2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان من امروز روز ده سیکل بودم دارو مصرف کردم ک ای یو ای بشم امرکز سونو شدم دکتر سیکلمو کنسل ...

من برای iui که انجام دادم یه بار دو تا فولیکول داشتم

یک بار ۶ تا هیچ کدومم نگرفت.

حداقل خودت اقدام کن ایشالا یکیش بگیره برات یا دوتاش

بیشترم بشه ریداکت می کنن

اصلا خیلی دکترا می بینن تخمک زیاده پیشنهاد تخمک کشی میدن. حیفه اون همه دارو هورمونی مصرف کنی و هیچی کلا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر بودم پیاما رو کلا جواب بدم بعد خلاصه وار امروز رو تعریف کنم😁 صبح زود رفتیم سونو اینا رو دید ...

به سلامتی عزیز دلم

امروز با این که روز شلوغی داشتم مدام تو فکرت بودم

پس به سلامتی iui دو مرحله ایی داشتی خیره ایشالا بار اول جواب می گیری و انتظارت تموم میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه چرا اتفاق بد!!!خیره انشاالله

ممنون عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من برای iui که انجام دادم یه بار دو تا فولیکول داشتم یک بار ۶ تا هیچ کدومم نگرفت. حداقل خودت اقدام ...

اره افرین امروز خیلی عصابم خورد شد تخمدان سمت راستم تیرمیکشه 🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
وای ایمنی دیگه چرا پنهان میشه عجب داستانیه این ای وی اف  ای بابا

بدن انقدپیچیدس ممکنه خفیف باشه خودشوتوعلایم ظاهری نشون نده مثلا یکی روماتیسم داره انقدخفیفه دردو ورم قرمزی نداره خودشم خبرنداره توازمایشم ممفی کاذب نشون میده ک بایدازهای تخصصی بده نشون بده

عزیزم همه ایمنی هارودادی سی دی مارکرها هم دادی؟کیفیت جنیناتم  خوب بودن؟

سی دی مارکرا مهمن ؟ 

دکترا زیاد اهمیت نمیدن حتی ایمونولوژیست انگار زیاد براشون مهم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من مشکل اسپرم دارم و با اهدایی امروز iui شدم ۴ تا هم تخمک داشتم ، ولی آزادسازی نداد بهم فردا ...

سلام عزیزم خوبی انشالله این دفه مامان میشی نینی ای نازت بهت میچسبن امروز مهمون داشتم گفتم واسه دوستم دعاکنین دلم پیشت بودانشاالله 9ماه کنارت بمونن بسلامتی زایمان کنی بیای ازکاراشون برامون بگی ان‌شاءالله خدااسماعیل های تو روهم بهت ببخشه تواین عیدقربان همونطورکه ب حضرت ابراهیم بخشید

ان شاالله که مثبت بشین و دلتون شاد بشه ..کاربریتون یادم هست قدیم زیادتر میامدین سایت 

اره عزیزم .توروخدا دعام کنید من واقعا خیلی سختی کشیدم .همه تلاشمم کردم ورزش کاهش وزن ووووووو.امیدوارم خدابراهمه مون بخواد

منتظر بودم پیاما رو کلا جواب بدم بعد خلاصه وار امروز رو تعریف کنم😁 صبح زود رفتیم سونو اینا رو دید ...

فاطمه جان تزریق دومرحله یا ای وی اف دومرحله میگن خیلی تومثبت شدن تاثیرداره منم اگ خداخاست کارم ب انتقال رسیدمیگم دومرحله انجام بده برام

اگه اینجوری بوده که خیلی زود بهتون گفتن اهدایی  آخه برای اهدایی تو بعضی مراکز لازم نیست تو نوب ...

نه عزیزم برا اسپرم گفتن اهدایی،ولی خب بعد معلوم شد تخمک خودمم شکل طبیعی نداره

خود علیرضایی گفت اسپرم اهدایی ۸ماه باید تو نوبت باشی

2810