2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068196 بازدید | 686025 پست
قربونت برم روزی همه چشم انتظاراپسرنن کی اینو گفته یکیشون شبیه خودمه یکیشون باباشتازه دختر عموم هم جن ...

عزیزم جنین اهدایی چقدر میشه حدودا هزینه اش؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همگی امیدوارم تمام عزیزان دادنشون به زودی سبز شه من یکشنبه گذشته انتقال جنین انجام دادم و دو ...

سلام عزیزم به سلامتی 

ان شاءالله دوم که روز مادرم هست به حق فاطمه زهرا مثبت میشی و میای خبر مامان شدنتو میدی

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام به همگی امیدوارم تمام عزیزان دادنشون به زودی سبز شه من یکشنبه گذشته انتقال جنین انجام دادم و دو ...

چ روزی به به ایشالله مامان شدی عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انشاالله امیدوارم همه نتیجه مثبت بگیرین و نی نی شون رو با دل خوش بغل بگیرن

منم اگر فردا سونوم خوب باشه ده روز دیگ انتقال میدن برام جنین هامو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی بهار جان جواب دادی امیدوارم تا فردا کم بشه سونو دارم

خواهش میکنم عزیزم انشالله همه چیز به خوبی پیش بره

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منم اگر فردا سونوم خوب باشه ده روز دیگ انتقال میدن برام جنین هامو

بسلامتی🤲🏼😍مطمئن باش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

روز مادر 

مادرمیشی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40