2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
اینا از اون سینالایی که به شکل ویال هستن؟ دونه ای  کیفیتش با اون خودکاریا فرق نداره اما دونه ا ...

عشقم فک کنم همینطور ک گفتی شد

امروز رشد کرده بودن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم فک کنم همینطور ک گفتی شد امروز رشد کرده بودن

خیلی خوبه سونوت   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام عزیزم خدا از دهنت بشنوه برای من تمام نمیشه از پریشب تاحالا فقط هی رنگش تغییر میکنه‌ البته همش ...

توکل به خدا ان شا الله دوباره مامان شدی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
جواب سنوی امروزم ، دکتر هم جواب نمیده رحم از نظر اندازه، شکل و اکو میومتر طبیعی است. ابعاد ر ...

سونوت عالیه عزیزم

روز چندی که آندومتر ۷؟ لوبیا سبز بخور حتما این چند روز. عالیه برای ضخامت.

دو قلوی تپل بیاری ایشالا🤩

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خیلی خوبه ان شا الله خیره🤩

مهتاب جان گفت چهارشنبه صب مطب باش

بعد گفت نمیخواد ازاد سازی بزنی 

مگه بدون ازادسازی میشه ؟؟؟ 

یکم بابتش استرس گرفتم 

بهم گفت چند سالته ، دفعه چندمته

جواب دادم گفت پس نمیخواد بزنی🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوبه سونوت    

فداتشم مهربون

میگم بدون ازاد سازی ، ازاد میشع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونوت عالیه عزیزم روز چندی که آندومتر ۷؟ لوبیا سبز بخور حتما این چند روز. عالیه برای ضخامت. دو قلو ...

نسا جان ، دکتر بهم گفت آزاد سازی نیازی نیست ☹️

روز ۱۳ هستم عزیزم اخرین پریودم ۹ خرداد بود

چهارشنبه نوبت iui داد بهم 

مسخره بازی میدونی چیه 😶 از شهرستان برام مهمون اومده

عموی همسرمه با خانواده ، اینارو چیکار کنم 😅

شوهرم میگه با خودمون ببریم اصفهان بگیم داریم میریم مسافرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونوت عالیه عزیزم روز چندی که آندومتر ۷؟ لوبیا سبز بخور حتما این چند روز. عالیه برای ضخامت. دو قلو ...

مرسی بابت دعای قشنگت 🍓 🐼 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم مهربون میگم بدون ازاد سازی ، ازاد میشع؟

فکنم بشن ولی ببین خودش چی میگه دکتره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
جواب سنوی امروزم ، دکتر هم جواب نمیده رحم از نظر اندازه، شکل و اکو میومتر طبیعی است. ابعاد ر ...

خیلی هم عالی ..دیگه چیزی نمونده که بری برای ای یو آی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نسا جان ، دکتر بهم گفت آزاد سازی نیازی نیست ☹️ روز ۱۳ هستم عزیزم اخرین پریودم ۹ خرداد بود چهارشنبه ...

چرا؟ با این تعداد فولیکول باید بهت میداد که آزاد بشن.

البته ممکنه روز تزریق بفرسته سونو

و همون روز برات تزریق کنن اگه آزاد نشده باشن

خیلی برام عجیب بود hcg نداده بهت ندیدم تا حالا همچین چیزی.

گفتم که من قبلا پیشش انجام دادم ۳۶ساعت قبل تزریق بهم داد و یادمه کلی هم گشتم ینی اصفهانو زیرو رو کردم تا پیدا شد چون نبود تو بازار مرداد ۱۴۰۱ بود.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810