2777
2789

بچه ها من کدبانو نیستم پس نخندید 

میگم این لوبیا سفیدا که وسطشون سیاهه 

چند ساعت طول میکشه با قابمله  بپزه؟؟؟ 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم بلبلی؟زود میپزه نیم ساعته

اره اره  حالت چشم داره 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

چشم بلبلی با زودپز ۲۰ دقیقه بدون زودپز ۴۰ دقیقهگفتی نخندین نخندیدم اما از توصیف بامزه ای که کردی یه ...

بخند حلالت 

اخه قبلا نخود و خیس کردم گذاشتم رو بخاری خیلی بهم خندیدن 

وگرنه مشکلی ندارم😂

یه لحظه هنگ کردم تیرگی شکم😂😅😅

نمیدونستم چجوری توصیف کنم😂

با توجه به تیرگی شکم ۹ ماه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)