2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068155 بازدید | 686025 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبید چند وقته نیستم امیدوارم بیشتر اتون  مامان شده باشین بچه من چند وقته بعد اونکه فهمیدم مشکل ایمنی دارم نرفتم دکتر وسه چهار ماهه قرص ایمنی مصرف میکنم فقط بسته برام. مونده نمیخوام زود انتقالش بدم استرس دارم ولی یکی دوماهه خیلی موی زائد تو صورتم رشد کرده توچونه ام اگه مشکل اینجوری داشته چطوری از بین ببرمشون خیلی این مسئله اذیتم میکنه 😔

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔 من منتظر همچنین فرشته ای هستم اما کی می آید خدا داند... 

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۱۳#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- @atrin_arsen_atrina    

۲۶- @joooodi    

۲۷- اهسته ز

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی از اینک اسم منو توی لیست گذاشتیامااااااا من جواب آزمایش گرفتم و منفی شد.جنین هم ندارم دیگ پروند ...

عزیزم بذای اتفاق پیش اومده متاسفم 

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی ♥️ 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم روزی همه چشم انتظاراپسرنن کی اینو گفته یکیشون شبیه خودمه یکیشون باباشتازه دختر عموم هم جن ...

انشاالله کلم..خدا پسراتو حفظ کنه..

بعضیا ک استرس دارن شبیه خودشون نره..خواستم همینجوری بدونم..

من سال ۹۷ پانکچر انجام دادم.نمیدونم ذخیره تخمدونم خوبه یا نه..

ممنون عزیزم، دیشب یکم ناراحت شدم ولی بعد گفتم اینهمه سال که همه چیز خوب بود چی شد که حالا بخوام غصه ...

این عدد برا سن شما خیلی کمه. ولی باروری طبیعی هم بااین عدد اتفاق میفته. خوده پروسه ای وی اف باعث کم شدن ذخیره تخمدان میشه. ان شاالله نتیجه بگیریم. 

مرسی بهار جان جواب دادی امیدوارم تا فردا کم بشه سونو دارم

روز دوم باید کم باشه ضخامت. شما غذاهای نشاسته دار مثل ماکارونی سیب زمینی لوبیا سبز و... رو نخور تا ضخامت زیاد بالا نره. 

@ماهورجان عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهر ...

ممنون گلم.لطف داری.خدا عوضش هزاران ثواب بتون بده..مرسی گلم.خداوندنکهدارتون باشه.و همیشه حاجت روا باشین

شیراز قرص هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ هم میدن.نمیدونم شاید تاثیر این قرص باشه که مثبت میشن.ولی باید بری مرک ...

من مرکز ثمر رفتم و کلی آزمایش دادم. و همونجا انتقال دادم. داروهایی که گفتم بهتون تو پست قبل. بهم دادن ولی هیدروکسی ندادن. بازم ایست قلبی. کرد. آخه من با اولم خودم طبیعی باردار شدم بدون هیچ دارویی و آمپولی. تا دقیقا 9 هفته و سه روز. رشد داشت که لک دیدم رفتم سونو هفته 11 گفتن ایست قلبی کرده. تا اینکه پیشنهاد ای وی اف دادن و قبل و بعد ازانتقال کلی دارو و بعد ازمثبت شدن کلی دارو استفاده کردم. ولی درنهایت بازم همون اتفاق افتاد. انگار من برگشتم سرجای اولم. دکترا هرتشخیصی که برام دادن ناموفق بود