2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7050481 بازدید | 684768 پست
آلا مرسی که تجربت رو گفتی،واسم دعا کن خواهر عزیزم

ان شالله همه چی عاااالی پیش می‌ره عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ه خواهشا حداقل اینجا جواب بدین از صبح ۶ بار تاپیک ردم کسی جواب نداد جز یک نفربه من عمل لاراسکوپی ...

عزیزم من کسی رو نمیشناسم متاسفانه

حالا بچه ها اگه بدونین میان جواب میدن

من گفتم بهت جواب بدم بگم یه کوچولو صبر من اگر کسی اطلاعاتی داشته باشه میاد میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امروز به نیابت از شما برای سلامتی نی نی قشنگت و برآورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به ...

سلام ممنون نهال جون ايشالله خير دنيا برات جاري بشه عزيزم، از حضرت زينب ميخوام  واسطه بشن 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏خيلي زود حاجت روا بشي عزيزم

زلیخاجان منم آمپول دارم،اینقدر که نگران کم شدن علائمم نگران لک نیستم،من سقط فراموش شده هم داشتم قبلا ...

چشم عزيزم ممنونم، نگران نباش، منم علائمم كمتر شده، توكلت به خدا باشه، ياد خاطرات بد گذشته رو نكن، ايشالله خدا برات خير ميخواد عزيزم❤️🙏🙏❤️🤲🏻🤲🏻

آره واقعا سختهبی بی چک خریدمولی اصلا جرات ندارم امتحان کنمولی از اونور هم دیدن جواب آزمایش خیلی استر ...

سلام عزيزم به نظر منم روز قبل ازمايش صبح بي بي بزار، ولي قبلش نزار، ايشالله مثبتي، دنبال علائم نباش، بدن ها با هم فرق داره

بچه ه خواهشا حداقل اینجا جواب بدین از صبح ۶ بار تاپیک ردم کسی جواب نداد جز یک نفربه من عمل لاراسکوپی ...

برای چی میخوای لاپاراسکوپی کنی؟

چه بیمه ای داری؟ 

من مرکز ابن سینا انجام دادم که خصوصی بود و هزینه ش بستگی به میزان درگیری کیست داشت که با لاپرا برداشتن.

یعنی از هر فردی به فرد دیگه متفاوت

سلام عزیزم بیمارستان رسول اکرم توی ستارخان دکتر رخ گیره یکی ازبچه ها توگروه تلگرام ماه پیش انجام داده 5ملیون و800شده بود. این دکتر وخیلیاقبول دارن. بایدنامه ازدکترنازایی ببری

عزیزم من بابیمه سلامت صفرامو لاپارا کردم رسول اکرم پارسال 2900شد خیلی هم تمیزبود من ک راضی بودم. یکی ازبچه هاک عمل کرده بودمیگف نگین بیمه تکمیلی دارین زیادکم نمیکنن

سلام

دکتر رخگیره بیمارستان رسول کردم

دکتر عسگری بیمارستان آرش

دکتر فاطمه ……. بیمارستان محب یاس

البته من پیششون عملی نداشتم

@atrin_arsen_atrina سلام عزیزم امروز به یادت بودم به نیابت از تو حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت ز ...

سلام عزیزم شما خوبی فدات بشم چقدر خوشبختم که خواهر مهربونی چون تو دارم 

بعداز مدتها امروز وارد کاربری شدم دیدم صدام زدی 

إلهی خدا معجزه شو ب زودی بهت نشون بده 😘♥️

برای چی میخوای لاپاراسکوپی کنی؟چه بیمه ای داری؟ من مرکز ابن سینا انجام دادم که خصوصی بود و هزینه ش ب ...

انسداد لوله فیبروم و نازایی آندومتروز خیلیا رو انگلیسی گفتن فقط اینا رو متوجه شدم 

تکمیلی ندارم

یه جای خصوصی گفت نزدیک ۴۰ شایدم بیشتر ابن سینا برای شما چقد شد راضی بودی

سلام عزیزم بیمارستان رسول اکرم توی ستارخان دکتر رخ گیره یکی ازبچه ها توگروه تلگرام ماه پیش انجام داد ...

اتفاقا دستت درد نکنه اینم از یه دکتر مشورت گرفتم ایشون معرفی کرد چون گفت ایشون فلوشیب لاراسکوپی داره با هیترسکوپی  و بقول شما گفت باید از دکتر نازایی نامه داشته باشی

ببخشید از عمل راضی بود مثلا زیاد اذیت نصد