2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043764 بازدید | 684336 پست
وااای من ذوق دارم😍😍😍 خداروشکر🤲 خودمم دلم میخواد طبیعی زایمان کنم ولی معلوم نیست چی بشه مامانمم ...

الان چندهفته ای؟؟ 

ایقد ترس زایمان رو دارم ک نگو.چون تاحالا تجربه نداشتم .میترسم گیر کنه و نیاد.همش میگم اگه کلش اومد بیرون و در نیومد چکار کنم..یا میگم اگه کیشه اب ترکید و دهانه باز نشد کامل .چ میشه.ی فکرهایی میاد سراغم..

جنین هام خیلی خوبن اکثرشون بلاست شدن و گرید آ و آ ب  من تا حالا دوبار انتقال دادم یکبار مثبت ش ...

ان شاءالله اینسری نتیجه بگیرید ویال ال کارنتین وقرص یاخود ژل رویال تجربه ای که ماداشتیم بیشترین تأثیر رو داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم شما هم سختی زیاد کشیدی به خصوص که تو محیطی هستی برای کار که نمیتونی حتی یه روزم بهش فکر ن ...

دقیقا همیشه به این فکر  میکنم بعضی وقتا ناراحت میشم که خدا بهم نمیده بعضی وقتا هم خوشحال که نوژادی که بدنیا میاد قدرت وعظمت خداست

دقیقا همیشه به این فکر  میکنم بعضی وقتا ناراحت میشم که خدا بهم نمیده بعضی وقتا هم خوشحال که نوژ ...

کاری که شما انجام میدی خیلی کار قشنگیه،اینکه هر روز نوزادی متولد بشه و شما در پرتو نور و عظمت خدا باشی خیلی قشنگه،انشاالله که قسمت خودتونم میشه💚

اطلاعاتتون دقیقه رز جان ، خودمم الان کلی گوگل گردی کردم متوجه شدم تخمک نابالغ همون پوچه و اینکه قبل ...

این ویتامین‌ها برای منم تاثیر نداشت آسمان جان اما اگه استفاده نمی‌کردیم هم نمیشد همش فکرمون درگیر این میشد که شاید چون استفاده نکردیم تخمکا‌ پوچ شدن 

بین این همه ویتامین برای اونایی که ذخیره شون کمه قرص dhea خوبه 

و اینکه آمپولارو باید دکتر کلا تغییر بده 

اگه قبلا با سینال پانکچر شده بودی بهتر بود گونال ننویسه برات چون گونال فقط یکم از سینال بهتره 

ولی متاسفانه دکترا اصلا اهمیت نمیدن که بدونن چی برات بهتره ،من که خودم به خاطر ندانم کاری دکترا چند بار اضافه پانکچر شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم بله لاپاراسکوپی هیستروسکوپی انجام دادم ولی متاسفانه باز برگشته،بعد از اون پردنیزولون خورد ...

سلام خوبی عزيزم بله متاسفانه این بیماری زودعود میکنه بخاطرهمین بعدعمل زود سیکل آی وی اف وشروع میکنن من خیلی شنیدم سرم آی وی جی خیلی تومثبت شدن تاثیرداره البته بچه هایی ک نتیجه گرفتن گفتن ولی بعضی دکترا این سرم وتاییدنمیکنن من خودم خودایمنیم اگ خداخاست انتقال دادم فک کنم این سرم وباید بزنم تاجنین وپس نزنه پردنیزولون ب تنهایی زورش نمیرسه. این دفه با این سرم شروع کن توکل بخداانشاالله حتمامثبت میشی عزیزم

من از جنتی راضی نبودم عمل تسه کرد ولی نگفت احتمالش کمه . جنینا رشد نکردن و نشد انتقال بدم. بنظرتون م ...

عزیزم هرکی ازی دکتر نتیجه میگیره دستش سبب میشه بعصیاازجنتی نتیجه گرفتن تعریف کردن بعضیاپاکروش..... حتمادکترای دیگرم امتحان کن کم نیارتلاشتوبکن مطمئن باش ب نتیجه میرسی ی دکترآدمودلسردمیکنه یکی دیگه امیدوار. منم دکترقبلیم آب پاکیو ریخت رودستم جای دیگ رفتم تاببینیم خداچی میخواد وقتو تلف نکن چون بدن روز ب روز هزارتا تحول وادا داره

همراه گونال ۴ تا هم هاش ام جی میزدم بازم هيچی به هیچی، اگه بخوام دوباره پانکچر بشم عوض میکنم ولی فعل ...

منم یه بار با مصطفایی بودم هیچ کار متفاوتی با پانکچرای قبلی انجام نداد برام ،کلا پشیمون شدم که چرا مرکز عوض کردم اونم به خاطر این دکتر 

البته برای بعضیا هم خوب بوده ،در کل باید خدا بخواد وگرنه دکترا همشون یه کار انجام میدن فقط هر کی از هر کدوم نتیجه گرفته میگه اون خوبه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810