دوستان.

یا سریع الرضا...
سلام دوستان اگر با گذاشتن ۲ تا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لکه بینی داشته باشی باید چه کار کنم مرکز هم الان جو ...

عزیزم با این شماره تماس,بگیر جوابتو میدن 9099071962شبانه روزی من خیلی از سوالامو گرفتم 

خدا کمکم کن

ممنون از مامان سبحان و اناجوون😍😍😍

ورزش پيلاتس براي من كه ٤٥روز ديگه انتقال دارم مشكلي ايجاد نميكنه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان شدن سوگل جوون و ماماني رو هم تبريك ميگم مباركشون باشه انشالله💕💕💕💕💕💕💕😍😍😍😍😍😘😘😘😘

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

آنای عزیز و لیلا جون ممنون میشم به سوال منم جواب بدین

من از امروز سیکل میکرو رو شروع کردم

امروز روز دوم پری رفتم سونوی واژینال

بهم گفتن از فردا ال دی رو شروع کنم و روز ۱۹ سیکلم مجدد برم سونو

میدونین علت اینکه سیکل بلند برای من درنظر گرفته شده چیه؟؟؟

سوال دیگه اینکه

الان چه مکمل هایی رو مصرف کنم؟؟؟

ول وومن یا آووبوست خوبه؟

متاسفانه من نفر آخر بودم و خیلی سریع کارم انجام شد. مکمل برام ننوشت و وقتی خودم گفتم ول وومن رو نوشت

آنا جون منم مثل شما طبعم سرده. رحمم هم سرده ب نظرم چون قبل از پری لکه بینی دارم

میشه راهنماییم کنی درمورد اینکه چی بخورم و چی نخورم؟ و اینکه کلا چه چیزهایی رو مراعات کنم؟؟؟

ليلا جون اگر شنبه جواب سونو براي اندومتر خوب باشه انشالله چهارشنبه هفته اي كه داره مياد بايد انتقال ...

مامی جان ، حالا که خودشون این موضوع رو میدونن و گفتن فضیه فرق داره، ایشالله رفتی با دکترت در موردش صحبت کن، یه موقع الکی جنینات هدر نره ، و عواقبی نداشته باشه ، چون من شنیدم کسانی هستن که دارن ولی برای بارداریشون موردی ایجاد نمیکنه.

ليلا جون پوليپ من كه تو رحم هستش به نظرم منتها بالاي رحم. ديگه نميدونم عزيزم اميدوارم اگر خيره ضخامت ...

من عزیزم فعلا که انتقالم معلوم نیست از فردا شب گنال رو شروع میکنم تا برم برای سونو هفته آینده، امید به خدا، نگران نباش ایشالله همه چیز به بهترین شکل برات پیش میره و بزودی خبر خوش بتای مثبتت رو بهمون میدی.