2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049632 بازدید | 684709 پست

[QUOTE=362507607]سلام دکتر رخگیره بیمارستان رسول کردم دکتر عسگری بیمارستان آرش دکتر فاطمه ……. بیمارستان محب یاس ا ...[/QUOTE

ممنون گلم همین که جواب میدین برای من یه دنیاست 

ان شاء الله هیچ وقت هم عمل نکنی

عزیزم من بابیمه سلامت صفرامو لاپارا کردم رسول اکرم پارسال 2900شد خیلی هم تمیزبود من ک راضی بودم. یکی ...

رسول اکرم زدم  میگن میده دست دانشجو درسته یا نه 

ولی رخ گیره هم همون بیمارستان هست تخصص داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انسداد لوله فیبروم و نازایی آندومتروز خیلیا رو انگلیسی گفتن فقط اینا رو متوجه شدم تکمیلی ندارمیه جای ...

۳۰ تومان شد. بله من راضی بودم و تو خود مرکز عمل کردم.

به دکتر هم هست

مثلا یه خانمی با دکتر کارگر بیمارستان کیان عمل کرده بود (این دکتر تو همون ابن سینا هست) ۱۳۰ تومان هم داده بود اما گفت یه بخیه کم زده و دکتر هم مسافرت رفته و گفت ۱ماه فقط درد و عفونت داشتم چون هیج جا قبولم نمیکردن تا دکترم اومد و درستش کرد.

یعنی دکتر از هرچیزی مهمتره

[QUOTE=362542956]اتفاقا دستت درد نکنه اینم از یه دکتر مشورت گرفتم ایشون معرفی کرد چون گفت ایشون فلوشیب لاراسکوپی داره ...[/QUOTEگویاراضی بودن. لاپارا من بخاطرکیسه صفرام کردم اذیت نشدم.انشاالله بخیر خوشی میگذره نگران نباش. منم فک کنم بایدهیستروبشم پیش دکتر رخ گیره 

رسول اکرم زدم میگن میده دست دانشجو درسته یا نه ولی رخ گیره هم همون بیمارستان هست تخصص داره

ن عزیزم😵‍💫اونا کناردکتر وای میستن یادمیگیرن چرا کارای غیرعمل مثلانمونه گرفتن ومیده ولی عملونمیده ک اعتبارشو ب خطرنمیندازه.