2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061111 بازدید | 685527 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من با انتی بیوتیک حل نشد!

فکر کنم برای منم نمیشه 

بدنم با بدن همه متفاوته اما نمی‌دونم چرا متفاوت خوب نیست ...متفاوته بده 😕😕😕😕

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیرم من هرزمان کیست داشتم اصلا داروی هورمونی نخورده بودم،کلا تخمدانم کیست سازه، من بهمن پارسال پ ...

پس باید از این لحاظ زود زود بررسی بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من یکبار قبلا هم پانکچر داشتم و ۱۵ تا تخمک بود این سری خداروشکر ۲۴ تا بود قبلا اذیت نشدم ولی ...

خب اگه درد زیاد نیست از مسکن استفاده کن ،روز به روز بهتر میشی ،انشاله که جنین های با کیفیت برات تشکیل میشه

خب اگه درد زیاد نیست از مسکن استفاده کن ،روز به روز بهتر میشی ،انشاله که جنین های با کیفیت برات تشکی ...

فدات گلم آنکوساپارین بهم‌داده دکتر شماهم اینجوری بودین؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

@zohrehjafari عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حض ...

مرسی عزیزم ممنون ک برام خوندی.

انشاالله شما هم حاجت روا بشی.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اصلا نگران نباش.گلم منم هشت هفته اینطرفا بودم ک انوکسا رو بخاطر خون و لکه بینیم قطع کرد.و امپول پروژ ...

ممنونم عزیزم از پاسخگویی و دلگرمیت

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
الهی عزیزم می دونم چی میگی و چقدر سخته ولی وقتی همه چیز اوکی هست و هیچ مشکلی نداری برای چی میخوای عم ...

آخه ضخامتم باسیکل طبیعی فک نکنم بالابر. عزیزم تحقیقاتی دارم میکنم یعنی دهنم سرویس شده مقاله های مختلف. موادشیمیایی حاوی بیسفنول آ هم باعث افزایش استروژن اختلال ونازائی هزارن بیماری‌های قلبی دیابت بارداری..... میشه ک این مواد توظروف پلاستیکی ومواد دندونپزشکی وحتی شیشه شیربچه دندون گیرو... خیلی ازلوازما هست خانم های باردار لطفا واسه بچه هاتون شیشه شیر پستونک اسباب بازی‌های فاقداین موادتهیه کنین بطریهای آب معدنی هم حاوی این موادهستن یادم افتاد دندوناموپرکردم نکنه بخاطروجودایین موادارورمیده دیگ مغزم هنگ کرده ب ی چیزای ریزی فوکوس میکنم ک شاید واسه دکتراحائزاهمیت نباشه ولی چاره ندارم خودم بایدعلتوپیداکنم البته اگ بتونم