2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043577 بازدید | 684325 پست
نه این چه حرفیه ،من اومدم اینجا که فقط حرف بزنم ،هیچکسو ندارم ،داشتم میترکیدم ،منم دیگه ب هیچی اعتقا ...

مرسی عزیزم .منم نمیتونم با کسی زیاد راجع بهش صحبت کنم چون هیچ کدوم از دوستام این مشکل رو نداشتن و درک درستی از وضعیت من ندارن که چی میگم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم منم همچین چیزی رو تجربه کردم بنظرم از عوارض دارو هایی هست ک این چند سال استفاده کردیم...من از ...

من تابحال اینجوری نبوده و با توجه به بالا بودن سن، احتمال داره یائسگی شروع شده باشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهران من با میکرو باردار شدم خدارو شکر الان هفته پنجم هستم و شاغل . تا الان مرخصی بودم . به ن ...

پروژسترون فک کنم تا ۴ ماه .استرادیول هم تا ۳ ماه.

انوکسا رو نمیدونم چون من از زمان لک دیدن دیگه دکتر قطعش کرد برام..

پردنیزلون هم نمیدونم.

تنها کسی که می‌تونه کمکمون کنه خداست ، باخدا حرف بزن نماز بخون بهش نزدیک شو مطمعن باش از همه چیز آ ...

انقدر باهاش حرف زدم و نشنیده 

رز عزیزم شاید به ظاهر مشکلم جدی نباشه ولی تا حالا که نشده ،یه بارداری طبیعی هم داشتم که سقط شد ، باو ...

کلا تو این پروسه ناباروری آقایون کمتر از خانوما درگیر میشن ،اولا که مشکل هم داشته باشن میگن ما سالمیم ،دارو رو تا خودتو نکشی نمی‌خورن 

والله کلا برای بارداری خانوما خودشون تنهایی تلاش‌ میکنن یعنی تنها نیستی از این بابت ناراحت نباش 

درسته تا حالا نشده ولی این مشکلی نیست که باعث بشه تا آخر عمر بچه دار نشی ،فقط باید بیشتر تلاش کنی 

منم به مدت دو سال اصلاح سبک کردم و هیچ اثری نداشت ،هر کار دیگه ای هم بگی انجام دادم اما نشده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فاطمه‌ جان منم همش میگم لعنت به کسایی که باعث شدن من وارد این زندگی بشم ،هیچ وقت نمیبخشمشون،من نمیتو ...

سختش نکن برای خودت عزیزم 

وقتی چاره ای جز ادامه دادن نداری پس بیخیال باش

ادمی سخت میگیره ک بتونه موقعیتش رو عوض کنه...

من همیشه این زندگی رو به سیرک تشبیه میکنم خودمم یه دلقک!

الان از زندگیم راضی ام ، ولی ۶ سال اول زندگی رسما زندگیم جهنم بود خیلی خیلی افتضاح 

میخوام بگم میگذره .‌.. چه خوب چ بد جوری عبور میکنی ازش ک فقط یه خاطره شاد یا تلخ برات باقی میمونه

بلد نیستم درست جمله بندی کنم 😬🤦🏼

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فدات شم فک نکنم البته من دوفاستون میخوردم پادردشدیدمیگرفتم نمیدونم جزعلایم بارداریه پادردیانه

متوجه ام که علایم بارداری خیلی زوده داشته باشم...

ولی نمیفهمم چرا هست..

شاید عوارض دوفاستون باشه

ببخشید میگم دیشب یهو از واژنم اب خارج شد

ترشح نبود ، بوش کردم هیچ بویی ام نداشت😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان فکر کنم شما باید سر دوهفته مثل ivf نباید آزمایش بدین چون توی ای یو آی لقاح و لانه گزینه د ...

رادیس قشنگم خیلی سخت شده برام 

اینجا نگفتم ک دعوام نکنید ولی انگار بچه هام تو زودپزه 🤕 امروز بیبی چک زدم 

دلم طاقت نمیاره هرچی میخوام نزنم نمیشه 

وقتی میزنم خیالم راحت میشه😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو سال پیش بعد سقطم آزمایش های ایمنی رو دادم مشکلی نداشتم ،تو انتقال هامم پردنیزولون خوردم ولی جواب ...

عزیزم 

شروع کن قطره ویتاگنوس رو بخور 

چند ماه بخور

ضرر نمی کنی 

در موردش گوگل کن 

تخمک ها رو با کیفیت می کنه و بزرگ 

و قاعدگی رو منظم 

من تابحال اینجوری نبوده و با توجه به بالا بودن سن، احتمال داره یائسگی شروع شده باشه

نمیدونم... ولی همچنان گمانم بر اینه ک از عوارض دارو هاست

وگرنه من قبلا تر ها همون سی روزه بود سیکلم

وارد دکترا شدم ک خب دست دکتر بود با دارو کنترل میکرد

یکساله ک رها کردم ۲۶ روزه شدم

از ماه قبل سی روزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما هم همینطور 

حتما قطره ویتاگنوس بخور 

هم دکترهای سنتی هم غیر سنتی تجویز می کنن

گیاه زنان 

2810