2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043745 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان من امروز روز ده سیکل بودم دارو مصرف کردم ک ای یو ای بشم امرکز سونو شدم دکتر سیکلمو کنسل ...

ای یو ای وقتی انجام میدن که تخمک خوب باشه اسپرم ضعیف باشه 

به نظرم نزدیکی داشته باش چون اگه اسپرم ضعیف باشه که پنج تا یکجا بارور نمیشه ،ولی کاش با همین شرایط ای یو ای میکرد 

دیگه تو ای یو ای هم همیشه ۳,۴ تا تخمک هست دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تبریک میگم عزیزم ، انشالله تا آخر بارداری سالمی داشته باشی  منم تا حالا همه کار کردم حتی طب سو ...

من خیلی از بچه های نی نی سایت مخصوصا همین تاپیک یاد گرفتم خیلی چیزایی که اصلا اطلاعاتی در موردش نداشتم

ولی در عین خوبی های که داشت مضطرب میشدم

همش فک میکردم حتما من یه کارو درست انجام دادم یا پزشک دارو رو کم و زیادش کرده که جواب نداده

حتی یادمه میخواستم انتقال بدم ولی چون یکی از خانوما با شرایط من منفی شده بود سرخود سیکل رو کنسل کردم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار پانکچر شدی ؟ هر بار تخمک مشکل داشته ؟ دکتر گفت باید اهدایی بگیری ؟ والله در مورد شکلشون نمی ...

دفعه اول ابن سینا انجام دادم،۸تا تخمک و ۷تا جنین،که ۵تاش بلاست شد و انتقال دادم دوبار و منفی

دافعه دوم رفتم مام،۶تا تخمک داشتم و ۴تا جنین شد

اصلا ما از اول به خاطر اسپرم ضعیف رفتیم سراغ میکرو

اما الان دیدم تو کارت جنین نوشته کیفیت تخمک:دیس فرم

دکتر از اول که آزمایش اسپرم رو دید و انتقالای منفی،گفتش اهدایی،یا جنین یا اسپرم،اونموقع هنوز من اصلا تخمک کشی نکرده بودم

میگم حالا خودمم اینجورم برم دنبال اهدایی چون خیلی انتظار داره!

منکه مشکل ایمنی نداشتم ولی سرم استفاده کردم و دکتر ژنان پیشنهاد داد.و مثبت شدم بعد از چهار انتقال من ...

چقدر پیامتون بهم حس امیدواری داد ،انشاالله کوچولوتون به سلامتی بیاد بغلتون

حالا به دکتر زنانم بگم که منم این بار استفاده کنم 

از کجا میدونه که همش بچه میشه شاید تکشون پوچ باشه یا تخمک ضعیف  پس اگر قرلر باشه همه تخمک ها ...

ممنون گلم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ای یو ای وقتی انجام میدن که تخمک خوب باشه اسپرم ضعیف باشه  به نظرم نزدیکی داشته باش چون اگه اس ...

هرچی بهش گفتم کنسل نکن قبول نکرد حتی امپول ازاد سازی برام ننوشت 🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ديگه انتقال ندادين ؟ مام رفتي راضي بودي؟

نه دیگه انتقال ندادم،تقریبا آره راضی بودم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دفعه اول ابن سینا انجام دادم،۸تا تخمک و ۷تا جنین،که ۵تاش بلاست شد و انتقال دادم دوبار و منفی دافعه ...

اگه اینجوری بوده که خیلی زود بهتون گفتن اهدایی 

آخه برای اهدایی تو بعضی مراکز لازم نیست تو نوبت بمونی فکر کنم یکی دو ماه کارو راه میندازن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810