2777
2789
من بیشتر نگران غذا هستم😁

یه لقمه نون گیر بیاد بخوریم نمیرم.  لباس شستن کیلو چنده  ... خدا نیاره ندیدیم خیلی سخته کشور سوریه مردمش  فقط دارن جون خودشون بر می دارن فرار می کنن.فقط همین. لعنت به جنگ   لعنت 

معجزه شکر گزاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه لقمه نون گیر بیاد بخوریم نمیرم. لباس شستن کیلو چنده ... خدا نیاره ندیدیم خیلی سخته کشور سوریه م ...

آره وقتی یه دست لباس باشه نمیشه که بشوریم🥲واقعا خدا فقط کمکشون کنه انشالله جنگ تموم شه

من همیشه ب این فکر میکنم اگه زلزله شه جنگ شه ادم پریود باشه چ خاکی باید سرش بریزه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
پس چی بپوشیم 🤣🤣🤣وااای بمیرم برای زن های جنگ زده

یادم هست زمان جنگ که عراق به خوزستان حمله زمینی کرد خیلی از عزیزان خوزستانی اومدن شهر ما و طفلیا نتونسته بودن با خودشون چیز زیادی بیارن.همسرانشون هم که شغلشون رو از دست داده بودن.. یادمه یه زمین خاکی نزدیک خونمون بود اونجا چادر زدن و زندگی میکردن.همسایه ها هم براشون وسیله ای لباسی چیزی بود میبردن.خیلی آدمای شریفی بودن.و در آخر از طرف دولت یجا اسکان موقت بهشون داده شد.یکی از بهترین دوستان مدرسه من یکی از همین دخترای جنگ زده بود که دیگه سالیانه ندیدمش.تاپیک هم زدم درباره اش. یه همسایه خیلی خیلی خوب و محترم هم داشتیم که همشون جنگ که تمام شد برگشتن الحمدلله هرچند دلم براشون تنگ شده.با این وجود قشنگی ای که تو اون دوران بود همین همدلی و همکاری مردم با هم بود🥲🥰

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰