2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061112 بازدید | 685527 پست
من سوال کردم کسی جوابمو نداذمیخواستم ببینم از روز اول تا سوم پریود که میریم برای انتقال تا خود روزی ...

سلام دوست عزیز امپولهای رو میزنید به طور معمول 3روژ بعد میرید برای سونو

بعد از سونو دوباره امپول و دوباره 3 روز بعد سونو

معمولا بعد شروع داروها تا روز تخمک کشی 3بار سونو میشید

اگ به امید خدا شرایط تخمک‌ها خوب باشه  با توکل بخدا روز 14تا15 میرید برای پانکچر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سوال کردم کسی جوابمو نداذمیخواستم ببینم از روز اول تا سوم پریود که میریم برای انتقال تا خود روزی ...

بعدم اگ شرایط رحم خوب باشه میگن 4روز بعد بیاید برای انتقال

برای من به این صورت بود و به صورت فرش انجام میشه

اگ نه هم میگ پریود بعد تشریف بیار برای انتقال

مارشمالو جووووونم 🥹🥹✨🫀خودت چطوری جوجو بزرگه چطوره معجزه قشنگت خوبه؟!

فدات گلم خوبم.فرصت نمیکنم بیام اینجا 

خانم گلم یکم سینه خیز میره 

زمستون وسرماخوردگی هاش

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فقط به اصرار دکترم گفت دوباره نخوای تخمک کشی کنی..گفتم بودن کسایی که با یه جنین باردار شدن گفت اره ش ...

من خودمم بار اول انجام میدم تازه رو 11 هستم فقط یه چیزی رو بدون خدا بخواد با یه دونه جنین باردار میشی اگ نخواد یکی با چند تا جنین هم باردار نمیشه

فقط به خدا توکل کن عزیزم امیدوارم دامن همه سبز شه و از دعای دیگران خدا به منم نینی بده

ممنون عزیزم از راهنمایت،من دیشب استفاده کردم ۱۰/۵شب گذاشتم خوابیدم تا ۴/۵صبح که دسشویی رفتم قرص بیرو ...

من هم این مشکل رو با جیناتی داشتم 

با این که کامل داخل می دادم و صدای تلق اپلیکاتور رو می شنیدم 

وقتی اپلیکاتور رو بیرون می اوردم قرص همراهش میومد بیرون 

یا اکه هم بیرون نیاد بعدش میرفتم دستشویی میریخت بیرون 

ب نظرم اپلیکاتور مشکل داره 

یعنی کارخونه باید یه روش بهتر یا وسیله بهتری بزاره برا این کار.