2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043571 بازدید | 684324 پست
شش روز دیگه

طنین یه موقعیت بدی گیر کردم 

عموی همسرم رفت..

الان مجدد عمه ی همسرم + پسر عمه ی همسرم با زنو بچش اومدن..

یعنی تو راه هستن

خونمون انگار بمب ترکیده 

دلم میخواد زود تکلیفم معلوم بشه...

دیشب بیبی زدم هاله داد ، مجدد امروز زدم منفی شد🥺

تکلیفم روشن شه به زندگیم برسم

الانم وحشتناک دلو کمرم درد میکنه...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان عزیز از پروانه جون خبری نیست دیگه نرفت برای انتقال؟

خودت خوبی قشنگم؟

دخملی ها چطورن😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت خوبیم خداروشکر چقد ناراحت شدم برات توی این استرس و ای یو ای مهمون داری چیه دیگه☹️ این مدت بای ...

تا الان ک بدوبدو نداشتم...

اما خب گمونم فردا باید بیوفتم ب جون خونه 😬 خیلی همه جا بهم ریخته شده 

مردا هم که کار بلد نیستن خصوصا سعید 🤕

مامانمم بنده خدا تا ۴ سرکاره ، بعدش باید بیاد لوازم خودشو جمع کنه اساس کشی داره باز مجدد اونارو بچینه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنو برای چک بی بی خیلی زوووووده تازه ۹ روز گذشته

امروز روز هشت هستم😂😬

دلو کمرم انقد درد می‌کنه انگار میخواد نصف شه

همش با خودم میگم روز دهم برم آزمایش بدم لااقل خودم بفهمم چی ب چیه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای فریز سه تا جنین شده دو میلیون و نیم یعنی ؟

برای من یه دونه جنین بود شد دو پانصد این قیمت برای فریز جنین برای بعد پانکچره بعد که هرسال تمدید میشه سالانه قیمتش کمتره ، مثلا پارسال من دو تا جنین فریز داشتم قیمتش شد یک میلیون هشتصد خورده ای بعد برای تمدیدش ۴۰۰ هزار تومن گرفتن ،اولین بار پول نی و باقی کارهاشون میگیرن گرونه

امروز روز هشت هستم😂😬دلو کمرم انقد درد می‌کنه انگار میخواد نصف شههمش با خودم میگم روز دهم برم آزمای ...

واقعا نمیدونم چرا تو شرایطی که لازمه آدم استراحت کنه یکدفعه قسمت میشه مهمون میاد ،حتی عزیزترین آدمها هم بخوان بیان آدم ترجیحش اینه که تنها باشه ولی چاره ای نیست من خودم الان به فکر انتقالم بعد اون موقع بنابه شرایطی قراره حداقل دوماه پدرشوهر و مادرشوهرم بیان با ما زندگی کنن البته واقعا بنده خداها به مشکلی خوردن ،اصلا هرچی آدم دنبال شرایط ایده آل بدتر شرایط پیچیده میشه ولی واقعا خدا بخواد همه چی بخیر خوشی ختم میشه

طنین یه موقعیت بدی گیر کردم عموی همسرم رفت..الان مجدد عمه ی همسرم + پسر عمه ی همسرم با زنو بچش اومدن ...

ای بابا زیاد خم و راست نشو حداقل همیشه اینجور مواقع برعکسه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم همینم ...استرس نمیگیرم ولی ذهنمو درگیر میکنهبعدش میخوابم که هیچی حالیم نشه..یعنی کی باید آزمایش ...

عزیرم اولین آزمایشی ۵ تیر هستش

من روز ۷ انتقال آمپول hcg زدم  نمیدونم ۵ تیر آزمایش بدم درسته یا نه؟

عزیزم ببخشید میدونم حرف زدن راجبش داغت بیشتر میکنهولی میشه بگی بعد به دنیا اومدن چی شد که فوت کرد فک ...

سلام عزیزم بخدا ک خودمم نمیدونم چیشد همه چیز ناگهانی شد فرشته منم تا ۵ روز زنده بود گفتن بیمارستان ریه ش کامل نبود. ولی اون فدای مادرش شد ک من نمیرم تا مرز مردن رفتم.کاش باهم میرفتیم. خودم میدونم ک قسمت اغوش من نبود اما و اگر ها بی فایده است خدا نخواست.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام، دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم به نی باشه چون من یه دونه جنین داشتم یه خانمی سه تا جنین هردو باه ...

ممنون عزیزم انشاءالله ب خواسته دلت برسی هرچه زودتر.چراقیمتافرق میکنه🤔مرکزمن ی خانمی قبل عید داشت میپرسیدگف از4ب بالاهرنی

[QUOTE=343557559]برای من یه دونه جنین بود شد دو پانصد این قیمت برای فریز جنین برای بعد پانکچره بعد که هرسال تمدید میش ...[/QUOTE،  درسته پس همینه تازه میخاد فریز بشه گرونه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810