2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684326 پست
دوستان من برای جبران لطف ومحبت فاطمه جون ومهتاب جون میخوام هردعایاسوره ای ک دوستدارین براتون بخونم ا ...

عزیز دلم برای منم هرچی دوست داری بخون ♥️

برام دعا کن iui اولم جواب بگیرم و اگه خدا صلاح میدونه بهم دختر بده

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂 🤍 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از حرفام ناراحت نشین... ولی اگه تو زندگی هاتون مشکل هست هی نگین بچه بیارم خوب میشیم همون اول جدا شی ...

خواهر غم خوار برادر 

انشاالله درست میشه. بسپار به امام رضا که خودشون شفیعش بشن و دستش رو بگیرن تا ته عاقبت بخیری همراهی کنن.

متاسفانه الان شرایط جامعه برای نوجوان ها و جوان ها اصلا خوب نیست وخطرات بسیار زیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من برای جبران لطف ومحبت فاطمه جون ومهتاب جون میخوام هردعایاسوره ای ک دوستدارین براتون بخونم ا ...

عزیزم ببخشید اگر زحمت نیست برای من دعای توسل بخونید و ازخدا بخواهید به حق اون عزیزانی که اسمشون تو دعای توسل هست صلاح میدونه حاجت دل منم بده

منم شما رو دعا میکنم که عاقبت بخیر بشید انشاالله

دو سال پیش لاپارا کردم  گفتن اندومتریوز خفیف داری  شما کدوم مرکز میرید که می گید هم ...

منم نزدیک دوسال که لاپرا کردم

خیلی هم خوب بود. دکتر طبیعی باردار میشی ولی چون تعیین جنسیت کردم شوهرم گفت بذار جنین های پسر رو انتقال بدیم اگر باردار نشدی طبیعی.

حالا وقتی میگه شبیه کیست آندومتریوز هست دلم آشوب میشه که فرصت طبیعی رو هم ازدست بدم.

برام دعا کنید اینبار اگر خداهم صلاح میدونه باردار بشم

آسمان جان اگه بچه اولته که اصلا این ریسک رو نکن با توجه با اینکه که میگی کیفیت جنینا پایینه ،توی تعی ...

عزیزم یه بچه از طریق میکرو دارم ولی سر اونم سومین بار مثبت شدم و دوبار هم پانکچر شدم و اذیت شدم ،، ممنونم از نظرتون

عدد ذخیره تخمدانتون درسته؟ نگران نباش  من شنیدم پانکچر تجمعی انجام میدن خوبه  توکل بر خ ...

بله عزيزم درسته تو مرکز ناباروری رویان دوبار این آزمایش انجام دادم یکبار سال ۹۸ که ذخيره ۲/۹ بود یکبارم پارسال انجام دادم که ۳ بود ،اتفاقا خود دکتر هم از این عدد اینقدر تعداد تخمک کمو بعید میدونه

سلام عزیزم با تعریف هایی که از همسرتون و شرایط کردید بنظر من تعیین جنسیت کن بعد با توجه به نتیجه د ...

خودمم برداشتم اینه اولویتش پسر بودنه تا فرزند دوم کاملا برعکس من ، ولی وقتی به خودش میگم مقاومت میکنه و میگه نه دختر دوست دارم ولی پسر داشتن تو هر خونه‌ ای واجبه !!!!!  ممنونم عزيزم

خواهر غم خوار برادر  انشاالله درست میشه. بسپار به امام رضا که خودشون شفیعش بشن و دستش رو بگیرن ...

از بچگی سپردیمش به امام رضا  ٔ 🥹✨

الهی خودش نگهدار همه نوجوونا بشه واقعا شرایط بدی هست 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزيزم درسته تو مرکز ناباروری رویان دوبار این آزمایش انجام دادم یکبار سال ۹۸ که ذخيره ۲/۹ بود یکب ...

آسمان جان به خاطر آمپولا هم می‌تونه باشه که کم تخمک داری 

شاید اگه آمپولارو تغییر بدی بیشتر تخمک داشته باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله عزيزم درسته تو مرکز ناباروری رویان دوبار این آزمایش انجام دادم یکبار سال ۹۸ که ذخيره ۲/۹ بود یکب ...

خداروشکر خوبه 

کاش با پزشک دیگه مشورت بگیرید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
2810