2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
دوستان یه سوال داشتم من همیشه سیکلهای قاعدگیم ۳۰ الی ۳۱ روز بوده ولی الان دوماه شده که ۲۶ روزه شده ا ...

نه فکر نکنم ربطی به یائسگی داشته باشه گاهی اوقات به خاطر تغییر فصل اینجوری میشه 

تو یائسگی زودرس معمولا حجم خون ریزی کم‌ میشه یا اینکه حجم خونریزی خیلی زیاد میشه و هم اینکه ماهی دوبار پریود میشی و مثلا سه‌‌ ماه نمیشی 

برای تو سیکل کوتاهتر شده اگه ۱۲ روز رازیانه بخوری به حالت عادی برمیگرده البته اگه پرولاکتینت بالا نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه فکر نکنم ربطی به یائسگی داشته باشه گاهی اوقات به خاطر تغییر فصل اینجوری میشه تو یائسگی زودرس معمو ...

حجم خونریزیم چند سالی هست که کم شده من دیگه تو سن نزدیک به یائسگی هستم آخه ..رازیانه دمنوشه یا عرق و از کی باید خورده بشه ؟ نه پرولاکتین تو آزمایش آخر نداشتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها کسی که می‌تونه کمکمون کنه خداست ، باخدا حرف بزن نماز بخون بهش نزدیک شو مطمعن باش از همه چیز آ ...

فکر کنم نمی‌بینه ،خدام خدای قدیم 

والا دیوونه شدیم رفت 🥲🥲🥲

شما هم همینطور حتما قطره ویتاگنوس بخور هم دکترهای سنتی هم غیر سنتی تجویز می کننگیاه زنان

برای سیکل انتقال ضرری نداره ؟اتفاقا تو نت در موردش خوندم و گفتم بگیرم استفاده کنم .چه مقدار باید مصرف بشه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حجم خونریزیم چند سالی هست که کم شده من دیگه تو سن نزدیک به یائسگی هستم آخه ..رازیانه دمنوشه یا عرق و ...

رازیانه وقتی پریودی تموم شد باید خورده بشه یعنی توی دوره پریودی اصلا نخور چون خونریزی رو شدید میکنه

و اینکه ۱۲ روز خوردنش اصلا ضرر نداره برای هیچ چیز 

به اونایی که میگن کیست سینه و پرولاکتین بالا دارن نخورن 

ولی من هم کیست سینه دارم و هم پرولاکتین بالا که با دارو کنترل میشه اما تا حالا خیلی شده‌ ۱۲ روز بخورم فقط روزای پریودمو تنظیم کرده ضرری نداشته 

بهتره گیاهشو بگیری دم کنی بخوری 

رادیس قشنگم خیلی سخت شده برام اینجا نگفتم ک دعوام نکنید ولی انگار بچه هام تو زودپزه 🤕 امروز بیبی چک ...

خسته نباشی آخه روز پنجم 😆😂 اشکالی نداره ولی سعی کن خیلی بهش فکر نکنی خودتو مشعول کن میدونم خیلی زمان دیر میگذره ولی چاره ای نیست و باید تحمل کنی 

رازیانه وقتی پریودی تموم شد باید خورده بشه یعنی توی دوره پریودی اصلا نخور چون خونریزی رو شدید میکنهو ...

من کیست سینه خیلی دارم .باشه مرسی میخرم میخورم پس  .حجم پریود رو زیاد کنه که خوبه .🙃

نمیدونم... ولی همچنان گمانم بر اینه ک از عوارض دارو هاستوگرنه من قبلا تر ها همون سی روزه بود سیکلموا ...

احتمال داره که برای شما به خاطر عوارض قرص و داروها باشه 

برای سیکل انتقال ضرری نداره ؟اتفاقا تو نت در موردش خوندم و گفتم بگیرم استفاده کنم .چه مقدار باید مصر ...

ویتاگنوس هم خوبه حتی پنج‌ ،شش ماه هم بخوری اشکال نداره و تو دوره پریودی هم میتونی بخوری 

روزی ۴۰ قطره قاطی یه لیوان آب بریز ناشتا بخور 

ولی چون نزدیک انتقالی به نظرم زیاد گیاهی مصرف نکن چون شیمیایی هم مصرف می‌کنیم ممکنه سیستم بدن به هم بزنه 

پروژسترون فک کنم تا ۴ ماه .استرادیول هم تا ۳ ماه.انوکسا رو نمیدونم چون من از زمان لک دیدن دیگه دکتر ...

ممنون عزیزم . خدا خیرت بده. من شاغلم . به نظر شما من از کی میتونم برم اداره ؟ بارداری سختی دارم با این درمان ؟

من کیست سینه خیلی دارم .باشه مرسی میخرم میخورم پس .حجم پریود رو زیاد کنه که خوبه .🙃

اره همون ۱۲ روز که پریود نیستی بخوری پریود بعدی حجمش زیادتر از قبل میشه ولی کلا میگن رازیانه رو‌تو پریودی نخورین 

ویتاگنوس هم خوبه حتی پنج‌ ،شش ماه هم بخوری اشکال نداره و تو دوره پریودی هم میتونی بخوری روزی ۴۰ قطره ...

آره منم به خاطر انتقال یکم شک و تردید دارم تو مصرفش همینجوریش عقب افتاده میترسم اینم یه چیز دیگه درست کنه برام و عقب بیافته ولی دوست دارم امتحانش کنم شاید یکم وضعیت پریودم رو سرو سامون بده 

اره همون ۱۲ روز که پریود نیستی بخوری پریود بعدی حجمش زیادتر از قبل میشه ولی کلا میگن رازیانه رو‌تو پ ...

باشه مرسی 

2810