2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7050566 بازدید | 684777 پست
اخ بهار قلبم درد گرفت🥺 دست تنهام ک هستی خیلی سختهالهی بگردم مادر چه موجودیه فرشته جلوش کم میاره ..خ ...

قربونت فاطمه جان

این ویروسای جدید خیلی سخته شما که بارداری خیلی مراقب باش

مامانم میخواست بیاد من نذاشتم چون شدیدا واگیر داشت. مادر همسرمم شدید خودش سرماخورده بود نتونست بیاد کمک البته اگرم میخواستن من نمیذاشتم کسی بیاد چون مبتلا میشدن.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ بهار قلبم درد گرفت🥺 دست تنهام ک هستی خیلی سختهالهی بگردم مادر چه موجودیه فرشته جلوش کم میاره ..خ ...

ببین برای سومی خودم وسوسه شدم🤣. ولی دیگه توان ivf ندارم راستش

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام حالتون خوبه، من امروز انتقالم کنسل شد، برای تخمک کشی مجدد باید یه پریودی صبر کنم یا چون تخمک کشی قبلیم الان نبوده(بهمن سال پیش بود)میتونم ده روز دیگه که پریود شدم، باز برم تو سیکل؟ ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنین

سلام مارال گل منم همینطورم یه روز عادی عادی انگار نه انگار وای بعضی روزا همه باهم معده درد سینه هام ...

سلام عزیزم،مرسی که جواب دادی،کمرت رو ماساژ بده کمکت میکنه،من علائمم کمه هنوز ،یعنی یه روز کم یه روز زیاد نیست،کم شده،خیلی نگرانم

سلام حالتون خوبه، من امروز انتقالم کنسل شد، برای تخمک کشی مجدد باید یه پریودی صبر کنم یا چون تخمک کش ...

سلام گلم ،چرا انتقالت کنسل شد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزيزم اره مال منم كم شده، چون لكه ميديدم و زير دلم درد ميكرد رفتم دكتر سوزن پروژسترون برام نوشت ...

زلیخاجان منم آمپول دارم،اینقدر که نگران کم شدن علائمم نگران لک نیستم،من سقط فراموش شده هم داشتم قبلا و همین نگرانم میکنه،همسرم مرخصی نداره که زودتر برم سونو،ناچارا باید یه هفته دیگه صبر کنم ،

خدا خودش کمکم کنه واقعا.

زلیخا واسه هماتوم استراحتت رو بیشتر کن و آب زیاد بخور ،ان شا الله که رفع میشه

بچه هایی که مثبت شدین علائم تون دائم بود یا گاهی بود و گاهی نبود؟فکر کنم این هفته دیگه دیوونه میشم ت ...

قبل آزمایش به علائم توجهی نکن،صبر کردن خییلی سخته،خودتو با سریال سرگرم کن،روز ۱۲ به بعد واسه بیبی زدن خوبه

آسپرین رو از کی شروع کردی؟

از روز دوم پریودی همون ماهی که انتقال دادم💚

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خدارو شکر که بعد ۲۰ سال مثبت شدی😍😍😍

ممنون گلم خدا بزرگه بخواد میده 💚👍💚👍

خیلی برات خوشحال شدم عزیزم.انشالله به دل خوش بغل بگیری

ممنونم گلم مرسی از انرژی مثبتتون💚💚😘😘😘

فداتشم مامانا رو وصل کن اینم باحالهیک زن هم خیلی خوبه من جفتشو دارم

منم یک زن رو دارم هر روز نگاه میکنم  باحاله😁😁💚💚الان اندازه کنجده 🤗🤗

سلام عزیزم،مرسی که جواب دادی،کمرت رو ماساژ بده کمکت میکنه،من علائمم کمه هنوز ،یعنی یه روز کم یه روز ...

به هیچی فکر نکنه فقط شکر گذار باش انشالله صدای قلبم بشنوی خیالت راحت بشه من چهارشنبه میرم ببینم خدا چی میخواد 💚💚💚💚🙏👍