2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
انشالله که خیره عزیزم 

ممنون عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
دفعه اول ابن سینا انجام دادم،۸تا تخمک و ۷تا جنین،که ۵تاش بلاست شد و انتقال دادم دوبار و منفی دافعه ...

سلام عزیزم 

من شنیدم مام الکی به بیماراش میگه اهدایی بگیرین...

حالا شایدم انقد دستگاه هاشون پیشرفته هست که دقیق میگه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم 

عزیزم من مشکل اسپرم دارم و با اهدایی امروز iui شدم

۴ تا هم تخمک داشتم ، ولی آزادسازی نداد بهم

فردا هم مجدد تزریق دارم برای مثبت شدن قطعی 

شماهم با دکتر دیگه ای صحبت کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من مشکل اسپرم دارم و با اهدایی امروز iui شدم ۴ تا هم تخمک داشتم ، ولی آزادسازی نداد بهم فردا ...

چرا بهتون ازاد سازی نداد مشکل چیبود 

سایز فولیکولا چند بود 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
دوستان آمپول اچ سی جی  تا مند روز اثرش تو بدن هست؟ من آخریش رو شنبه زدم

عزیزم بستگی ب بدن هر فردی داره

تو بدن من تا ۱۰ روزم میمونه

ولی هاله ی کمرنگ میده 

مثلا ب امید خدا ک مثبت باشی زیر دو دقیقه هاله میده 

و فردا پسفردا پر رنگ تر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا بهتون ازاد سازی نداد مشکل چیبود  سایز فولیکولا چند بود

امروز ازش پرسیدم چرا ندادین

گفت سنت کمه خودشون ازاد میشن

دوشنبه اخرین سونوم بود سایز هاشون ۱۹.۱۶.۱۴.۱۲ بود

امروز یه تزریق کرد ، فردام تزریق می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز ازش پرسیدم چرا ندادین گفت سنت کمه خودشون ازاد میشن دوشنبه اخرین سونوم بود سایز هاشون ۱۹.۱۶.۱ ...

یعنی برات ای یو ای انجام داد 

عزیزم من مشکل اسپرم دارم و با اهدایی امروز iui شدم ۴ تا هم تخمک داشتم ، ولی آزادسازی نداد بهم فردا ...

سلام فاطمه جون میخواستم ایتا بهت پیام بدم دیدم اینجا برامون نوشتی🤩

ان شا الله مثبتی و عید۱۴۰۴ بغلش میکنی❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دیگه اندومتر ۷ ب بالا خوبه..من نشاسته میخوردم برا اندومترم.

امروز تزریق کردم 

مجبور شدم یکم راه برم اومدیم مسافرت مثلا😐😅

فالوده ام خوردم جات خالی

فردا صبح کله پاچه بخورم؟ فردام تزریق دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم 

انشالله بسلامتی ب امید خدا مثبت بشی عزیزم

سلام فاطمه جون میخواستم ایتا بهت پیام بدم دیدم اینجا برامون نوشتی🤩 ان شا الله مثبتی و عید۱۴۰۴ بغلش ...

😍😍😍

سلام مهربونم ممنون ازت خوش قلب

یکم درد دارم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله بسلامتی ب امید خدا مثبت بشی عزیزم

ممنونم ♥️ 

انشالله شماهم به زودی نتیجه بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810