2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
قربونت بشم مهربونم ان شاءالله دعا کنید خدا دلم منم اروم کنه

چشم روچشام اگ قابل باشم هرلحظه ب یادهمتونم خورشیدنگامیکنم دعامیکنم آسمون وماه ونگامیکنم دعامیکنم ازخدامیخوام تکتکتون بیایین خبرخوشوبدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر جنتی کجا میشه ؟ متاسفانه شوهرم من تو بیصه هم اسپرم نداشت ولی سلول زایا داشت اگر بشه کاری کرد&nb ...

عزیزم دکتر جنتی نمیدونم کجاس سرچ کن. این تاپیک وکاش ازاول میخوندی یکی مثل شمابود دکتر گفته بوداگ سلول زایا داشته باشه خیلی خوب وامیدوارکنندس. 

همسرمنم دی اف آی بالا داشت. برلی همین روز پانکچر ازش دوبار نمونه گرفتن.با این حال ممکن باعث منفی شدن ...

ببخشید کدوم مرکز میرید؟

دکتر به ما گفت برداشتن اسپرم از بیضه،خیلی تاثیر داره تو دی فی آی،و احتمال مثبت شدن هست

فقط عددش برای شوهرتون چند هست؟

دکتر جنتی کجا میشه ؟ متاسفانه شوهرم من تو بیصه هم اسپرم نداشت ولی سلول زایا داشت اگر بشه کاری کرد&nb ...

دو سال پیش من ابن سینا می رفتم،اونجا بود

دکتر شوهرم بود،برا ما کار خاصی نکرد،گفت میکرو،آخرشم که جواب نگرفتیم

بله عزیز هم عمل کردن هم دارو و هم داروهای گیاهی که فقط رو تعدادش تاثیر داشت حرکت و شکلشون اصلا حتی ی ...

عزیزم حرکت که برای میکرو مهم نیست!برای شکلش فرتیل اید فکر کنم خوب باشه،نمیدونم مصرف کردید یا نه

دکتر جنتی پیشنهاد داد؟یعنی ازطریق بیوپسی هم نشد؟ میگی بااین همه دارو جواب نداد بعضی بدنا پاسخگ ...

بیوپسی پیشنهاد داد ولی گفت احتمالش ۲ درصده که همسرم راضی به انجامش نشد بخاطر همین چند سال پیگیر نشدم ومجبور به جنین اهدایی شدم

2810