2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
ریلکس باش.همه چیز بخوبی میگذره..نری بی بی چک بزنی ها...

😂😂 دارم نقشه میریزم از کی شروع کنم ب زدن

یکی خونه دارم ..

وای ماهور🥹 مثبت بشم دلم نمیخواد ب سعید بگم تا سونوی قلب

من با دهن دلقی سعید مشکل دارم همه جا رو زود پر میکنه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان من امروز روز ده سیکل بودم دارو مصرف کردم ک ای یو ای بشم امرکز سونو شدم دکتر سیکلمو کنسل ...

وا براساس احتمال گفتن نه .فوقش بعدا براتون فکر کنم اصطلاحش ریداکت باشه انجام میدادن iuiرو انجام میدادن خدابزرگ بود برای بعدش .به نظرمن که شما طبیعی رو اگه همسرتون مشکلی نداره انجام بدین خدا رو چه دیدین شاید باردار شدین .ولی بعدش سونو کنین که خدایی نکرده کیست نشده باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا براساس احتمال گفتن نه .فوقش بعدا براتون فکر کنم اصطلاحش ریداکت باشه انجام میدادن iuiرو انجام میدا ...

شوهرم واربکوسل داشت عمل کرد تقریبا نرمال شده ولی بازم پایینه حرکت بنظر شما طبیعی اقدام کنم

اره پریود بشم دوباره میرم سونو بیخیال نمیشم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
وا براساس احتمال گفتن نه .فوقش بعدا براتون فکر کنم اصطلاحش ریداکت باشه انجام میدادن iuiرو انجام میدا ...

من چیکار کنم ؟

منم ازاد سازی ندارم

رادیس جون اگ ۳ تا هم بشه من بر نمی دارم نگهشون میدارم 😍

انشالله دختر و پسر جور باشه 😃🫄🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره .منم شنیدم یه سری ایمنی پنهان دارن راه سختی .انشاالله خدا خودش کمک کنه

ایمنی پنهان فکر نکنم داشته باشیم هیچ دکتری تابحال دراین مورد به من چیزی نگفته بود . پزشکتون چنین چیزی گفته بهتون ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شوهرم واربکوسل داشت عمل کرد تقریبا نرمال شده ولی بازم پایینه حرکت بنظر شما طبیعی اقدام کنم اره پریو ...

آره خدارو چه دیدین شاید حامله شدین .خوب میکنین.

آره خدارو چه دیدین شاید حامله شدین .خوب میکنین.

ممنون عزیزم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من چیکار کنم ؟ منم ازاد سازی ندارم رادیس جون اگ ۳ تا هم بشه من بر نمی دارم نگهشون میدارم 😍 انشال ...

اتفاقا الان امدم بخونم ببینم پیغامی ازت امده یا نه .این مدت به خاطر تو میام نی نی سایت رو چک میکنم 😍😍 آره بابا ما که اینهمه به سختی دنبال درمانیم از خدامونه .ان شاالله ان شاالله دست پر باشی ..نه دیگه مال تو رو احتمالا خیالش راحته آزاد میشه .غالبا فولیکولها بعد از رسیدن به یه اندازه آزاد میشن و بقیه هم جذب بدن میشن 

شماهم 13خرداد انتقال دادید؟ماباهمیم فک کنم.من لکه بینی نداشتم .فقط رگهای سینه م ب شدت متورم شده و کم ...

ان شاالله که مثبت بشین و دلتون شاد بشه ..کاربریتون یادم هست قدیم زیادتر میامدین سایت 

شوهرم واربکوسل داشت عمل کرد تقریبا نرمال شده ولی بازم پایینه حرکت بنظر شما طبیعی اقدام کنم اره پریو ...

اقدام کن عزیزم، والا وقتی دارو میگیریم خب‌ همیشه چندتا فولیکول داریم دیگه،اصلا مگه میگیره به این راحتی،اینطور بود که ما انقدر به سختی نمیفتادیم،چه دکتر بیفکری

اتفاقا الان امدم بخونم ببینم پیغامی ازت امده یا نه .این مدت به خاطر تو میام نی نی سایت رو چک میکنم  ...

دورت بگردم شرمندم کردین ♥️

انشالله جبران کنم محبتتون رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  من شنیدم مام الکی به بیماراش میگه اهدایی بگیرین... حالا شایدم انقد دستگاه هاشون پ ...

به نظر منم خیلی وقتها صرفا برای بالابردن آمار مثبتیهاشون بدون کوچکترین تلاش پیشنهاد اهدایی میدن 

بی صبرانه منتظر مامان شدنتم عزیزم.انشالله که همه چی به خوبی پیش میره و دست پر برمیگردی 

عزیز دلمی 🥹 💗 

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم شرمندم کردین ♥️ انشالله جبران کنم محبتتون رو

قربونت ❤😍 نه بابا این چه حرفیه .❤😍 الان چکار کردی انجام دادن برات 

2810