2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان ،امروز رفتم مرکز برای تعیین تکلیف تخمک‌ها،  گفتن از سه تا تخمک نابالغ فقط یک جنین ت ...

یعنی براساس معیاری که دارن تقسیم سلولیش دیرتر انجام میشه برای منم تو پانکچر سری دومم اینجوری بود و میگفتن عقبه و باید ببینیم به رشدشون ادامه میدن یا نه ..گریدشم خوبه برای شما .ان شاالله موقع ذوب و انتقال رشدش بهتر بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم سنو دادم امروز ۱۱ سیکلم نظرت چیه 

فاطمه جان همه چیزت خوبه .ان شاالله که اینسری نتیجه میگیری و مامان میشی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش فکر میکردم بیشتر از یکی باشه ناراحت شدم 🥲

تو سونوت فولیکول چندتایی داری ولی اونی که سایزش بیشتر شده رو عنوان کرده اونا سایزشون کوچکتر هستش 

آسمان‌ جان دکترا زیاد حرف میزنن آخرشم معلوم‌ نمیشه کدوم درسته کدوم غلط  کار خوبی کردی فریز ...

مممنونم عزيزم انشاالله بزودی زود قسمت خودتون، آخه حرفاشون عجیب و متناقصه مثلا ميگه رشدش عقبه  رصایت دارید فریز بشه بعد میپرسمعقبه یعنی چی میگه باید نوبت بگیری از دکتر زنانت بپرسی !!! خب توضیح نمیده بعد منتطر تصمیم منه !! خلاصه نمیتونستم همینم از دست بدم

یعنی براساس معیاری که دارن تقسیم سلولیش دیرتر انجام میشه برای منم تو پانکچر سری دومم اینجوری بود و م ...

مممنون خداکنه بعد این همه دارو و اذیت این یه دونه بمونه ،، میشه بگید سرانجام جنینایی که بهتون گفتن رشدشون عقبه چی شد؟

مممنونم عزيزم انشاالله بزودی زود قسمت خودتون، آخه حرفاشون عجیب و متناقصه مثلا ميگه رشدش عقبه  ر ...

خیلی کار خوبی کردی نگه داشتی 

اونا هر روز اونجا چندین نفر میبینن که ۱۰،۲۰ تا جنین جور واجور داره و مثلا تو یه نی ۴ تا جنین میذاره به خاطر این یه دونه جنین میپرسن که میخوای فریز کنی یا نه ،به خاطر هزینه میگن و....

خیلیا بودن که فقط با یه جنین مامان شدن فقط باید خدا بخواد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان ،امروز رفتم مرکز برای تعیین تکلیف تخمک‌ها،  گفتن از سه تا تخمک نابالغ فقط یک جنین ت ...

سلام خوب کاری کردی گاهی وقتا همین جنینای رشد کم میشن یه بچه تپل😋😍 قبلا تو گروه یکی بود به اسم ماشالا فقط یک جنین باکیفیت پایین داشت مثبت شد الان فکر کنم پسرش دوسالش میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مممنون خداکنه بعد این همه دارو و اذیت این یه دونه بمونه ،، میشه بگید سرانجام جنینایی که بهتون گفتن ر ...

ان شاالله که میمونه براتون و مثبت هم میشین 🌷 ..انتقال دادن برام 

خیلی کار خوبی کردی نگه داشتی   اونا هر روز اونجا چندین نفر میبینن که ۱۰،۲۰ تا جنین جور وا ...

حق باشماست چون بابت همین یه دونه دو میلیون پونصد گرفتن، شاید خودتون ندونید ولی با این حرفاتون خیلی دلمو که آشوبه آروم میکنید خدا خیرتون بده ،بجز اینجا نمیدونم باید به کی حرفامو درمورد این قضایا بگم چون ما به هیچ گس نگفتیم مشکلمونو حتی خانواده خودم

2810