2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043577 بازدید | 684325 پست
بسلامتی

ممنون عزیزم من رفتم دیروز ماما همراه گرفتم برا طبیعی !تو میگیری ؟گفت از ۳۶وررش شروع کن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون عزیزم انشاءالله ب خواسته دلت برسی هرچه زودتر.چراقیمتافرق میکنه🤔مرکزمن ی خانمی قبل عید داشت می ...

مممنونم عزيزم همچنین شما ،، بله مراکز باهم فرق میکنن قیمت تو رویان یکم متعادلتره هرچند من انقدر خرجهای مختلف انجام دادم همین دو پانصد هم برام سنگین بود ،، پارسال دوتا جنینامو فریز کردن یک میلیون هشتصد خورده ای گرفتن امثال هر نی شده دو پانصد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز هشت هستم😂😬دلو کمرم انقد درد می‌کنه انگار میخواد نصف شههمش با خودم میگم روز دهم برم آزمای ...

نه عزیزم روز ده خیلی زوده توی ای وی اف که جنین تشکیل شده میزارن روز ده ممکنه نشون نده چه برسه به ای یو ای

به تعداد نی‌ هستش ،معمولا حداکثر تو هر نی ۳ تا جنین میذارن ،بعضی جاها هم ۴ تا البته فکر کنم اگه جنین ...

عزیزم چرا از مارو یکیشو جدا فریز کردن؟ دوتانی دوتایی و یه دونه تکی

عزیزم چرا از مارو یکیشو جدا فریز کردن؟ دوتانی دوتایی و یه دونه تکی

حتما کیفیتش خوب بوده اینجوری بهتره اتفاقا دوبار شانس داری 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیرم اولین آزمایشی ۵ تیر هستشمن روز ۷ انتقال آمپول hcg زدم نمیدونم ۵ تیر آزمایش بدم درسته یا نه؟

عزیزم آمپولت آزمایش رو مثبت میکنه احتمالا

باید تکرار کنی که انشالله بالا رفته باشه و بارداریت مشخص بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیرم اولین آزمایشی ۵ تیر هستشمن روز ۷ انتقال آمپول hcg زدم نمیدونم ۵ تیر آزمایش بدم درسته یا نه؟

به نظرم درست نشون میده

من ۴انتقال و ۷ انتقال زدم

سرموعدی هم که گفته بودن آزمایش دادم

خداروشکر که جنین دارید ،آنقدر خودم درگیر جنین نداشتن بعد از پانکچر شدم و تواین پانکچرمم چندین نفرو د ...

آرهواقعا آدم انجوری خیالش راحته و میتونه چندین بار بدون دغدغه انتقال بده .الهی آمین واقعا و مرسی عزیزم ان شاالله 🤲🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم آمپولت آزمایش رو مثبت میکنه احتمالاباید تکرار کنی که انشالله بالا رفته باشه و بارداریت مشخص بش ...

سلام .به سلامتی رفتین تو سیکل انتقال شما ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز روز هشت هستم😂😬دلو کمرم انقد درد می‌کنه انگار میخواد نصف شههمش با خودم میگم روز دهم برم آزمای ...

ان شاالله که اینا نشونه های بارداری باشه 😍 زودتر بیاد و مامان عجولش رو خوشحال کنه 

دوستان یه سوال ،من این ماه خیلی پریود عجیب غریبی داشتم هم دوره ام کوتاه شده ۲۶ روزه شده هم این ماه از دوشنبه لکه بینی خون روشن در حد یکبار داشتم و امروز یک مقدار حجمش بیشتر شد و قطع شد با توجه به این شرایط که واقعا نمیدونم امروز روز اولم محسوب میشه یه اون لکه بینی شفاف ولی مقطع رو روز اول درنظر بگیرم به نظرتون فردا برم آزمایش رو بدم یا بمونم ماه بعد شاید وضعیت پریودم بهتر بشه 

هنو برای چک بی بی خیلی زوووووده تازه ۹ روز گذشته

سحرجان خودتون و دوقلوها خوبین ان شاالله 😍 حسابی باید دیگه تا الان وروجک شده باشن هزارماشاالله 

2810