2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061017 بازدید | 685502 پست
منم بعد چند سال مجدد تونستم خودمو راضی کنم باز برم پانکچر و انتقالچون دیدم سنم میره بالا و بعدش دیگه ...

ممنونم عزیزم. بله خیلی سخته. ولی چاره ای جز ادامه دادن نداریم. زمان برا همه خانومایی با شرایط ما. خیلی مهمه. ولی من معتقدم درنهایت با خدا بخواد که بهمون نی نی بده. پزشک و درمان فقط وسیله هستن. از خدا و ائمه بخواه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز امپول واریوپپتیل زدم دومی رو

انگار اسید تو شکمم ریختن تا یکساعت از درد مردم 

کاشکی خدا کمک میکرد یاد امپولای انوکساپارین افتادم .چه قدر حالم همیشه بده .از دنیا متنفرم 

آخه ضخامتم باسیکل طبیعی فک نکنم بالابر. عزیزم تحقیقاتی دارم میکنم یعنی دهنم سرویس شده مقاله های مختل ...

امتحان نکردی که ان شاالله تو سیکل طبیعی به راحتی برات بالا میره بدون هیچ اثر از مایع  آره  خیلی از چیزایی که ما داریم ازشون استفاده میکنیم  در دراز مدت متاسفانه اثرات بدی روی  بدنمون میزارن باید تا انجا که بشه خودمون رعایت کنیم و استفاده نکنیم ،ولی یکسری چیزا مثل محصولات تراریخته و هورمونی ،آلودگی شدید هوایی که داریم استنشاق میکنیم ،پارازیتهایی که میفرستن اینا دیگه از دستمون خارجه و هیچ کاری نمی تونیم بکنیم که اثرات اینها به مراتب بدتر هم هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دورت بگردم 🥹🫂 انشالله قسمت خودتون یه نینی شیطون😃🤪

مرسی عزیزم 🥹 ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عشقم بچه ی من ۱۱۰ گرمه جاش ک تنگ نیست ...ولی دلیل این انقباض رو کسی نفهمیدفقط استراحت داد با شیاف چن ...

ن عزیزم.من از اولش اینجور بودم تا اخرش..کلا میگم اخراش دیگه خیلی اذیت بودم..

موقع ک کوچیک بود فک کنم بعد از ان تی بوذ ک دیگه مث توپ سفت میشد.البته وقتی ب کمر بودم جمع میشد ی گوشه .ب پهلو میرفتم تا بحالت قبلس برگرده..سفت شدنش باحال بود..باور میکردم ک دیگه بچه دارم 😄

تو هم نگران نباش.

ن عزیزم.من از اولش اینجور بودم تا اخرش..کلا میگم اخراش دیگه خیلی اذیت بودم..موقع ک کوچیک بود فک کنم ...

ببخشید شما وقتی انتقال دادین تمام مدت رو خونه بودین و استراحت میکردین ؟یا میتونستید بیرون یا سرکار برید ؟کلا چه جوری بود بعدش .تا کی دارو داشتین

بچه ها ترک زدم.... برای همین ترکم میتونم اینو استفاده کنم که ترمیم بشه؟ اینو از قبل داشتم ابله مرغون ...

هرکاری بکنی اخر ترک میزنی..پوستت دیگه داره باز میشه.شکم بزرگ میشه..

خواهرشوهرم ایقد روغن اینا زد فایده نداشت.منم زدم فایده نداشت..

بله من رحم ادنومیوزه. قبل انتقال دو بار دیفرلین زدم. باردار هم شدم نگران نباش. هیسترو هم نکردم. برای ...

من ی امپول دیفرلین زدم بنظرت کافیه؟

ضخامت رحمت خوب بالا میرفت با اندومیوز؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
ببخشید شما وقتی انتقال دادین تمام مدت رو خونه بودین و استراحت میکردین ؟یا میتونستید بیرون یا سرکار ب ...

من هروز با اژانس میرفتم امپول پروژسترون و انوکسا میزدم..دوبار هم خونه پدرشوهرم رفتم..یبار هم ملاقات ی بیمار رفتم.روز ۱۳ هم با شوهرم رفتم کبابی.ک فرداش رفتم ازمایش..

بعد از ازمایش خونه بابام اینا میرفتم ولی کار نمیکردم..فقط خونه خودم کار میکردم

دوستان کسی بوده انتقالش مثبت شده باشه ولی همچنان دل درد داشته باشه؟من روز ۱۶ انتقالم هست دل درد شدید ...

پیش دکتر برو.احتمالا شیافاتو زیاد کنه‌ تا روز سونو برسه ک ساک اینا دیده بشه و خارج رحمی نباشه