2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
عزیزم سنو دادم امروز ۱۱ سیکلم نظرت چیه 

راستش فکر میکردم بیشتر از یکی باشه ناراحت شدم 🥲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم سنو دادم امروز ۱۱ سیکلم نظرت چیه 

برای روز ۱۱ اندازه فولیکول که خوبه 

آندومتر هم خوبه تا فولیکول آزاد بشه و لقاح انجام بگیره بازم بالاتر می‌ره تا اون موقع 

بقیه چیزاشم سر در نیاوردم 🙈🙈🙈

انشالله این ماه خبر خوش‌ بهمون بدی فاطمه جان 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش فکر میکردم بیشتر از یکی باشه ناراحت شدم 🥲

حتما دوز داروهات خیلی کم بوده چون تا جایی که میدونم ذخیره ات خوبه یعنی میتونست چندتا باشه

برای روز ۱۱ اندازه فولیکول که خوبه  آندومتر هم خوبه تا فولیکول آزاد بشه و لقاح انجام بگیره باز ...

جدی خوبه؟

لتروزول+کلومیفن+ دوتا امپول hmg داشتم

انتظارم میرفت بیشتر باشه🥲

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حتما دوز داروهات خیلی کم بوده چون تا جایی که میدونم ذخیره ات خوبه یعنی میتونست چندتا باشه

اصلا از ذخیرم سر در نمیارم

فقط میدونم کلا ب دارو های ضعیف بدنم واکنش نشون نمی‌ده 

بازم ممنونم 🌱🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا از ذخیرم سر در نمیارم فقط میدونم کلا ب دارو های ضعیف بدنم واکنش نشون نمی‌ده  بازم ممن ...

آره دیگه ذخیره خوب باشه به داروی دوز پایین جواب نمیده 

ذخی ه پایین به دوز پایین جواب میده 

حالا معلومم نمیشه میبینی یکی دوتا فولیکول کوچولو هم قائم شدن بعداً خودشونو نشون میدن

آره دیگه ذخیره خوب باشه به داروی دوز پایین جواب نمیده  ذخی ه پایین به دوز پایین جواب میده  ...

تو عکس چنتا گردالی معلومه فکر میکردم همش تخمکه😁

حالا سعیدم میگه چرا انقد کم !؟ برای یکی انقد دارو خوردی😐

منم چون کم نیارم گفتم مگ میخوام برم پانچر بشم ک میگی کمه یکی باید باشه دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره دیگه ذخیره خوب باشه به داروی دوز پایین جواب نمیده  ذخی ه پایین به دوز پایین جواب میده  ...

ببخشید سوالام زیاده

هنوز ترشح تخمک گذاری هم ندارم 😬 ولی زیر دلم درد میکنه گر دارم کلافم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید سوالام زیاده هنوز ترشح تخمک گذاری هم ندارم 😬 ولی زیر دلم درد میکنه گر دارم کلافم🥲

نگران نباش همیشه که علائم تخمک گذاری یه جور نمیشه ،بلاخره سونو همه چی رو نشون میده دیگه ،آمپول آزاد سازی هم میزنن 

اگه به دلت نیست میخوای تخمک بیشتری داشته باشی نمیتونی برای ماه بعد نگه‌ داری ؟ 

شاید داروها رو تغییر بدن بیشتر بشه البته با مشورت دکتر نگه داری نه سرخود

خب پس جنین بدرد انتقال نمیخوره بنظر شما ؟؟؟ آخه تخمکامو کلا روز پانکچر گفته بودن نابالغن الان گفتن ...

گرید بندی بر اساس شکل ظاهری جنینه این که سلول ها از هم چقدر قابل تمایزن ربطی به رشد نداره.

ممکنه بعد از فریز شدن تو فرایند ذوب بهش شوک وارد بشه و رشدش خوب باشه.

این اتفاق خیلی شایعه برای منم افتاده. نمیشه گفت شانسی نداره، ان شاالله از فریز دراد و بمونه براتون خوب کردی نگهش داشتی حیفه بعد این همه دارو . 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا برات نگه دار، ایشالله خدام به دل عزیزت نگاه کنه بهت دوقلو بده کوچولوت غصه نخوره ❤️❤️🌹🌹خدا بزرگ ...

قربونت عزیزم

فقط چشمم به دستای خداست که بغلم رو پر کنه.

هرشب قبل از خواب باخدا حرف میزنم همش هم تکراری ولی آرام میشم.پشتم گرم میشه که یکی هست درکم میکنه و بی منت حرفای تکراری منو گوش میده و میتونه به دادم برسه

قربونت برم چقدخوشحال میشم وامیدم بیشتر وقتی معجزه خدارومیبینم خیلی خوشحالم واست ک معجزشونصیبت کردانش ...

قربونت برم خواهر مهربونم  باورت نمیشه گریه میکنم میگم خدایا هیچ زنی منتظر نباشه هیچ زنی !انشالله معجزه خدا نصیب تک وتکتون به خدا مطمعنم همتون همتون معجزه خدا رو میبینین همش به خاهره خودمم میگم انشالله مثل من خدا براتون معجزه می‌کنه !انشالله بزودی زود همینجا می‌آییم خبر بارداری تک به تکتون بهم میدین ذوق میکنم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله فقط باید خدا بخواد انشالله که خواسته هامون خدا اجابت کنه ، ممنونم عزيزم

انشالله عزیزدلم انشالله خبر بارداری تک به تکتون بشنوم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810