2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
قبل آزمایش به علائم توجهی نکن،صبر کردن خییلی سخته،خودتو با سریال سرگرم کن،روز ۱۲ به بعد واسه بیبی زد ...

آره واقعا سخته

بی بی چک خریدم

ولی اصلا جرات ندارم امتحان کنم

ولی از اونور هم دیدن جواب آزمایش خیلی استرس زاست

شاید اگه خدا بهم دل و جرات بده روز قبل آزمایش بی بی چک بزنم

خدایی نکرده میترسم منفی شه بهم بریزم

من دیروز مطب بودمدکتر گفت عفونتت خوب شده ولی التهاب رو داریقرار شد پاپ اسمیر رو دوباره تکرار کنم

سلام ببخشید کدام شهرهستید نام پزشکتون چیه 

من مردد هستم برم بهشتی پیش تهرانی یااول برم مطب

عکس رنگی رحم میخوام برام بنویسن

و ایمونولوژی برم 

اگربرم بهشتی پیش تهرانی به حرفم گوش میدن واسم بنویسن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا سختهبی بی چک خریدمولی اصلا جرات ندارم امتحان کنمولی از اونور هم دیدن جواب آزمایش خیلی استر ...

عزیزم به نظر من اصلا بی بی چک نگذار چون اولا که اعتباری بهش نیست . ثانیا افرادی بودن مانند جاری خودم که حتی ازمایشش هم منفی شد اما باردار بود

پس چرا با بی بی چکی که اعتباری نداره بخوای خودت رو اینقدر تحت فشار و استرس قرار بدی 

ایا همین مراحل سختی که میگذرونیم و گذروندی برات کافی نبوده که خودت بخوای با دست خودت بیشترش کنی ؟

ارامش خودتو حفظ کن

حدیث کساء زیارت عاشورا قران سوره مریم رو بخون

تکنیک تنفس عمیق شکمی انجام بده

اگر بتونی کمی اسطخدوس رو بزار تو قابلمه اب بریزی با در باز بزاری بجوشه بوش که پخش بشه تو خونه انقدر ارام بخشه

رزماری هم همینطوره 

البته باهم نه.

خلاصه

ارامش فقط ....

بی بی رو بزار کنار

حتی واسه ازمایشم رفتی باز اگر دیدی منفیه

نری کار سنگین کنیا

صبر کن تا یکماه بعد

ممکنه مثبت باشه نشون نده 

عزیزم به نظر من اصلا بی بی چک نگذار چون اولا که اعتباری بهش نیست . ثانیا افرادی بودن مانند جاری خودم ...

آره واقعا پروسه سخت و وحشتناکیه

خدا بهمون بعد این همه سختی کمک کنه

خدا کنه آزمایش مثبت بگیرم

ایشالله شما هم کارهاتون عالی پیش بره

ماها همدیگه رو درک میکنیم

میدونیم بودن توی این راه چقدر سخته

امیدوارم دلمون شاد شه

سلام حالتون خوبه، من امروز انتقالم کنسل شد، برای تخمک کشی مجدد باید یه پریودی صبر کنم یا چون تخمک کش ...

عاطی جانم فکر کنم بتونی وارد سیکل بشی، چون استرادیول که خوردی خودش مانع تخمک گذاریه از ایجاد کیست و... هم پیش گیری می کنه، حالا روز دوم برو مطب به دکتر بگو سیکلت کنسل شده به این علت فکر نکنم سخت بگیره.

بازم‌ متاسفم بمیرم برای دلت😭 یعنی داغ دلم تازه شد .از خدا برات صبوری و معجزه می خوام عزیزم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔